The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Очаквах да е по-непредвидим епизода. Признавам, че бях чела спойлери, но и без тях епизодът пак си беше предвидим. От финала очаквам много повече.   

# 46
Ето ме и мен..много ме нямаше ама се завърнах...иначе всичко изчетох,ама без спойлерите и много ми хареса епизода, много тъжни сцени ,сега само Дамян да се оправи и ще се успокоя!  Praynig Мъчно ми е малко за Джена де !  newsm78

# 47
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!! newsm51
Да са живи здрави и много усмихнати!

Току-що изтеглих епизода и бягам да гледам  smile3508
После ще коментирам  Grinning

PS:Е, изгледах го и уау, много ми хареса.Вярно, че на места беше предвидим, но все пак беше страхотен.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 12:49 от myri76

# 48
  • Габрово
Няколко човека вече го казаха, не мога да се сдържа - как искате епизодите да са ви непредвидими като четете де що има спойлер  Laughing Не ги четете и ще ви е интересно  Mr. Green  Wink

А за епизода - и аз пуснах няколко сълзички  Blush
Най-тъпо ми стана за чичо Джон.
Каролайн и Тайлър са много сладки, да се взимат вече!  Mr. Green
А леля Джена трябваше да захапе Грета по-силно, никаква работа не можа да свърши  Laughing
И страшно много ми хареса сцената, в която Бони се появи.. огън, жупел и латински крясъци..  Много силно беше! Simple Smile

# 49
Аз ви предупреждавам за спойлерите, а въпреки, че и аз съм чела (превеждала) епизода не ми беше изобщо предвидим. Направо ми се скъса сърцето, не ми се коментира дори..

# 50
  • Стара Загора, България
И аз за чичо Джон- реев.... Никога не съм мислила, че ще плача толкова за един от най-омразните образи в сериала... Леля Джена.. видимо или не, умря си лелята, кофти ми е за Аларик.. Само не разбрах кой е третият умрял? Грета ли?  Thinking А Деймън въпреки че няма как да го загубим, толкова отчаян изглеждаше, че направо ми се късаше сърцето. И много хубав беше като счупи врата на вещицата, как му се вееше косицата, и как си изнесе Ленчето.

А по промото  за следващия епизод, нещо не отиват на целувка нещата..

Оо и извинявам се, някой разбра ли този момент на гробището, в който Деймън и Елена се гледаха, той като тръгна тя почна още повече да плаче.. че и писмото на Джон през това време, какво стана.. Confused

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 14:15 от neskui

# 51
Явно грешката е в моя телевизор тогава, щом на всички серията ви е харесала много. Simple Smile
Просто аз имах някакви свръхочаквания за тая серия, не знам защо.  Не че беше и лоша, ама просто, както казах, очаквах повече.

# 52
# 53
Запис, отивам да гледам новата серия.

# 54
  • Стара Загора, България
Аз да се похваля с нов подпис-скромен, ама всичко важно от епизода съдържа (почти) .. даже хич  Mr. Green
Хич не е на смях обаче.. Аз след този епизод съм в шок, чувствам се парализирана. Ии аз пак да попитам някой дали разбра какъв беше точно смисълът на този Делена момент в края. В смисъл, думите на Джон тогава бяха, че ще я обича всякаква. През това време те с Деймън се гледаха, той като тръгна тя още повече захлипа.. малко не го разбрах. Имам няколко теории, ама ще ги доразвивам в последствие. Peace

# 55
Здравейте...от новоизлюпен фен на Дневниците  в бг-мамма  Peace

# 56
Здравейте...от новоизлюпен фен на Дневниците  в бг-мамма  Peace

Здравей новоизлюпен фен!  Mr. Green

Нескуи, нямам никаква идея..

Спойлери за финала на сезона
Интервю със Сара Канинг

# 57
  • Стара Загора, България
Добре дошла си!  Hug

Ех, мокка аз на теб се надявах Grinning аз понеже обикновено съм си неразбрала.. Знам само че този момент беше силно въздействащ, ама какъв му беше смисълът, не разбрах. Нищо.. Интервю със Сара Канинг! Това ще е интересно.. Бягам да чета.

# 58
  • София
Тази Делена работа е малко мираж, гледаха се, защото му прости за вампирската история. Да си живеят там със Стефко, заслужават си се, на Деймън да му намерят друга.
Кога ще коментираме вече свободно?

# 59
Благодаря...добре заварили,както се казва.Последния епизод беше... #Crazy олеле майко!

Общи условия

Активация на акаунт