The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора, България
Ами аз понеже гледах епизода и след това легнах да спя и се обърках и тръгнах днес да си коментирам свободно, но на време се усетих  Grinning Утре ще можем да коментираме в.. черно

# 61
Серията беше много яка.И аз си поревах порядъчно- браво много ми допадна наистина.
Една от най-добрите и динамични според мен. Peace

# 62
  • Срещу планината:)
Музиката на клипчето не знам от къде e,но вече си я дръпнах   8
Flutter би ли ми казала от къде

# 63
От youtube  с тази програмка http://vloader.bg/  Simple Smile

# 64
  • Срещу планината:)
  bouquet   

# 65
  • София
  Присъединявам се също към тези на които много е харесала. Хем съм чела споилерите, хем реших по едно време, че е последната от сезона дори...

# 66
  • на кого му пука
Гледах и съм изумена колко глупаво изкараха чичо/татко Джон от сериала.Герой който с всичките си връзки и знания и с новите отношения с дъщеря си можеше да е толкова полезен в 3 сезон сега просто си каза  "Хайде и аз да направя едно добро" и  се простря по очи.

А,и сега двама тинейджъри остават без настойници,без пари освен ако няма някакъв попечителски фонд.В този Мистик Фолс сигурно няма соц.служби а само вампири и върколаци. 

# 67
На мен ми беше много изненадващ епизода. И малко рев му ударих, даже доста. Дали ще се оправят с Клаус в този сезон или ще се преследват взаимно и в следващия   Thinking И защо за Илайджа е толкова важно къде са телата на родителите му и братята и сестрите? Може да ги съживи ли? Че аз не видях логика.

# 68
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен ми беше много изненадващ епизода. И малко рев му ударих, даже доста. Дали ще се оправят с Клаус в този сезон или ще се преследват взаимно и в следващия   Thinking И защо за Илайджа е толкова важно къде са телата на родителите му и братята и сестрите? Може да ги съживи ли? Че аз не видях логика.

Те може да не са умрели, а да са изсъхнали като вампирите в гробницата.

Много ми беше чудно като вампирите не могат да имат деца как се е създал хибрида. Бащата върколак - ясно, но майката нали трябва да е вампир?  newsm78
И на мен серийката ми хареса, то беше ясно, че Елена няма да умре, но нищо не затваше в предните епизоди как ще я спасят, бях изненадана.
За чичо Джон изобщо не ми беше мъчно...
А Грета убиха ли я? Стори ми се че Деймън и скърши вратлето?!

Сега как ли ще спасят Деймън? Дали ще го спасят? Имате ли инфо или това е краят на участието му в сериала?

Не чета спойлерите, извинявам се ако се налага да се повтаряте  Peace

# 69
защо за Илайджа е толкова важно къде са телата на родителите му и братята и сестрите? Може да ги съживи ли?
Е важно е, нали са вампири. Примерно, Клаус ги е затворил на принципа на Катрин в гробницата, нали са безсмъртни един вид. Мен ми е чудно друго нещо, как Илайджа (познаващ истината и честта на Древните) се е вързал, че Клаус е убил техните.
Нали се казваше в дневниците на Джонатан Гилбърт, че при Древните е било забранено на един вампир да убие друг. Ако само камата ги убива и ако ги убива и двамата, как се оправил Клаус, че чак после ги разхвърлил по моретата..  Joy       но да не задълбаваме..  

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 12:23 от KiА

# 70
Бях чела спойлерите, бях чела и ББ, но серията ме разкърти. Мислех, че съм подготвена, но толкова рев хвърлих Cry Cry Cry. Най-интересното е че най-много плаках за Джон??? Thinking Но постъпката му беше достойна. Много ме е яд, че го разкараха. Никога не съм си помисляла, че бих ревала и то така за него, за Джена също си поплаках, както и на края когато Деймън каза на Стефан. Елена загуби толкова много вече, не знам как ще живее с тази мисъл. Всичко беше така добре изиграно от всички - всяка сцена, поглед, реплика, жест. Единствено се усмихнах на сцената с Кар и Тай. Крайно време е Каролайн да се осъзнае какво момче е влюбено в нея. Също се изненадах, че не намразих Илайджа. Разбирам го, става дума за семейството му все пак. А пък макар да съм почти убедена, че няма как без Деймън ми е толкова мъчно и тежко. Нямам думи! Божествен епизод.

Няма ли шанс да върнат мистично някой в 3 сезон? И защо по дяволите не умря оная чума Лиз?

# 71
лесно може да се е оправил, просто е накарал друг да ги убие
серията и мен много ме изненада, аз до последно се надявах джон да се е разменил за джена, а елена да стане вампир, но уви...
леля джена ще ми липсва, беше ми много симпатична и сега се чудя кой ще е новият попечител на Елена и Джеръми, нали Елена все още е на 17 г.

# 72
Много ми беше чудно като вампирите не могат да имат деца как се е създал хибрида. Бащата върколак - ясно, но майката нали трябва да е вампир?  newsm78
И на мен серийката ми хареса, то беше ясно, че Елена няма да умре, но нищо не затваше в предните епизоди как ще я спасят, бях изненадана.
За чичо Джон изобщо не ми беше мъчно...
А Грета убиха ли я? Стори ми се че Деймън и скърши вратлето?!
Сега как ли ще спасят Деймън? Дали ще го спасят? Имате ли инфо или това е краят на участието му в сериала?
Не чета спойлерите, извинявам се ако се налага да се повтаряте  Peace

Семейството на Древните са си били хора, т.е. майката си е била човек и е забременяла от върколака. След това всички са станали вампири (ще разберем как в сезон 3), а Клаус е бил хибрид заради това, че е вампир роден от върколашка кръвна линия.

Грета умря.

Деймън ще го спасят, но сезона ще завърши без да са му намерили лек, вероятно за да ни държат в напрежение до сезон 3.

Интервю на Нина за KTLA

# 73
Оправдавам напълно постъпката на Илайджа (и очаквах нещо такова), това не защото съм фен на персонажа, но съвсем логично той избра кръвта пред честта. Малко ще припокрият историята на братята, но това сме го коментирали.. Колко пъти Стефан е заставал зад Деймън, знаеки, че брат му греши. Прости му дори убийствто на Лекси, а това си е нещо..
Отделно от това ми хареса Бони, как чупеше клони и хвърляше огън и жупел, голяма чаровница.  Laughing  
Съжалявам малко за Джена, само заради начина по-който умря и поради факта, че смъртта и беше безсмислена до някъде. Евалата на Джон, няма по-добра причина да умреш.. Но ако трябваше да избирам измежду героите, пак бих избрала тях двамата.
Също ми хареса момента, когато Деймън скри от Аларик ситуацията ( с ухапването), с лаконичното "Добре съм" - значи се пак му пука малко за него и не иска да го товари.  Това е приятелско отношение.  
Епизода беше много силен, точно както го очаквахме.  Grinning  

# 74
  • София
Не съм доволна, че разкараха Джон. Но пък беше въздействащ момента. трябваше да оставят или него, или Изабел.

Илайджа постъпи така просто защото трябва да направят завръзката за следващия сезон. Не му пука нито за кръвта, нито за честта.

Да видим как ще я развият Катрин. Това остава много интересен и отворен въпрос за мен.

Общи условия

Активация на акаунт