Звездни компромати-101

• 61 765
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
  • Schweiz

Племенницата на Бин Ладен, Вафа Дофоур (Бин Ладен се е казвала до 11 септември)!
Родена е в Лос Анджелис, дъщеря на един от  братята му ( а те май са много ), сега живее между Лондон и Ню Йорк, с швейцарски паспорт, баща й също, майка й е половин швейцарка и половин иранка.
Снимката е от 2006 година за "GQ"

# 286
Мен клипът на Райна нито ме впечатли, нито ме подразни. От край време не харесвам нито стилът й на обличане, нито поведението й. Едно нещо съм признала и то е, че наистина умее да танцува. Друго не ми е направило впечатление положително или не. Факт е, че е облечена повече от смешно в клипа, песента също не е нищо особено, а като запя припева напълно ми затвърди мнението, че песента не става. Смятах я за по-кадърна певица, още повече като съм я слушала да пее народни песни.

# 287
# 288
Хайди Клум пак

Блейк Лайвли

Скарлет Йохансон за Манго пак

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 15:26 от Анонимен

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
После драми защо бг-звездите ползвали Фотошоп newsm78. А я тази трътла каква мадама са я направили тук...

# 290
  • София
После драми защо бг-звездите ползвали Фотошоп newsm78. А я тази трътла каква мадама са я направили тук...
Joy  Peace
Като й видях първата снимка с кльощавите крачета направо се разсмях!

# 291
Защо са я орязали така, на нея и отива да е по пищна...

# 292
http://www.johnnytim.com/temat/new/new.html

Джони Деп на премиерата на "Карибски пирати 4 в Москва, 11 май

# 293
# 294
Новият клинна Райна е потресаващ. :sick Как един път не  ебила добре облечена. #Crazy

Мария http://-spam082-/n/mariya-edin-den-s-men-i-maraya.37839.html

# 295
# 296
  • Варна
Колко и личат годините! А как бляскаво изглежда в линка на Ника.

# 297
# 298
Ванеса Паради и Ана Mугле (играе Коко в Коко Шанел & Игор Стравински) на ревю на Шанел.
нищо компроматно Mr. Green

# 299

Общи условия

Активация на акаунт