Звездни компромати-101

• 61 721
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
Тази жена Мишел Бонев има сериозни психологически проблеми според мен.
Моя колежка е била съседка на майката на Мишел Бонев и казва че всичко което казва дъщерята е истина. Така че може да не е с психологически проблеми. Не виждам нищо смешно в интервюто и.
Много бързо и сложихте диагноза.

# 511
Това за майка и никой не го оспорва, защото няма как да знаем истината. Майки и бащи като нейните (както ги описва) се срещат на всяка крачка, не е кой знае колко извънреден нейния случай. Разказите за нейния живот обаче, не само са смешни, но са и нелепи. По онова време ей така да си танцорка от любов към ритъма и изявата...да те наобикалят чичко след чичко, ама нищо да не става, нали. Аз нямам против, дори ми е все едно за нев. Смешно е просто какви тъпащини ръси. Прави си чист ПР на филма.

# 512
# 513
  • София-в сърцата на моите деца
А филмът е пълна боза и тя никаква актриса-пак грешни пари са похарчени... Peace

# 514
А филмът е пълна боза и тя никаква актриса-пак грешни пари са похарчени... Peace
Сега гледах трейлъра и ми се ще да гледам филма, някой има ли идея от къде?

# 515
Janice Dickinson 56  Tired
Хубава жена за възрастта си ама на какво се прави и как се държи изглежда жалко  Tired

Преди няколко теми бях пуснала снимки на Кристи Бринкли, която е на 57г. Разликата с Джанис е стресиращо фрапираща. А и двете определено могат да си позволят и процедури, и диети, и операции. Но явно начина на живот има най-силно влияние върху това как изглеждаме.

Ето ги пак снимките Tук

Махнете тирето между хот и нюз!

п.с. аз май ще остарея като Джанис  Sad

# 516
  • Tам през Атлантическия океан
Za мен и двете изглежадат добре , разликата е в начина на обличане и държанието  Thinking

Ако облечем дрехите на Джанис в/у Кристи Бринкли и ясложим в същата обстановка/поведение и тя ще изглежда пошло  Wink

# 517
  • София
Тази жена Мишел Бонев има сериозни психологически проблеми според мен.
Моя колежка е била съседка на майката на Мишел Бонев и казва че всичко което казва дъщерята е истина. Така че може да не е с психологически проблеми. Не виждам нищо смешно в интервюто и.
Много бързо и сложихте диагноза.

Аз въобще не изключвам, че майка й й е навредила сериозно и оттам сигурно са и нейните проблеми, просто лъже та се къса.

# 518

ей на това му викам голям гаф Joy

# 519
  • UK
Аз на това му викам "бедра". Не знам ти какво си мислиш, че виждаш на тази снимка.

# 520
# 521
ами.......може Embarassed

# 522
Хора,хора...но тази с червената рокля,черничката(не и знам името) може ли така да се появи и то  на такова събитие Shocked

# 523
  • София
Кофти снимка, но това, което се вижда, е ръба на чорапогащника й.  Mr. Green

# 524

Общи условия

Активация на акаунт