Звездни компромати-101

• 61 712
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Брад Пит на фотоколле в Кан, 16 май

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 541
Мария на фитнес - има много снимки от тренировката й, подробно обяснява как тренира и дава хранитеолния си режим. Нали тук често се споменава колко хубаво тяло има..., то хубаво, ама, доста строг режим  Rolling Eyes

махнете тирето между хот и нюз

Не й е чак толкова строг режима.

И това: Пия естествено газирана вода, която разгражда мазнините в организма. за първи път го чувам.

# 542
Мария на тези снимки ми е ужасна. без много грим и прилича на жаба. тялото също не ми харесва.

# 543
  • София
И това: Пия естествено газирана вода, която разгражда мазнините в организма. за първи път го чувам.
Хаха, айде нЕма нужда някой да изтъква ползите от газираните напитки, просто защото такива няма! Кой знае откъде Марчето си е съчинила тая глупост. Чула-недоразбрала, ама се прави на компетентна.

# 544
 Това за газираната вода ми го беше казал бивш колега, който е спортист и така са сваляли килограми преди състезания, за да си влезат в категорията. Не мога да се сетя за обяснението.

# 545
  • София
Живяла съм 4 години в общежитие на спортната академия. Ще питам приятели има ли някаква истина в газираната вода. Знам само, че след 15 дни гладуване, подплатено с пиене на сода, една жена си отиде от тоя свят.

# 546
Струва ми се, че тя има предвид 'естествено газирана вода', от рода на Перие, може би, а не сода или други карбонатни безалкохолни.

# 547
 Е тя и Михалково е естествено газирана Simple Smile

# 548
Не исках да подчертавам марката, исках да кажа, че вероятно пие 'естествено газирана вода', а не - Естествено, че пия газирана вода. Така по- ясно ли става?

# 549
 Не сме се разбрали, аз разбрах, че е имала предвид "естествено газирана вода". Аз много обичам газирана вода, но май вече всичката я ..догазирват неестествено.

# 550
  • София
Става въпрос за минерална вода, която е естествено газирана на извора още-Михалково мисля.

# 551
# 552
На последната снимка ми се струва,че Бербата се кара на фотографа.

# 553
# 554
На последната снимка ми се струва,че Бербата се кара на фотографа.
Май да.
Какво толкова го пазят това бебе..  Mr. Green Stop

Общи условия

Активация на акаунт