Звездни компромати-101

• 61 693
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Ръководство на съвременната кифла  - статийката не е нищо особено, аз предлагам да разгледате снимките. Някои от тях са присъствали тук, не веднъж, но има и нови, свежи попълнения. Локацията, при някои фотографии, е просто уникална!  Simple Smile

# 601
Ръководство на съвременната кифла  - статийката не е нищо особено, аз предлагам да разгледате снимките. Някои от тях са присъствали тук, не веднъж, но има и нови, свежи попълнения. Локацията, при някои фотографии, е просто уникална!  Simple Smile

Догнуся ме на моменти Sick..брррр.

# 602
  • Майнатаун
Даа и ТУК има още снимки кото също са  Sick

# 603

Догнуся ме на моменти Sick..брррр.
Тези момичета са направо противни, толкова са кичозни и простовати, че чак е плашещо ooooh!Статията е много вярна, а снимките показателни!

# 604
кърти кифлата Party

# 605
Статията е писана от човек, чийто умствен капацитет не надвишава кой знае колко този на "кифлите". Силно напомня на тинейджърските ми излияния, където външният вид на някого беше вся и всьо. В крайна сметка пречат ли ни? На мен не, а на вас? И, ако да, с какво?

# 606
На мен лично не ми пречат, но са ми жалки с опитите си да се правят на големи и вървежни ooooh!

# 607
# 608
много са жалки..... #Silly

# 609
# 610
# 611
  • In The Middle Of Nowhere
И аз се присъединявам към молбата  Sunglasses

# 612
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1387838/Victoria-Be … bydoll-dress.html

Бекъмовица най-накрая и проличава така пише

# 613
На мен лично не ми пречат, но са ми жалки с опитите си да се правят на големи и вървежни ooooh!
Да,ама няко от нас имаме деца,дъщери и сигурно си представяме след някоя и друга година какво ще е с такива модели за подражание Sick най кърти снимката на една от кифлите,в/у тоалетна чиния с остатъци от тоалетна хартия и изпражнения......

# 614
  • Русе/София
Мара/сори за гадното изрязване на снимката/

Общи условия

Активация на акаунт