Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 32 950
  • 715
  •   1
Отговори
# 510

Доведох и цялата рода да вика   hahaha hahaha

# 511
  • Сливен
формула ли ще има днес

# 512
Когато Фери беше в интензивното при него вътре, когато Айсун и Фери си говореха пред интензивното и майка му й благодари, когато Корай говореше с Емир в стаята и после когато дойде отново и му помогна да стане.

# 513
Ако може и разговорите на Корай с ханде и КОрай с Фериха
Също и Халил и Фериха какво си казаха на масата докато пиеха чай  Praynig Praynig Praynig че може пък да ни стане ясно нещо защо така постъпи Халил  newsm78

# 514
Фериха в интензивното.

Фериха:Емир,аз дойдох.Тук съм!Отвори си очите и виж.Аз съм тук.Ще останеш с мен.Ти беше прав.Всичко,което се случваше с нас беше безсмисленно.Всички безсмислици ще ги изгоня от живота ни.Ще започнем всичко отново.Аз те излъгах и то гледайки те в очите,като мълчах.С всяка лъжа още повече се отдалечих от себе си.Още повече започнах да бягам от теб.Сега,когато ти спиш,всичко е толкова безсмисленно.Ти само се събуди Емир.Ти се събуди.Аз ще изгоня всичко.Истините,лъжите.Ти само се събуди.Аз винаги ще съм тук,защото аз винаги съм с теб.

# 515
Хати,искаш ли да преведеш това,което е искала ·٠•violetka•٠· ?

# 516
  • в очите на дъщеря си
Еми , благодаря Hug

# 517
  • в очите на дъщеря си
охаааааа smile3508 smile3508

# 518
Еми и аз много ти благодаря за преводите       bouquet

Тинче много си шик  Flutter Flutter 

Миме честито и на тебе  Heart Eyes

# 519
# 520
Айсун и Фериха пред интензивното.

Фериха:Добър вечер!
Айсун:Добър вечер Фериха!
Фериха:Никой ли няма?
Айсун:Юнал и Корай отидоха в кафенето.Джан го накарахме на сила,баща му го заведе вкъщи.
Фериха:С Емир са много обвързани.
Айсун:Фериха,благодаря ти!
Фериха:За кое?
Айсун:Емир все мислеше за теб.Винаги те споменаваше.Не знам какво стана между вас,но заради теб,синът ми за първи път иваше нужда от майчин съвет.Толкова време е минало,откакто не съм говорила с него.Откакто той не ми е разказвал.Откакто аз не съм го слушала.След години отново станахме син и майка.
Фериха:Аз му.....
Айсун:Фериха,недей да натъжаваш повече сина ми.

# 521
Корай и Емир в стаята.

Емир:Ханде добре ли е?
Корай:Добре е.Ще е добре.
Емир:Какво означава това?
Корай:Означава,че ще е добре.Какво друго да е?
Емир:Ти не отиде при нея,нали?
Корай:Момичето ме мрази.
Емир:Онази нощ се карахме в колата.Преди да катастрофираме,тя ми каза,че.....
Корай:Добре Емир,не разказвай.Ханде да се събуди.Докато тя се събуди,ти не разказвай нищо.
Емир:Корай,Фериха си върна при мен.
Корай:Фериха никога не си беше тръгнала от теб.
Емир:Виж Корай.Отиди при Ханде,отиди,защото не знам как стана,но когато Фериха беше при мен,аз я усетих.

-----

Корай помага на Емир,за да стане.

Корай:Спящата красавица се събуди.
Емир:Радвам се!
Корай:Знаеше ли?При нея ли отиваш?Леля Джанан беше там,но лекарят дори и нея изкара.Не позволяват да влиза никой.
Емир:Не братле.Помогни да сляза долу,докато мама не е дошла.
Корай:Какво има долу?
Емир:Ще чакам Фериха.На пейката,на която се бяхме срещнали миналия път.Хайде помогни,че да сляза.Хайде!

# 522
  • в очите на дъщеря си
Вили, ще ти изкочат зъркелите hahaha

# 523
Другото ще го преведа после,защото сега ме мързи.Ако Хати се появи ще е още по-добре,но яко не се появи,аз ще преведа.

# 524
Thank you Eми.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт