Отговори
# 15
Чочко, ориза го забрави, все едно го нямаш. Аз ориз и картофи не ям и нямам из листовете си (да не би ти да ги имаш?).

Едното, за което се сещам е омлет, сирене и яйца. Другото си е печено пиле със салата. А ако си набавиш и някакъв зеленчук, може да добавиш и домати и чушки и да си направиш миш маш, гювечета с пиле, яйце, сирене, чушки, домати и маслинки.

Пит, не се давай на неприятностите да те преборят и да се проваляш. При мен стреса играе голяма роля, но се опитвам да мисля позитивно, да се събуждам с "майната му" и да не му разрешавам да ме провали.

# 16
да имам ги в листа... но пие на тях по-рядко, аз вече веднъж си правих ориз с пуешко ... а иначе това правя яйца на очи или омлет, ама ако правя печено със зеленчуци ми е трудно да преценя съотношенията Sad 

# 17
здравейте, мацкииииииии, мерси за поздравите  Hug
Пинкито, то да беше само памперса, душко, сменявам го, че и запявам, ама не е само това...
Пит, аз стреса и изнервените ситуации ги лекувам с ровене в нета, форуми, редя пъзели на компа и прочие, само и само да не си слагам в устата неща, които са извън режима ми. Да ти кажа, получава ми се. Не помня от кога не съм яла сладко, а не е като да живея спокойно ...
Та, дами, сега като се награбим, та като почне онова ми ти отслабване ..... лелееееййй....
като ви гледам килата обаче, май аз съм най-"тежката артилерия" - сефте!  Whistling напоследък май свикнах да съм най-обемната, където и да отида  Mr. Green - в никакъв случай не се гордея, обаче! Свалих доста, но и много остава! Проблемът, Хаясче, е че в Кипър, където живеем, майчинството е само 4 месеца и от 1 юни съм на работа, та да видим колко ще сваля докато съм си още вкъщи! Tired а пък в офиса са въвели и едни униформи -  Thinking един господ знае как ще се намъкна в тях - сто кила не е шега работа, драги мои!!!
Още не влизам в старите си дрехи, но нарочно не искам да си купувам нищо с такива грамадански размери  ooooh!
въйй, пак се улях! Отивам да вкарам следобедната закуска от 30 гр пиле, доматки и ядки. айде, до скив....   bouquet

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:25 от arabsko kafe

# 18
Моят първи ден мина успешно. Не може да бъде  чак  Wink
Ама съм мотивирана и ще се старая!
Хайде успех на всички!

# 19
хихихи успех!!! аз вчера прегреших с няколко лъжички домашно пюре... ама просто не издържах
Sad четох част от старите теми и там има една хубава идея за гюведже ....  изглежда доста вкусно... мммм Simple Smile

хеййй момичета все забравям да ви питам newsm78 четох, че хляб бонус бил брашно, но тук при мен няма бонус за това си правя хляб от ръжено брашно, но без мая... смятате ли че е добре?

# 20
хихихи успех!!! аз вчера прегреших с няколко лъжички домашно пюре... ама просто не издържах
Sad

ами преценяваш колко е въглехидратчето, с което си прегрешила и мушваш подходящото количество извара или сиренце или пържолка. И така правиш 1-2 извънредни блока, които в следващото ядене намаляваш, а можеш и да не намаляваш, защото според Огнян Сименоив гладен не трябва да се седи.  Flutter

Хаясчето е по гюведжетата. Peace

# 21
дааа ама то мина вече...  Embarassed днессс е похапвам пилешки крилца та се чудя с какво да ги сготвя...

Момичета знае ли някой за хлебчето изключително важно е   chef

# 22
Не мисля, че маята играе някаква роля. Всъщност излишното е брашното. Щом не можеш да намериш такъв хляб или питай Симеонов за количество черен, ръжен или пълнозърнест или за това колко грама да е. А защо не потърсиш магазини с диетични храни, може да има такъв хляб?

Пит, браво  Hug Hug Hug Продължавай все така, аз ще те надъхвам  Mr. Green

Хих, темата ми действа мотивиращо, аз не съм прегрешавала тия дни. Но да не се хваля много   Crazy Смятам, че за 1-2 месеца ще разкарам всичко излишно, а до тогава се надявам и да се сдобия с уред квъщи, с който да поддържам форма.

За гювечетата писах в предни постове, това е най-лесното ядене, правя си 4-5 бр. и карам 2- 3 дни. Меря всичко предварително, месото обикновено ми е сварено или е от някое печено пиле, което не сме дояли. А ако е сурово го карам на око.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:54 от hayasy

# 23
Добро утро, момичета!

Черпя ви с нещо вдъхновяващо и ви пожелавам хубав режимен ден само с позитивни емоции  Hug

# 24
Аз трети ден го давам режимно - вече не ми се яде сладко, ама аз си измислих един много хубав вариант за това.
За следобедна закуска -
1/2 кофичка кисело мляко + 1 л. мед+1 л. цветен прашец + 30 гр. пилешко + 6 бр. кашу = два блока

Първо хапвам пилешкото и после се наслаждавам на елексира. Може да се добави още канела и ванилия. Ммммм...

# 25
  • София
Пит, браво за упоритостта. Това цветен прашец на какво се равнява и каква лъжица?
Arabsko kafe  мерси за поздрава.
Аз днес и вчерасъм болна и не съм режимна- вчера я карах само на въглехидрати, днес на вода ,така че не съм нагоре с килата...Ако утре не ми е толкова отпаднало съм на линия...

# 26
Момичета исках да ви питам според вас дали е разрешено един ден в седмицата само ябълки за прочистване?  Thinking

# 27
Чочко, ако искаш прочистване, по-добре карай на айран, взимаш си кисело мляко от 2% правиш си 2-3 литра айран и пиеш. Така пак си режимна и си на течности и пак се прочистваш. А можеш да го съчетаеш с фазите на луната.

Аз също продължавам с режима, не съм се мерила, но се чувствам добре. Може тия дни да се опитам да се премеря.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 09:26 от hayasy

# 28

hayasy
  Права си не се бях сетила  Hug Благодаря! Хайде днес пожелавам на всички успешен режимен ден   bouquet

# 29
Това цветен прашец на какво се равнява и каква лъжица?
Пчелния прашец не го броя като въглехидрат или друго, смятам го като подправка, т.е. получавам го като бонус като канелата и ванилията.
Оги е казал подправки всякакви да слагаме колкото ни харесва - пипер, чубрица и други такива, мисля и горчица може, но майонезата една лъжичка е един блок мазнини!

Общи условия

Активация на акаунт