Отговори
# 30
  • София
Здравейте, момичета!

От 5 дни съм на режима и аз - Пит, сметнах, че и двете сме почнали на 10 май, и се чувствам направо перфектно! Даже свалям вече, въпреки че почти всяко от основните хранения ми е по системата 2+1 заради кърменето. Много рядко минавам само с втория списък. Чудесното е, че не се чувствам гладна. Симеонов ми сметна, че за 2 месеца може да сваля 10 кг - надмина всичките ми очаквания, аз планирах да се лиша от 4-5! Не че имам против минус 10, разбира се. Остава и да го постигна... Simple Smile Вярвам в това!

Арабско кафе, честито бебче! Да се радва на крепко здраве и на елегантна мама!

Чочко, специален поздрав за теб! Hug

Аз картофи си имам в списъка в количество от 200 грама, при уточнението, че се ядат рядко. Тази вечер хапнах за първи път за тези 5 дни. Същото ми е упоменато за ориза, който засега не ми липсва.

Успех на всички ви, хубава нощ и до скорошно отчитане!

# 31
Krissie Krust пожелавам ти да свалиш килограмите и следфтова да ги задържиш! Hug

Споделям с вас момичета какъв филм гледах наскоро http://filmi-bg.net/evoljucija-na-syznanieto-2010.html

поздрави и не забравяйте да се усмихвате    love001

# 32
  • София
Krissie Krust пожелавам ти да свалиш килограмите и следфтова да ги задържиш! Hug

Благодаря ти! Пожелавам същото и на теб! Hug

# 33
охххх мерси  Hug аз днес малко се поолях  с блоковете smile3511 но понеелнишки ъм решила, че ще правя 3-дневно прочистване с лунната диета  newsm22

# 34
  • София
Момичета, пожелавам понеделнишки на всички успешна борба с килограмите. Simple Smile И да Ви питам. Като правите таратор как го смятате в менюто? Щото слагам примерно 1/2 кофичка кис.мляко и 150гр. краставица. За краставицата е ясно. Но за млякото Огнян ми е писал в листа за обед примерно мога да заменя трите реда с една кофичка мляко. За следобедна закуска 1/2 кофичка. Това означава ли, че на обед не трябва да ям друго освен таратор newsm78

# 35
здравейте, мили дами,  Hug  и успех понеделнишки с режима - още повече, че и луната ще помага тази седмица. Четох някъде, че със смаляването на луната /което предстои в следващите дни/ се повлиява и водата в клетките и по някакъв начин се регулирал и водния баланс в организма. дъра-бъра  Crazy
Имам няколко бързи въпроса - в старите теми четох, че ядейки извара за протенини, трябва да се приемат и мазнините, а не както при сиренето и кашкавала - да ги изпускаме. Тук в Кипър намерих извара, на която пише, че е с 16% мазнини. Понеже и позволеното ни сирене Маджаров Лайт е с 15% мазнини, та се питам дали няма мазнините, заедно с изварата, да ми дойдат в повече.  Thinking Thinking Thinking  Не си мислете, че издребнявам, знаете, колко килца имам да свалям и ми се иска да съм стриктна. А и съм забелязала, че прецизността ме надъхва допълнително.
И втория въпрос - за печените чушки - 320 грама въглехидрати по ЛИСТ 2 са в суров или опечен вид? Защото ако се мерят сурови, това са си само 2-3 опечени чушки /което е малко/
Във форума четох противоречиви мнения, та ако има някой знаещ - нека пише. Хаясче, много разчитам на теб, като по-старша "симеоновка"  Mr. Green
Krissie Krust, благодаря  bowuu  с всеки изминал ден малката ме радва все повече. 

# 36
roje22, аз си добавям към таратора и още протеини. Млякото ти е ред от лист 1, краставицата я взимаш от лист 2, добавяш мазнините и протеините по лист 2 и си готова.

Арабско кафе, чушките ако са печени, печени ги смятай, не се притеснявай. Ако е за готвене и са ти сурови. Не е фатално това.  Колкото и "старша" да съм малко ги смятам както ми е удобно. Нищо фатално няма в това. Изварата ако е обезмаслена, се прибавят мазнини към нея. Кашкавала е с ниско съдържание на мазнини, но все пак ако ядеш само кашкавал не добавяш мазнини. А не е обезмаслен. Така че внимавай и с изварата. Ако можеш да питаш Огнян е най-добре.

# 37
  • София
roje22, аз си добавям към таратора и още протеини. Млякото ти е ред от лист 1, краставицата я взимаш от лист 2, добавяш мазнините и протеините по лист 2 и си готова.

Арабско кафе, чушките ако са печени, печени ги смятай, не се притеснявай. Ако е за готвене и са ти сурови. Не е фатално това.  Колкото и "старша" да съм малко ги смятам както ми е удобно. Нищо фатално няма в това. Изварата ако е обезмаслена, се прибавят мазнини към нея. Кашкавала е с ниско съдържание на мазнини, но все пак ако ядеш само кашкавал не добавяш мазнини. А не е обезмаслен. Така че внимавай и с изварата. Ако можеш да питаш Огнян е най-добре.
hayasy, Благодаря ти! Simple Smile  bouquet

# 38
Куклиииии, къде сте, бряя??!! Диетувате ли, или Mr. Green  ....ги пишете "дъждовни"! Гледам три дена ви няма никакви, та рекох да мина да ви видя  afwitch
Бай дъ уей, Хаяси, мерси за инфото   love001 Такава селска лютика си спретнах, че нямаше наяждане - сещате се, скълцани печени чушки с пресни домати и за добавка сирене, а накрая ядки! Е страхотно е просто! Това е идеалната манджа за лятото!
Ееееее, аз пък да забравя да се похваля -   ooooh! 700 гр по-малко съм днес е помага луната и това си е - аз съм си и стриктна де! И дума не давам да се издума за нарушения....
трябва да бягам сега. Оставям ви. Цункии
  bouquet

# 39
  • София
Браво ,, арабско кафе! И аз съм надоле, ама аз кво ли не правя- един ден Сименовоката, един ден на аяйряни малко немерено хапване вечер, един ден нережимна ... ужасТ... Въпрсът е все пак да се сваля.

# 40
  • София
Арабско кафе, поздравявам те за успешното сваляне! Пожелавам все такава да е тенденцията - и при теб, и при другите момичета!
Продължавам и аз. За 9 дни съм минус 1 кг и 700 г, и то при положение, че почти на всяко хапване си прибавям и лист 1. Доволна съм!
Да ви попитам мерите ли се всеки ден? Или пък следите теглото през по-голям интервал?

# 41
За 9 дни съм минус 1 кг и 700 г, и то при положение, че почти на всяко хапване си прибавям и лист 1. Доволна съм!
Да ви попитам мерите ли се всеки ден? Или пък следите теглото през по-голям интервал?
аз не се меря, нямам кантар. Стискайте палци утре ще ходя наблизо има аптека и ще се премеря и в събота съм се разбрала с Оги да му дам мерките си. Не знам защо обаче имам чувството, че не съм отслабнала много  Weary а съм режимна.... правила съм няколко прегрешения с няколко лъжици пюре.... но едва ли е кой знае колко зле  amiiii а пък и ходя доста пиша... Ще видим...

# 42
Поздравления момичета, справяте се чудесно.

Чочко, смени си нагласата и мисленето. "Не знам защо обаче имам чувството, че не съм отслабнала много"-това не бива да си го помисляш даже.

Всеки иска да се събуди и да е поне с 10 кг. по-слаб. Но нещата не стоят така, полагаш усилия и дори и да е по-бавен резултата, трябва да вярваш, че ще стане, ще се получи, след като полагаш усилия.

Аз не съм най-стриктна, но имам вече свалени 2 кг. и това ме амбицира още повече. Вадя дрехи, които не ми стават и когато ме налегне отчаяние, отивам и пробвам да се втъкна в тях, е като не стане, бързо бързо се връщам в режима.

# 43
Поздравления момичета, справяте се чудесно.

Всеки иска да се събуди и да е поне с 10 кг. по-слаб. Но нещата не стоят така, полагаш усилия и дори и да е по-бавен резултата, трябва да вярваш, че ще стане, ще се получи, след като полагаш усилия.

Аз не съм най-стриктна, но имам вече свалени 2 кг. и това ме амбицира още повече. Вадя дрехи, които не ми стават и когато ме налегне отчаяние, отивам и пробвам да се втъкна в тях, е като не стане, бързо бързо се връщам в режима.
Hug права си днес се премерих  newsm44 - 4 кг

не знам добре ли е или зле, защото гледам тук мацки дето валят по 7, но все  пак всеки е различен.

# 44
  • София
Чочко, поздравления! Страхотен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт