Отговори
# 60
 Супер поздравления Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 61
  • София

Благодаря ти! Hug

# 62
надявам се все с успехи да се хвалим  Hug Момичета, аз имам въпрос Embarassed Моля споделете кано сте навън по цял ден как се храните. Предваринелно ли се приготвяте храната или как? Хубав ден и режимен Peace

# 63
eliband, моля те поправи си поста, Симеонов не е доктор, а само диетолог, никъде не пише доктор.

Браво за постигнатите резултати, при мен нещата вървят бавно, но все пак вървят.

Чочко, зависи какво имаш предвид под навън. Когато съм на работа си приготвям храна от вкъщи. А когато ми се налага да не съм в офиса, се запасявам с кисело мляко. Купувам си от някой магазин и го изпивам. Например 2%, така има всичко ПВМ. ЗАкусвам стабилно, обед кисело мляко, ако съм още гладна след няколко часа пак. И така докато се прибера вкъщи.

# 64
Извинявам се за грешката ще се поправя. На 06.06.2011 имам уговорен час със Симеонов и после ще пиша.

# 65
  hayasy Имах предвид точно това, когато сте на работа или излизате и огладнявате Simple Smile Аз вчера така се изложих .... до обяд бях режимна ама после като се почнаха тука едни събори и аз омазах всичко околадче, наденица ... банани едни чудесии ама... какво да правя за пръв път от 1 месец правя ТОЛКОВА ГОЛЯМА грешка  smile3520

# 66
Грешката не е толкова голяма, за да се чувстваш виновна. Важно е следващото ти хранене да е по режима, а и има правило, щом ще ядеш въглехидрати, потърси си и протеини. Все се намира някое кашкавалче, сиренце, месце, хапваш задължително стабилно протеини и така няма да гледаш и да се облизваш само. Такива неща са позволени, когато има празници.

Аз определено си нося храна от в къщи, но ето днес се наложи да ям навън, поръчах си кюфтета със салата. Ако се окаже, че няма какво да ям поръчвам айрян.

# 67
Здравейте, аз съм вече трета седмица на диетата и съм -4 кг, но се притеснявам че е малко, вие как вървите ?

# 68
  • София
Здравейте, аз съм вече трета седмица на диетата и съм -4 кг, но се притеснявам че е малко, вие как вървите ?

Малко?!? Това, ако е малко, здраве му кажи! Аз например за 3 седмици съм свалила 3 килограма и съм си много доволна. За четвъртата седмица ми остава още едно кило и всичко ще си ми е по план.

Чочко, не се терзай! Аз веднъж питах Симеонов мога ли да ям по изключение всичко и във всякакви комбинации на едно-единствено хранене, понеже правех панихида на мама и не вървеше и на гроба й да пресмятам какво ям, и той ми каза: "Няма проблеми да нарушиш." Така че спокойно - веднъж не е грях и няма да ти наруши отслабването! Peace

# 69
Благодаря ви за подкрепата момичета   Hug

# 70
  • София
Здравейте, момичета!
Аз продължавам да се храня по режима вече 24 дни и съм много доволна - и откъм килограми, и откъм сантиметри.
Насред въодушевлението напират и други уточняващи въпроси, които ще си задам и на Оги, но искам да питам и вас:
И при вас ли режимът е 2 месеца, или при всяка от нас продължителността е индивидуална?
След края му как трябва да се храним, за да задържим постигнатото?
Успявате ли да "удържате фронта" по време на почивката?
Благодаря ви за отзивчивостта! Желая ви прекрасен ден!  bouquet

# 71
Здравейте, момичета!
Аз продължавам да се храня по режима вече 24 дни и съм много доволна - и откъм килограми, и откъм сантиметри.
Насред въодушевлението напират и други уточняващи въпроси, които ще си задам и на Оги, но искам да питам и вас:
И при вас ли режимът е 2 месеца, или при всяка от нас продължителността е индивидуална?
След края му как трябва да се храним, за да задържим постигнатото?
Успявате ли да "удържате фронта" по време на почивката?
Благодаря ви за отзивчивостта! Желая ви прекрасен ден!  bouquet

Здрасти Simple Smile Оги не ми и казал колко е трае режимът, но когато го попитах " а как след това е задържа килограмите си? Той ми отговори това остави на мен Simple Smile " Иначе да удържам фронта даже днес само на айран тъй като спазвам лунната диета, а Оги каза, че не е лошо след като искам един ден в седмицата да се прочисти тялото.  Тогава го попитах и за овесените ядки ама нещо много много не разбрах Sad  Каза 2 с.л + 2 яйца  и киселото мляко ама май не е така. Ако някой знае или ще ходи при него моля каже или попитайте е ви бъда много благодарна.  Успех момичета  Simple Smile

# 72
  • София
Здравейте!
Имам час при доктора за понеделник 9 часа. Ама на мен ми се иска да отида в кабинета му, а не по скайп:(! Но той ми каза по скайп. Та в понеделник по скайп ще се чуя с него:)!Момичета имам да свалям около 5 кг, за колко според вас ще ги сваля с помощта на режимчето на Оги? Освен везна какво друго да си подготвя?
В понеделник ще ви пиша да ви разкажа:)!

# 73
  • София
И аз си мислех да свалям 4-5 кг, но той ми каза, че мога да сваля 10 кг за два месеца. Засега се получава - за близо месец съм свалила почти 5.
Везна не съм си купувала. Първите дни гледах грамажа на плодовете и зеленчуците, докато ми ги мереха в магазина, но вече ги знам и карам на око. На месото също си пише, макар че при готвене се свива. Така че става и приблизително. Но ти, ако искаш всеки път да си ги мериш съвсем точно, още по-добре, действай си с везната. Аз си купих само кантар, че преди това не се и мерех и нямах вкъщи...
Освен това Симеонов не е доктор, а диетолог. Много е готин, ще видиш. Умее да мотивира.
Успех! Ще чакам в понеделник да разказваш.

# 74
Момичета знаете ли репичките за 1 или 2  блока колко грама са? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт