Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм нова за форума но не нова с борбата с кг. От много диети вече имам да свалям около 20 кг и реших да се обърна към др Симеонов и писах на скайпа му но той не ми е отговорил още.  Може ли някой да ми каже каква е таксата  колко прегледа са нужни / защо съм от Пловдив и нямам възможност да ходя често до София/ и как протича един преглед.
таксата е 50лв. ако прегледа е по скайп. Ако е при него е 60лв. Но моят съвет е да отидеш лично на място. Ще има много по-голям ефект за теб при това посещение отколкото да си говорите по скайп. Всеки следващ контролен преглед е по 20лв. Simple Smile

# 76
  • София
Момичета, искам да ви попитам веднага ли започвате да сваляте, като започнете режима Hug?

# 77
  • София
Момичета, искам да ви попитам веднага ли започвате да сваляте, като започнете режима Hug?

Веднага. Още от първия ден.

# 78
  • София

Веднага. Още от първия ден.
Hug благодаря!
А режима веднага ли го получавам Simple Smile?

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 19:39 от Tinkatink

# 79
  • София
Момичета, днес ходих - очарована съм:)!
Имам режимче и съм супер доволна:)!

# 80
Добро утро. Вчера бях при Оги в 13часа. Олеее очарована съм страхотен човек много ме мотивира и успокой че ще успея. Вече имам режим че и започвам от утре да свалям кг. Днес съм 91кг след 6-8 месеца трябва да съм в рамките на нормалното. Ще успея. Simple Smile

# 81
Кали нихта сас  newsm47 как е хавата, има ли минусчета - аз, таковата ... пак ще се похваля  Mr. Green - за последните 10 дни /горе-долу на толкова гледам да се меря/ съм надолу само с 1 кг, но пък с цели 3 см от ханша и още толкова от талията   newsm44  Ама направо ще си ударя д-то в тавана от кеф! Хем похапвах и диня, и черешки помалко /замезени с пилешко, де/ Абе не знам как ще ви прозвучи, ама - много се кефя на мене си, чак ми иде да се цуна от умиление  Crazy  ама нема как  newsm53  Влизам в дрешки, които преди 2 седмици ми стояха гротескно! Бе направо жалко! goodscale И колежките на работата - "ма к`во правиш, та слабееш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най ме кефят като почнат да гадаят  Joy  Ей, хора, инатът е велика сила!  Party Ако още си слагате в устата неща, които винаги можете да намерите - значи инатът ви не е в достатъчно количество. Аз реших, че ще си наруша диетата само тогава, когато имам шанс да опитам нещо, което не може да се намери всеки ден. Така се предпазвам от разните там сладки неща и куп други изкушения - да ви кажа, при мен работи. Айде стига съм се фукала, отивам да спя - па утре току виж още някое и друго кило назад.
И на вас желая поне като моите успехи, ако не и по-големи   bouquet

П.С. ма дали не съм "фукара", а?! Thinking  айде стига вече Stop

# 82
Кали нихта сас  newsm47 как е хавата, има ли минусчета - аз, таковата ... пак ще се похваля  Mr. Green - за последните 10 дни /горе-долу на толкова гледам да се меря/ съм надолу само с 1 кг, но пък с цели 3 см от ханша и още толкова от талията   newsm44  Ама направо ще си ударя д-то в тавана от кеф! Хем похапвах и диня, и черешки помалко /замезени с пилешко, де/ Абе не знам как ще ви прозвучи, ама - много се кефя на мене си, чак ми иде да се цуна от умиление  Crazy  ама нема как  newsm53  Влизам в дрешки, които преди 2 седмици ми стояха гротескно! Бе направо жалко! goodscale И колежките на работата - "ма к`во правиш, та слабееш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най ме кефят като почнат да гадаят  Joy  Ей, хора, инатът е велика сила!  Party Ако още си слагате в устата неща, които винаги можете да намерите - значи инатът ви не е в достатъчно количество. Аз реших, че ще си наруша диетата само тогава, когато имам шанс да опитам нещо, което не може да се намери всеки ден. Така се предпазвам от разните там сладки неща и куп други изкушения - да ви кажа, при мен работи. Айде стига съм се фукала, отивам да спя - па утре току виж още някое и друго кило назад.

ххехее БРАВО  Hug

поздравления Simple Smile   smile3501

Ето такива не си заслужава да се четат  newsm53 Моята майка все се чуди " ама как така яде по 5 пъти на ден и сваля килограми"

Аз да си призная не съм се мерила откакто трябваше за прегледа но ако не в килограви то в см съм остлабнала    newsm03 ее момичета успех и приятен ден !

# 83

Еееееее Супер! Браво!!!!  Hug HugКато ви чета се стимулирам още повече.  Grinning Днес ми първи ден. След 10дни ще се меря и тегля дано да имам подобни резултати. Поздравления за успеха

# 84
  • София

Еееееее Супер! Браво!!!!  Hug HugКато ви чета се стимулирам още повече.  Grinning Днес ми първи ден. След 10дни ще се меря и тегля дано да имам подобни резултати. Поздравления за успеха
Бравооо:)!
Момичета на мен ми е 3 дена. За първите два свалих 2.5 кг Simple Smile! Много съм доволна:)! Вчера ми беше гладно определено, но се надявам това да отмине:)! Вие как бяхте в началото?
И да ви попитам с грамажите абсолютно точно ли трябва да е или "+", "-" 10-15 грама?

# 85
  • София
И да ви попитам с грамажите абсолютно точно ли трябва да е или "+", "-" 10-15 грама?

Ако нямаш везна, карай "на око" - ефектът няма да намалее. След първия ден според мен човек няма нужда от теглилки и безпогрешно си дозира нещата. А тези плюс - минус 10 грама няма да обърнат резултата.

# 86
  • София

Ако нямаш везна, карай "на око" - ефектът няма да намалее. След първия ден според мен човек няма нужда от теглилки и безпогрешно си дозира нещата. А тези плюс - минус 10 грама няма да обърнат резултата.

Hug мерси:)!
Абе момичета, ако съгрешим как продължаваме Simple Smile?

# 87
Здравейте момичета -кокичета. Бях решила да се тегля след 10дни но днес сутринта не издържах  и се качих на кантара и Опааааа -2.2 кг за един ден Направо не мога да повярвам реших че кантара е развален и в обедната почивка отидох до близката аптека да се претегля и пак -1.9кг. Това не е ли много? Оххх  хем се радвам хем ме страх да не стане после застой !!!!! Вчера ми беше първият ден  и това е резултата  от един ден направо съм шашната. Вие как сваляхте през първите дни?  Хайде хубав и успешен ден.

# 88
В самото начало се сваля повече. После средно около 1,5-2 кг седмично, така за месец ви се събират около 6-8 кг, но при всеки е индивидуално. Ако имате повече кг за смъкване се свалят по-бързо, когато са по-малко или вече се доближавате до идеалното си тегло е по-бавно.
Понякога даже организма изпада в застой, дори супер стриктно да спазвате режима, тогава има други опции за раздвижване на смъкването.  Peace

# 89
Какви са те Пит? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт