Кой на ясла,кой със баба-ще се обучава ОКТОМВРИйската бригада

• 54 249
  • 234
  •   1
Отговори
# 120
Vicky s честит рожден ден на Спас!

# 121
Честито на рождениците,техните мами,татковци и цялата рода покрай тях!  bouquet
Фук-фук-фук,аз пък се запознах със двете свищовлийки....Simple SmileИзпита с четворка взех,но компенсирах ниската оценка с двете мацки Hug
Оставям ви да си дoработвам.....

# 122
Честит рожден ден на Хриси.

# 123
Да почерпя за моето момиченце!

# 124
# 125
Честит Рожден Ден на всички навършили 3 годинки! да сте живи, здрави и много щастливи!
http://www.youtube.com/watch?v=uP5C-O2FQgk&feature=related

# 126
bdbaloni
Честит рожден ден на Ками и Алекс!
Да са здрави и много щастливи!

# 127
Стели и тя вчера стана на 3.По-късно ще има снимки.

# 128
Здравейте, Честити Рождени Дни на всички дечица станали на 3 год. Да са живи и здави!
Нашето пбследване мина ще ходя утре за епикризата и тогава ще пиша подробности. Целувки на всички дечица!

# 129
  • Горна Оряховица
Честито на всички порастнали дечица!Да са живи и здрави,весело и безгрижно детство! Tada

# 130
Здравейте, горди мами на палави ТРИгодишни дечица!
Нашето момче е с варицела - зарази се от дядо си, който беше с херпес-зостер. Много и зли пъпки има милия, даже една като ечемик на долния клепач. От четвъртък вечер ги забелязах, бяха малко, сега са много и във върхова фаза - червени и пълни с течност и сърбят. Кога ще започнат да завяхват?
Иначе ходеше на ясла Митко до обяд, защото не иска да се храни там, но сега пазим стаята с тази шарка.
Ето една снимка от РД в яслата, миналия месец беше, слава богу не е бил заразен тогава все още.
Успешна седмица от мен!

# 131
  • Горна Оряховица
Да почерпя за рожденния ден на моят мъник:

# 132
  • софия
ние два дни преди рождения ден /вчера на 30/ сме с пукната глава  от градината нотова не ни попречи да го отпразнуваме   пуснам снимкипо късно утре

# 133
Как сте мами, никой не пише... newsm78 Ние сме добре, Спас свикна горе-долу с градинката.Още не сме украсили вкъщи, тази година нещо не ме хваща коледно настроение...Може би като започна да правя коледните сладки и накича елхата... santa2Хайде до скоро Hug

# 134
И аз още не съм украсила у дома. Embarassed
Хриси тази седмица няма да е на ДГ.Болничка е и кашля. Sad

Общи условия

Активация на акаунт