Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • на Дъждовен остров
Това с помпещите гуми предимство ли е? Моя приятелка си взе количка с такива гуми мин год и едната се пукна в парка.  После чака мъжа си да дойде да ги вземе с колата, че бяха отишли в някакъв парк на доста мили от тях.
Сега отивам да разгледам този Бъгстер.

# 466
  • Варна
На мойта приятелка Бъгстъра е от по-стария модел и аз лично го предпочитам пред този с помпащи гуми.
Друга позната има помпащи и каза, че и писнало да ходят на вулканизатор или да спира да си помна гумите из пътищата ooooh!

# 467
  • Пловдив
Аз имам Пег Перего с помпащи гуми и съм ги помпила веднъж за два месеца - в началото, от тогава не са мръднали. И да мръднат - на 2-3-4 месеца веднъж да помпя е съвсем приемливо за мен.

# 468

newsm11

Цитат
Здравейте и аз да се включа в темата. Аз днес гледах тази в mamasandpapas
http://www.mamasandpapas.com/product-03-sport-pushchair-tundra/100295700/type-i/

newsm10

# 469

Не ми се нрави идеята да е втора ръка, та макар и марково. Освен това като не съм я видяла как да знам дали и тя не се монтира по схемата на "люлеещия се кош"

Какво пък толкова като се люлее Simple Smile И без друго като се движиш по разбитите ни улици така ще люлее и друса, че бебето ще спи като къпано  Mr. Green Аз незнам бебе дето не обича да се люлее, още повече че такива сериозни фирми щом са направили така конструкцията, не виждам място за притеснение Peace

И на мен ми се струва, че има нещо нередно, в кош който се люлее. Някак си ми е нестабилен. С братовчедка ми, която сега проучва количките, често сме коментирали този проблем. То има такива колички със стабилно монтиране на коша, но за такива с големи гуми не се сещам...  newsm78 newsm78

# 470
На мойта приятелка Бъгстъра е от по-стария модел и аз лично го предпочитам пред този с помпащи гуми.
Друга позната има помпащи и каза, че и писнало да ходят на вулканизатор или да спира да си помна гумите из пътищата ooooh!

помпещите се гуми много по добре и по приятно возят и се карат, ни то веднъж не съм помпила на ни то една от 4, които съм имала с помпещите се, я кажи за статистиката коя марка количка притежава приятелката ти?

# 471
  • на Дъждовен остров
Ако може и снимка на този бъгстер.
За това ли говорим? http://www.bebe-best.com/tfk-m-207.html

# 472
  • Варна

помпещите се гуми много по добре и по приятно возят и се карат, ни то веднъж не съм помпила на ни то една от 4, които съм имала с помпещите се, я кажи за статистиката коя марка количка притежава приятелката ти?
Хаук е, ама не се сещам точно за името на модела.

# 473
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Във линка,който е даден за Бъгстърите,не видях да има със помпащи гуми.би трябвало да пише AIR,но е възможно и да бъркам.

# 474
В Сладури пише че разликата е 30лв и 400гр  Rolling Eyes Звучи добре..

# 475
Здравейте!!!
Какво ще кажете за този обява http://prodavalnik.com/novi-v-kashonite-loola-up-kosh-windoo-zim … o-chuval-i2055983

# 476
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Свръх цена,според мен..

# 477
  • Варна
Цената обявена за магазинната мрежа наистина е такава. Аз също се бях насочила към модел на Bebe confort. Кошът за новородено е много хубав, но е много тежък и неудобен за носене, дръжките се падат точно над бебето. Също така е твърде скъп.

# 478
# 479
Видях вчера една красота аз , Tako city voyager 2, ама нещо из нета не намирам дали ги има в БГ.
Май и тежичка била.... Идеи къде да ги видя и ценичките им как са ???

Иначе съм се спряла на Бертони Карера, далече съм от мнение,че е върха на сладоледа, но за цената си отговоря на всичко, което искам Simple SmileSunglasses И аз искам мерцедес, ама не ги подаряват  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт