Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 61 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
та тъй понеже утре и други ден не съм на работа ще се захвана с ревютата на колички
ако някои има нещо написано или му се пише давам си maila на ЛС да не ме нападне многобройния ми фан клуб. Колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух. Някои в час с файсбук ?

# 661
  • на Дъждовен остров
За мен тази Нуна е абсолютно неприемлива. Не кзвам, че е грозна или там приличаща на косачка за трева.  Обаче това е абсолютно лятна количка поне по картинките. 
Към днешна дата за последните 3 месеца сме имали около 2 дни слънце и всичко друго е дъжд и вятър при максимални 17С.  Не виждам как тази количка ще ми защити детето в парка при дъжд, вяатър и студ.  А и тези ниски колелца в огромно изобилие направо ме карат да настръхна при мисълта, че понякога ще ми се налага да хващам метро, автобус или влакче.  Thanks, but no thanks. Това от мен.

# 662
T_e_A ами ако си в Ямбол е 35 градуса, няма метро и влак  Mr. Green Mr. Green
извод: Проектирана е за Ямбол, не за Лондон  Joy

# 663
За мен тази Нуна е абсолютно неприемлива. Не кзвам, че е грозна или там приличаща на косачка за трева.  Обаче това е абсолютно лятна количка поне по картинките. 
Към днешна дата за последните 3 месеца сме имали около 2 дни слънце и всичко друго е дъжд и вятър при максимални 17С.  Не виждам как тази количка ще ми защити детето в парка при дъжд, вяатър и студ.  А и тези ниски колелца в огромно изобилие направо ме карат да настръхна при мисълта, че понякога ще ми се налага да хващам метро, автобус или влакче.  Thanks, but no thanks. Това от мен.
TeA, виждам,че живееш в Лондон. Там са много популярни тези колички. Сигурно и те се качват в метро м Имаш предвид слизането и качването в метро станциите ли? Повечето стари нямат ескалатори, но имат асансьори. Иначе количката си има зимен чувал който не е само покривало за крачетАта, а цял чувал

# 664
  • София
 от силен вятър и дъжд детето е защитено обикновенно от дъждобран, във всяка количка, от  студ с чувалче, покривало и т.н.Виж за сняг точно колелцата не знам как ще са. Всъщност аз съм карала 2 зими с "летни колички" и проблем няма голям, стига да е отъпкан снега. Но все пак за новородено, бих избрала малко по-закътана количка вероятно.
в метро, автобус и т.н. ,вероятно просто се вдига количката. и се пренася.
Но тя така или иначе не мисля, че е направена за комбинирана количка, а точно за леко бъги, като втора количка.

обаче на мен не ми харесва, че седналото й не е напълно седнало и сенникът е един такъв....малък, може и да го няма спокойно. а и изглежда свръх ниска седалката...поне на снимките.
Иначе като цяло ми е сравнително симпатична.

# 665
T_e_A , кой спори, че не е лятна.Баш лятна си е.И не е за новородено, иначе по-голямо дете много успеяно би го предпазила от вятър и дъжд ( то за дъжда зависи дали имаш дъждобран, не толкова от количката  Mr. Green)

# 666
  • Пловдив
Ще ми намерите ли къде в бг нет се продава сенник с УВ защита за количка? С удоволствие може и втора употреба Simple Smile (баси, колко съм нагла, ама не намирам сама)

# 667
Durango, да си изчистиш кутията, моля!

# 668
Седналото си е седнало, не е полегнало, както изглежда на снимката. На новият модел сенникът е по-голям, а като се омотае и дъждобрана, става екстра. Правят се ниски този тип колички, за да могат децата само да слизат и да се казват в тях.
ето клип с новия модел
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhQM8OlJYwE

# 669
Изглежда супер удобна новата Нуна, но на мен ми е грозна и ми прилича на сом в анфас.  Sad

Blush

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:31 от Дъгичка

# 670
ето казах, фан клуба за норматив ми напълни пощата Simple Smile
Отивам в продавалника, ще пускам Обява
"Имам Нуна, Jane Rider Iris, няколко макларена, търся някои да ми помогне със съдържанието на количките"

# 671
  • София
Ще ми намерите ли къде в бг нет се продава сенник с УВ защита за количка? С удоволствие може и втора употреба Simple Smile (баси, колко съм нагла, ама не намирам сама)
http://sladurite.com/categories.php?CategoryID=109
http://shopix.bg/Prince-Lionheart-Dyjdobran-za-detska-kolichka
http://lazzilazzi.com/product.php?id_product=14
http://aukro.start.bg/sennik-za-detska-kolichka-i1608201385.html

# 672
  • Пловдив
Бичим та (по моя син) Hug

# 673
Изглежда супер удобна новата Нуна, но на мен ми е грозна и ми прилича на сом в анфаз.  Sad

обиждайте я, обиждайте я ! Ама ще я търсите после:-) Добре, че не е злопаментна и ще забрави обидите ви- косачка, сом анфас, още предложения?Simple Smile Тя е като Щоке-то..или се влюбваш в нея от раз и по-хубава от нея няма, или не ти харесва. Обикновено който не я е ползвал, той не я хвали.
Оставям ви в обятията на Дурагото и отивам да си поплувам и попека ,да не ми отиде зян почивния ден:-)

# 674
На мен от раз ми хареса Нуната, но за другото лято се чудя между нея и Сенза. Ако не излезе нещо друго  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт