*SportsDirect-27

• 55 240
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
http://www.sportsdirect.com/nike-ing-pants-ladies-675012 някой има ли това или някакъв панталон на Nike L размер да ми каже размерите моля Ви

# 646
Момичета, имам един въпрос.  Praynig За пръв път направих поръчка, получих и имейл, че пратката е пратена. Номера, който са ми пратили, целия ли трябва да го запиша за проследяване, имам предвид с буквите ли отпред? Пейснах го целия , но нищо не ми излезе. Трябва ли да имам регистрация в DHL , за да мога да го проследя? newsm78

# 647
  • Испания
Току що получих благодарение на Силвия Мирчева   bouquet кецките на Лий Купър-наистина са уголемени с един номер-добре че поръчах по-малък номер и ролерите на Дисни-2-ка, за приятелка,но са объркали номерацията-на кутията пише 2,-но на ролерите отвътре стои- 31,а не 34 както би трябвало да бъде.Жалко ,дано му станат на детенце,иначе ще се поръчва пак,а тези ще ги подарява  Rolling Eyes

# 648
Момичета, имам един въпрос.  Praynig За пръв път направих поръчка, получих и имейл, че пратката е пратена. Номера, който са ми пратили, целия ли трябва да го запиша за проследяване, имам предвид с буквите ли отпред? Пейснах го целия , но нищо не ми излезе. Трябва ли да имам регистрация в DHL , за да мога да го проследя? newsm78

Самият тракинг от мейла е линк,като съкнеш на него,влизаш в страницата на DHL и ти излизат данните за пратката ти.А това е линк към БГ сайт на DHL:
http://www.dhl.bg/bg.html
Копираш го целия,с буквите.
Нп имай предвид,че ако са ти го пратили скоро тракинга,ще има движение на пратката ти най-рано във вторник,събота и неделя не пътуват,а утре е поч.ден в Англия.

# 649
Ок, Лъвица! Много ти благодаря!  Hug

# 650
  • pomorie
някой ползвал ли е превозвач ,приема ли БГ карти и на билдинг адреса ли се пишеше адреса от картата (да не ми ги изпратят вкъщи) Peace

# 651
  • София
някой ползвал ли е превозвач ,приема ли БГ карти и на билдинг адреса ли се пишеше адреса от картата (да не ми ги изпратят вкъщи) Peace

Приема БГ карти.На двата адреса изпиши UK адреса на превозвача. Peace

# 652
  • pomorie

Приема БГ карти.На двата адреса изпиши UK адреса на превозвача. Peace
мерси  Hug но не успях опитах с виза електрон , но уви....май ще се наложи да ползвам услугите на някой от форума,а сумата си е големичка  Rolling Eyes

# 653
  • София
la_chiquita_linda,сигурна ли си ,че наличността на парите в картата покрива поръчката ?

п.п.Ако ти изписва ,че твоята банка не дава разрешение за плащането / нещо от този сорт беше/ няма нужната наличност.
За друго ,което се сещам - ако имаш няколко карти да си ги объркала- казвам го от личен опит,въпреки ,че тогава бях убедена ,че не бъркам картите. Grinning

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 20:00 от tedichka07

# 654
  • pomorie
дааааа ,но с тази карта не съм поръчвала ,преди общите поръчки ги правех с кредитна на ПИБ и нямаше проблеми а и тях ги пусках до БГ  ooooh! нямам идея защо така

# 655
Линда, без приоблем до Англия ми са минавали картите на виза електрон от ПИБ и от ЦКБ...може причината да е тази, която казва Теди.

# 656
  • pomorie
ееее успях последното число на защитният код съм объркала малко се е поизтрилооо.мерси на всички.а трябва ли да уведомя превозвача ,че пускам до неговият адрес

# 657
  • София
ееее успях последното число на защитният код съм объркала малко се е поизтрилооо.мерси на всички.а трябва ли да уведомя превозвача ,че пускам до неговият адрес

Да,пиши му. Peace

# 658
Някой има ли такива    http://www.sportsdirect.com/airwalk-metal-head-mens-241184?colcode=24118446  ? Отговарят ли си на номера и като качество как са?

# 659
А за тези поли дали имате впечатления-интересува ме дължината и дали са еластични?

http://www.sportsdirect.com/adidas-stretch-skort-ladies-368064

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт