*SportsDirect-27

• 55 232
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета,някой поръчвал ли е от тези чорапи скоро - http://www.sportsdirect.com/puma-3-pack-trainer-socks-junior-410 … ?colcode=41001806 ,защото информацията за цената им е двусмислена?Цената ли е объркана или снимката?Благодаря ви за съдействието!

Нищо не е объркано,само розовите са на 2 лири,другите са на 5,като офертата за тях е 2 бр. за 8 лири  Peace

# 676
  • Варна
Благодаря ЛЪВИЦA   Laughing

# 677
Благодаря за яснотата ЛЪВИЦA!

# 678
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, моля за малко помощ Simple Smile Направих поръчка в сайта на 24 май, платих си, всичко ок и тази вечер дойде следния мейл:    
Dear Antoniq Vaseva, Unfortunately the below products have been cancelled off your order as the payment method chosen was not able to complete successfully. Please choose another method of payment and place your order again ensuring all of your details are correct.

До колкото разбирам има проблем с плащането, къде да им пиша че проблема не е в мен, а при тях нещо?

# 679
Здравейте, моля за малко помощ Simple Smile Направих поръчка в сайта на 24 май, платих си, всичко ок и тази вечер дойде следния мейл:    
Dear Antoniq Vaseva, Unfortunately the below products have been cancelled off your order as the payment method chosen was not able to complete successfully. Please choose another method of payment and place your order again ensuring all of your details are correct.

До колкото разбирам има проблем с плащането, къде да им пиша че проблема не е в мен, а при тях нещо?

Да не би да си поръчала с бг карта на англ.адрес  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 680
Картата е виза виртуална, другаде не съм имала проблеми с нея. И да на англ. адрес е в смисъл на доставчик.

# 681
Картата е виза виртуална, другаде не съм имала проблеми с нея. И да на англ. адрес е в смисъл на доставчик.

Значи там е проблемът вероятно.Преди масово отказваха поръчки с бг карти на адреси на превозвачи,сега по-рядко се усещат,но отказват все пак такива поръчки понякога.

# 682
Ясно, а какво да направя в случая, защото парите ги няма в картата.

# 683
Ясно, а какво да направя в случая, защото парите ги няма в картата.

Те няма какво да ти връщат,защото парите са само блокирани,не са изтеглени от тях.Обикновено след 45 дни банката ги отблокира.Можеш и да си разпечаташ мейла им и с него да отидеш в банката да ти ги отблокират.Но не е сигурно,че ще го направят  Peace

# 684
Благодаря ти, а с каква карта е най - сигурно да се плаща? Пейпал става ли?

# 685
  • Пловдив
Не .Не приема ПП.Моите наблюдения са че ако имаш поръчка до БГ адрес и после до превозвач не отказват.Ама и това не е гаранция.Както Лъвица ти е писала в зависимост от банката парите ще ги отблокират от 10-45 дни

# 686
 #2gunfire Аз ли съм най - големия карък тогава!? Вие как поръчвате?

# 687
  • Пловдив
Не не си.Просто е избирателно.Лошото е че са ти блокирани парите.Аз лично поръчвам и до тук и до превозвач.Зависи от това колко неща са ,какво е теглото  ит.н.Ако се съберем няколко приятели пускам до тук.Ако искам 1-2-3 неща пускам до Юк адрес

# 688
Т. е да не пробвам пак със същата карта и регистрация? Извинявай че те занимавам, ама много се ядосах  Blush

# 689
Здравейте! Извинете ме, че въпроса ми не е точно по темата, но не знам към кого да се обърна за помощ. Искам да взема едни спортни обувки от един бг сайт. За съжаление не ме ориентираха колко см точно е стелката на 21 и 22 номер. Става въпрос за тези обувчици - http://www.sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/deca/de … 845-detski-obuvki  Влюбих се в тези сандалки и много искам да ги поръчам, но първо искам да знам на колко сантиметра отговаря стелката на Reebok на 21 и 22 номер  newsm78 Благодаря предварително!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт