Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 043
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми се струва скъпо за една процедура, други впечатления нямам  Peace

Аз да се похваля, че вече голяма част от космите на триъгълника изпадаха след първата процедура в Боби М. Много съм доволна Simple Smile
А онзи ден направих трета процедура на подмишници в Белиз и имам още два ваучера, и от там съм доволна  Peace

Ще споделиш ли как стоят нещата със записването на час в Боби М, защото ми трябва спешно ефективно студио, където да си запиша час максимално 1-2 дни след обаждането, а на "старото ми място" ще е минимум седмица  Confused

# 421
Явно самата сила на импулсите е от голямо значение, аз ходя на фотоепилация, днес ми беше 4-тата процедура, доволна съм, подмишниците оредяха, а ареолите ми вече са съвършено плешиви само от 2 процедури. Обаче една позната ми сподели, че само от 2 процедури вече 2-ра година няма косми на подмишниците, обаче като ходила на процедурите, докторът й казал: "Виждам те, че си страхлива, давай ще пусна апарата на макс, че да стане по-бързо при тебе". Тя каза, че дори поддържащи процедури не е правила после. Ходила е в някакъв кабинет в района на Майчин дом, обаче не му зная името. Другото, което би трябвало да се отбележи е, че тя е с доста по-тъмна кожа от моята, аз съм супер светла, а не бих казала, че 100 % са ми изчезнали космите още. Явно наистина има някаква далавера с тия повече посещения, ама как да разберем, пълна лудница  Thinking

# 422
  • София
djiziv , няма проблеми с часовете. В сряда записах час за петък и то за мен и приятелка. Ако искаш ще ти пратя телефон на лични.

# 423
И аз не съм чувала добри отзиви за Пикасо.
Започнах процедури в МедЕфект с препоръки от близки, та да видим какъв ще е ефектът.
На този етап всичко минава гладко, а обслужването е професионално.

# 424
Аз бях в Пикасо Бургас и съм много доволна. Препоръчах го на приятелка и тя също е доволна. Но аз трябваше да прекратя процедурите. Когато родя ще ги подновя.

# 425
Правих си лазерна епилация преди две седмици и половина - първа процедура.
Подмишниците сами опадаха (много съм доволона, струва ми се че ефекта е на 90%), но по краката ми останаха черни точки, които нито сами падат, нито излизат на повърхността, за да мога аз да ги махна. Имали ли сте такъв проблем и как се справихте?

# 426
  • в 1001-та нощ
вероятно не могат да пробият - пробвай да ексфолираш кожата  Peace

# 427
  • в 1001-та нощ
из представяне на апрат от търговец

Цитат
ЗАЩО СА ПРЕДПОЧИТАНИ PTF АПАРАТИТЕ?

- Доказал се БЪРЗ ЕФЕКТ
- Силно ПЕЧЕЛИВШИ-с най-евтин консуматив-лампа.Смяна на глави не е необходима - доживотни са. При собственост на апарата 1 импулс 0,03 лв.
- НЕ ОСТАРЯВАЩИ АПАРАТИ- при всяко нововъведение- смяна на софтуер и модул и винаги с най-новото като апаратура
- ЛЕСНИ ЗА РАБОТА-компютър-бутон настройва всичко
- Апаратите С НАЙ-ВИСОКА СЕРТИФИЦИРАНОСТ И ОБЕЗОПАСЕНОСТ-6 степенна защитна система-НЕВЪЗМОЖНОСТ ОТ ИЗГАРЯНИЯ.

# 428
Аз залагам на ЕЛОС епилацията, която е единствената технология, която доказано премахва по-светлия косъм Simple Smile

# 429
Също подкрепям елос епилацията, изтествана е лично! Simple Smile
Процедурата протича бързо и е безболезнена, избягват се странични ефекти, като пигментация и изгаряне. Невероятно добър ефект на чиста и гладка кожа, поне на този етап! Simple Smile

# 430
DanielitaK, skalcheva ние тук патки пасем  Rolling Eyes
Поне си измислете нещо друго, което да напишете, а не готови цитати от рекламата на ЕЛОС  ooooh!

# 431
  • София
Абе да ви кажа, склонна да съм да повярвам, че ЕЛОС е много добра. Направих две елос на тригълник  и паднаха едно 85% , после продължих още 3 лазер (пусти ваучери  ooooh!) и да ви кажа почти нищо допълнително не опада.  Close Обаче е безболезнено , колкото безболезнено е да те ритнат в кокалчето.  Tired

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 23:14 от kashmir

# 432
Мен на лазерната първия път така зверски ме боля!  #Cussing out
Да им се начудиш на рекламите, че не било болезнено.
Изпотих се от болка и си хапах ръцете, за да не викам. Но те ми казаха, да си викам спокойно че били свикнали???!!!
Въпреки болката съм доволна от резултата  Peace

# 433
  • София
Но те ми казаха, да си викам спокойно че били свикнали???!!!

Ей това трябва да влезе в рекламата на някое студио за лазерна епилация  Joy

# 434
  • София
Всъщност исках да кажа 85% , не 58%. То иначе трябва косъм по косъм да съм ги проила...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт