Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък се чудя има ли доволни от клиника Леграно?

В лапни са пуснали ваучери за цели крака на цена 159 лв. Как ви се струва?

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 19:08 от masha24

# 361
  • София
За колко процедури е тази сума?

# 362
За колко процедури е тази сума?

За една  Simple Smile http://eha.bg/d0Ac

Аз ходих в No+Vello за мишници, но ще коментирам след две седмици. До сега ходих в Белиз. Има разлика в изпълнението на процедурите, въпреки, че и двете са  I.P.L.

# 363
  • София
На мен ми се струва скъпо за една процедура, други впечатления нямам  Peace

Аз да се похваля, че вече голяма част от космите на триъгълника изпадаха след първата процедура в Боби М. Много съм доволна Simple Smile
А онзи ден направих трета процедура на подмишници в Белиз и имам още два ваучера, и от там съм доволна  Peace

# 364
Здравейте! Моля ви за съвет, защото след мненията, които прочетох ми е доста объркана представата за всичко. Имам ваучери за фотоепилация, и утре ми е запазен час, НО! Проблемната ми зона са бакембардите, просто са ми по-тъмни косъмчетата, а кожата светла,и  това много ме притеснява.  Embarassed Това, което ме спира е, че жената ми обясни как трябвало преди процедурата косъмчетата да се обръснат или да се премахнат с депилатоар  ooooh! Но това е все пак лице, и ще е много забавно, както се изрази мъжо, "да се бръснем после заедно". Ще съм много благодарна ако някой ми помогне с опит или съвет   bouquet Да се захващам ли изобщо, защото веднъж започнат, цикълът е от минимум 6-7 процедури, което си е ... 6-7 месеца... бръснене!  Shocked

# 365
  • София
missing_you, аз обмислях фото за горна устна, но точно моментът с бръсненето ме отказа и реших да си продължа с кола маската. Аз не бих рискувала на твое място  Peace

# 366
Не се притеснявай ако студиото разполага с добра техника, всичко е ок. Прави каквото ти казват. В кое студио ще ходиш?

# 367
To e Savana, всъщност дори е соларно студио, доста често пускат ваучери за фото епилация. Притеснява ме не само бръсненето, а и това, че след процедурата, до следващото посещение космите не трябва да се скубят и махат, а все пак това е лице..  newsm78 Не знам да започвам ли изобщо!

# 368
Аз за лице в Савана не бих пробвала. Това е зона, за която не мога да се доверя на козметици. Отиди в медицински център или клиника, за да си сигурна, че хората, които те работят са подготвени за всичко, което ще се случи, а не аматьори, които са се образовали в интернет или краткосрочни курсове.

# 369
Аз съм доволна от лазерната епилация на лице в Пикасо, няколко процедури и резултата е чудесен.

# 370
Здравейте, да споделя и аз. След 4 процедури с PTF на цял интим: около 70% опадали косми на триъгълника и 0% отдолу Mr. Green Даже тези, които паднаха след първата процедура май отново се завръщат с пълна сила. Някой беше написал тук: проба-грешка, та и аз така, сега се оглеждам за нови промоции по сайтовете за колективно пазаруване, че трябва да ги морим гадовете Laughing. Прочетох тук доста добри отзиви за салон Боби М, дано да пуснат скоро офертичка, че са ми почти съседи.
Хайде момичета и момчета, успех на всички ни в тази жестока война с окосмяването.

# 371
Аз съм доволна от лазерната епилация на лице в Пикасо, няколко процедури и резултата е чудесен.
Ще ми се да пробвам в Пикасо Бургас. Там ли прави твоите процедури? Ще звънна за повече информация в студиото.

# 372
Да, в Бургас, но не успях да направя всички, които трябваше. На лице само 4 или 5 правих. Живот и здраве, догодина ще ги подновя.

# 373
Ще ми се да пробвам на брадичката. Постоянно ми излизат подкожно и ги махам с пинсета. Винаги се разранява като пъпка, грозна работа. Притеснява ме факта, че трябва да се бръснат 3 седмици поне. Как ще ходя така дали няма да стане по зле. А дали работят и в събота, защото не съм от Бургас.

# 374
И мен ме притесняваше бръсненето, но го правих през ден, два и даже по-добре беше така. А и аз също се разранявах и сега кожата ми няма следи след толкова месеци.

Общи условия

Активация на акаунт