Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 054
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
...И последно ... elos процедурата, боли ли? Simple Smile

Болииии!  Cry Иначе има голям ефект! Ходих онзи ден на лазерна в Мелоди и направо болката беше едно 5 пъти по-малко от елоса.  Party Дано и ефект има де!

djiziv ,ЛМ направи 5 процедури мишници там и нямаше никакъв ефект!  #Cussing out

# 346
На три процедури фото съм, бяха изпадали не повече от 10-15 % (бях разправяла), сега забелязвам, че на уж оплешивелите местенца пак са пораснали гадини.

Явно не е за мен това. Ефект - нулев, грешни пари, не мога да ви опиша колко ми е гадно. Като чета колко бързо ви падат, как ги дърпате с ръка, как се отървавате на 100 процента и направо ми се циври.

Ходих с ваучери, остава ми още 1 реално, но на чудеса не се надявам. Или хормоните ми не са наред (макар че не ми се вярва никак, това обикновено рефлектира и на други неща), или лампата не е нова (3 месеца вече? -- едва ли), или... де да знам. Абе просто ще ми остане единствено горчилка за хвърлените пари, сърбеж от досадното бръснене и чувството, че заради тъпото бръснене само си ги увеличих с около 100 процента.

Извинявайте, просто ми се мрънкаше.

# 347
  • в 1001-та нощ
Пробвай в друго студио - с добри отзиви  Peace

# 348
А, за това са доста добри уж (Боби М)

# 349
  • в 1001-та нощ
все пак мисля, че е добре да опиташ и другаде  Peace

и от 1 процедура - ще разбереш  Peace ако имаш желание  Hug , разбира се

# 350
Мерси за съчувствието  Hug може би зимата ще експериментирам, сега обаче просто нямам желание и нерви...

# 351
  • в 1001-та нощ
 Peace

кои зони правиш?  newsm78

# 352
Триъгълник и мишници (дето уж най-лесно се повлияват); пълна трагедия... честно казано около дупето има най-голям ефект  Laughing

# 353
На три процедури фото съм, бяха изпадали не повече от 10-15 % (бях разправяла), сега забелязвам, че на уж оплешивелите местенца пак са пораснали гадини.

Явно не е за мен това. Ефект - нулев, грешни пари, не мога да ви опиша колко ми е гадно. Като чета колко бързо ви падат, как ги дърпате с ръка, как се отървавате на 100 процента и направо ми се циври.

Да мрънна и аз! същата работа! отказах се! сега трябваше да отида пак(миналата седмица се падаше) и не отидох и сега всички косми и малкото,които бяха опадали вече отново на лице! и за мен не е тая работа!

# 354
Меичка, съчувствам ти искрно.
Аз си записах час в Медефект и ще споделя впечатления после, но като те чета ... направо, направо ме стресира и отказа! Simple Smile

Смяташ ли, че може да е на хормонална основа?

# 355
Mомичета, влизам набързо да се изфукам - на едната мишница имам оплешивяване около 50 %, а на другата около 20%. Много съм доволна и се надявам ефекта да се задържи...чудя се дали ще опадат и други до следващата процедура??? И дали е полезно дето си ги подръпвам така, вместо да ги чакам да паднат сами????

# 356
  • в 1001-та нощ
браво  Hug няма проблем стига да не изскубваш "здрави косми"  Peace

# 357
Има ли някой, който да ходи на фотоепилация в студио No+Vello? Доволни.....недоволни?

# 358
  • в 1001-та нощ
преди имаше недоволни, но не зная от кое студио - мисля, че бяха франчайз  newsm78

# 359
Момичетаааа да се похваля и аз.
Мина първата ми процедура, ходих в Медефект - обезкосмяване с elos и на този етап съм доволна.
Изчаквам сега една седмица, която почти свършва. В проценти не мога да преценя:) дали и колко, но определено виждам резултат, може би защото и косъмът ми е по-тъмен.

Смятате ли, че трябва да изчакам още една седмица, за да се подложа на втора процедура?
Исках да ви попитам .... и колко процедури според вас трябва да направя, за да е още по-добър резултатът.

P.S. аааа и не болеше толкова, аз се бях стресирала много:)

Общи условия

Активация на акаунт