Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 065
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Елос център са в отпуск от 30.07 до 15 .08. 2011 г.

# 331
  • София
http://www.imasdelka.com/fotoepilaciq-s-ptf-na-cqlosten-intim-za … o-za-110lv-95r8e5

Аз искам да се пробвам тук. Уж купих 2 ваучера - ще споделя като отида там

# 332
Аз съм ходила в ДИТИ на детоксикация и не съм очарована от салона, козметичките и апаратурата.

Уреда им за фотоепилация напомня на тези за домашна употреба, но дано ти да си доволна.

Отношение никакво - по-скоро лека досада, а мястото е труднооткриваемо - разбит черен път.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 14:31 от masha24

# 333
  • София
Аз съм ходила в ДИТИ на детоксикация и не съм очарована от салона, козметичките и апаратурата.

Уреда им за фотоепилация напомня на тези за домашна употреба, но дано ти да си доволна.

Отношение никакво - по-скоро лека досада, а мястото е трудноткиваемо - разбит черен път.

Ужас. Дали мога да се откажа от ваучера? Ще звънна на сайта...

# 334
момичета.....имам успех Simple Smile..днес ми е 8ми ден след фотоепилацията и се пробвах  Praynig да дръпна един-два....падаааааааааааат...много съм доволна! Ще докладвам отново за резултата!

# 335
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug

# 336
  • София
На мен пък ми е 4ти след епилация на интим и вече изскубнах поне 10 косъма без усилие. Много странно, защото на подмишниците им трябваха 2 седмици за да започнат да падат. Явно в новото студио апарата е бил по-силен.

# 337

Много ти благодаря....ти си един от хората, които окончателно ме навиха да се пробвам за такова нещо и ми даде много добра и полезна информация. Дано винаги си така полезна и добра за хората   bouquet

# 338
  • в 1001-та нощ
дано повечето хора да имат желание да се поддържат - да намират нужната информация и да остават доволни  Hug

това и мен ме радва  Hug

# 339
При мен пък започнаха да се вадят още на 1 ден след процедурата. Не се оплаквам, но ме изненадва резултата. Дано да имаме успех.

# 340
  • София
Явно си е строго индивидуално  Peace

Момичета на мен все още не ми е ясно ако след главния курс процедури си правя поддържаща на всеки 6 месеца това значи ли, че ще съм се отървала от гадните косми до живот? Какво се случва при евентуална бременност и последвало кърмене, дали космите пак ще си възвърнат първоначалният вид?

# 341
  • в 1001-та нощ
да, строго индивидуално е и хормонално обусловено  newsm78

ако направиш 1 курс от примерно 6 процедури през месец - след това би следвало да поддържаш ефекта с 1 процедура на 6 месеца, но няма гаранции - организъм  newsm78

с бременността - не е ясно как ще луднат хормоните, няма да правиш поддръжка - поне година и половина ....  newsm78

така или иначе след раждане - възстановяването в е много посоки, окосмяването няма да ти е най-важното - а просто едно то всички и няма да е драматично  Peace

обичайно раждането е един вид рестарт за много регенеративни процеси  Peace и действа възраждащо на женския организъм - но пак е строго индивидуално  Peace

много е важно и възстановяващите стъпки да са правилните ... да не се прибързва или зипусне момента за едно или друго - хубаво е да не се действа слепешката  Peace

# 342
Момичета, страхотна тема! Simple Smile

Чета за центровете, в които ходите с ваучери. Исках да ви попитам дали отношението и обслужването, когато си с ваучер е на ниво, защото много мои приятелки не са доволни..., не става дума за тази процедура, а принципно.

Исках също да ви попитам дали някоя от вас е ходила в Medefect и има ли впечатления от обслужване, цени, качество... понеже ми го препоръчаха.

И последно ... elos процедурата, боли ли? Simple Smile

# 343
  • София
skalcheva, аз съм била в Belize и Боби М на фото с ваучер и не е имало по-различно отношение  Peace

# 344
Днес ми е 18ти ден от фотоепилация в Mилано, нито 1 косъм не ми е паднал!
Това ми е най-несполучливата епилация  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт