Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Необходим ли е предварителен преглед или направо да си запазя час. Смятам октомври да започна. Колко мм дълги трябва да са космите преди лазера.

# 376
Аз си взех час направо. Косъмчетата не бях ги бръснала 2 дни. Трябва леко да се виждат. Използвай фон дьо тен, ако се притесняваш, там ще се отгремираш. След процедурата може отново да се гримираш.

# 377
  • София
Дами, извинявам се, че така влетявам в темата, но имам нужда от малко помощ.  Peace 

Мога ли да правя лазерна епилация през лятото и на кожа с тен?

Знам, че ЕЛОС може, а фото-не, но не знам за лазерната, а точно тя ме интересува. На сайта на Лазер център точно това не е написано и малко ме притеснява...

# 378
  • София
Ще ми се да пробвам на брадичката. Постоянно ми излизат подкожно и ги махам с пинсета. Винаги се разранява като пъпка, грозна работа. Притеснява ме факта, че трябва да се бръснат 3 седмици поне. Как ще ходя така дали няма да стане по зле. А дали работят и в събота, защото не съм от Бургас.
Ако не са много космите по брадичката, може да пробваш да ги подрежеш с ножичка преди процедурата. Аз имам 2 по-тъмни косъма на брадичката и така правя, но ако са много май няма да стане.  newsm78 След 2 процедури обаче не са ми изчезнали въпросните 2 косъма. Sad

# 379
Дами, извинявам се, че така влетявам в темата, но имам нужда от малко помощ.  Peace 

Знам, че ЕЛОС може, а фото-не, но не знам за лазерната, а точно тя ме интересува. На сайта на Лазер център точно това не е написано и малко ме притеснява...

на тъмна кожа по-трудно реагират, но пак е важен колко е меланина в косъма, а относно слънцето - няма проблем, но не е добре в същия ден на процедурата да отидеш на плаж.

# 380
Точно в Лазер център ме посъветваха сега да не правя никакви процедури на лице, защото има риск от пигментация. Не подценявайте този проблем. На последната процедура в Елос център лекарката изрично ме попита дали ще се излагам на слънце в следващите 10 дена, а за 2 процедури ме посъветва да отида 10 дена след морето. Никак не е приятно да се покрие лицето с пигментация като през бременността. Внимавайте. Винаги с 50 фактор дори и да мине време все пак кожата е третирана.

# 381
  • в 1001-та нощ

не, изчакай повечко

# 382
Да се оплача и аз- този месец космите ми се върнаха и на оплешивелите места #Cussing out По този повод не отидох на процедурата този месец. Добре, че не започнах и интим, тогава щях да си опаса космите сама от яд. След последната процедура не падна почти нищо. Дано при вас всичко да е ок Hug

# 383
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug И аз се притеснявах от пигментациите, явно чак през зимата може да се почне нещо.

# 384
Moже и да не чакаш много, но трябва да се предпазва със слънцезащитен крем по всяко време. Дори и през есента и зимата след такава процедура той е  задължителен.

# 385
Simple Smile и аз да се изкажа за студиата, и аз не бих пробвала за лице в Савана, една приятелка много пострада и ... финансово също. Препоръчвам МедЕфект или Пикасо.

Момичета, аз минах една процедура за обезкосмяване, но ми трябват май 2, 3 такива, а съм на море. Кога смятате, че мога да ги продължа, в смисъл има ли някакви специфични изисквания.

# 386
  • в 1001-та нощ
сподели ка пострада и в кое от студията на Савана?  newsm78 Rolling Eyes Shocked

# 387
този в Банишора ..., прави си 3 процедури - колагеновата терапия.
Получи някакво възпаление и червени петънца на едната буза и в близост до брадичката.
Смятам, че не е толкова важно студиото, а хората вътре, трябва да са професионалисти и дерматолози, а не просто хора изкарали курс...

# 388
  • в 1001-та нощ
Благодаря, че сподели  Peace

# 389
Да се оплача и аз- този месец космите ми се върнаха и на оплешивелите места #Cussing out По този повод не отидох на процедурата този месец. Добре, че не започнах и интим, тогава щях да си опаса космите сама от яд. След последната процедура не падна почти нищо. Дано при вас всичко да е ок Hug
tanch ,и мен ме споходи същото.Тъкмо се бях зарадвала и отново се появиха гадните косми.
Не знам дали да продължавам с процедурите.
Ти колко време беше "оплешивяла" и след коя поредна процедура?

Общи условия

Активация на акаунт