Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, и при мен е така  Close

# 391
Аз съм другата седмица на процедура....трябваше на 15 да отида, ама женска му работа (...) и остава за другата седмица

При мен също има на оплешивелите места косъмчета, но са значително тънки и меки на пипане, няма общо с дръагата четина...надявам се да има резултат по-натам....се пак съм направила само една процедура.

# 392
tanch ,и мен ме споходи същото.Тъкмо се бях зарадвала и отново се появиха гадните косми.
Не знам дали да продължавам с процедурите.
Ти колко време беше "оплешивяла" и след коя поредна процедура?
Ами на мен ми паднаха доста косми още след първата процедура. Направих общо три, но след третата не падна почти нищо и ми се появиха косми и на оплешивелите преди това места. Не мисля да продължавам.

# 393
И аз тотално се отказах! и след толкова бръснене сега са станали  Whistling Sick

# 394
Много е важно кой прави процедурата, каква е техниката и да сме постоянни. Трябват поне 6 процедури. Все ще има някой заспал фолекул, който да се активира, но са много тънички и рехави.

# 395
Много е важно кой прави процедурата, каква е техниката и да сме постоянни. Трябват поне 6 процедури. Все ще има някой заспал фолекул, който да се активира, но са много тънички и рехави.

Да,да, редовна бях всеки месец(5 процедури само мишници)
, после и подбедрици.......ми всичко си е налице отново само след 1 месец(даже нямаше и толкова когато се оплаках в темата)

# 396
Ужасно е ,sparkling eyes,

къде си правила епилацията?

Не е нормално да става така.
На подмишниците имам по 5 рехави косъма от 2 година. Както си е редно правя поддържащи, но няма нищо общо с моите израсъци.

# 397
masha24 , тук в Пловдив си ги правих и с фото и с лазер и същата работа! даже лазера беше нов,в ново студио(единия път ми прави лекарката,после и собственичката,която не е лекарка,но нямаше разлика) и ...отчаяна съм с тия космалаци Cry дано всички други имат повече успех от мен! Hug

# 398

Правих 6 процедури, като до петата бях доволна. След нея започнаха пак да си растат както преди  #Cussing out
Сега смених салона и съм много по-доволна: 1. След самата процедура си личи, че косъмчетата са с изгорели връхчета 2. Две седмици след процедурата почти всичко опада  Peace

# 399
  • в 1001-та нощ
къде ходи двата пъти?  newsm78

# 400
6 пъти в Белиз и един в студио No+Vello Изток.
Първия път в Белиз ми казаха, че 5-6 процедури са достатъчни. След 6-тата ми казаха, че около 8 ще ми трябват...  Rolling Eyes

# 401
  • София
 #Cussing out #2gunfire Влизам, за да докладвам, че от последния път когато писах досега ми изникнаха ВСИЧКИ КОСМИ НАНОВО. НЯма по-финни, по-рехави - направо са си стария храсталак. Да напомня, че ходих 4 пъти в Пикасо от април насам стриктно на всеки 30 дни. Последния път беше преди 45 дни. Всеки път космите опадват между 10 и 14-тия ден поне на 70%, после към 25-тия са изникнали нови по-фини от оригиналните. Сега на около 45-тия ден след последната ми (4-та) процедура съм обрасла страхотно.
Имам една колежка, която работои в някаква серматологична клиника и като я бях питала преди да започна процедурите, ме насочи към Пикасо. Каза, че и тя си е правила интим и мишници и била много доволна. Е - вчера като си вдигна за нещо ръката, беше забравила да си обръсне мишниците и бяха черни...
Явно в България няма трайно обезкосмяване! Ми май и временно няма! Искам си парите! И ви съветвам - не се подлъгвайте да си давате парите и вие!!! За космите вариантите са 3 - бръсначка, епилатор и кола маска! Аз ще се бръсна вече, че и от врастнали косми ми писна!

# 402
  • в 1001-та нощ
еми  newsm78 не знам какво да кажа - на мен нищо не ми е поникнало - последната процедура ми беше май месец

хормоните са ми наред, наскоро изследвах всички от-до  Peace

# 403
Някой ходил ли е в Хил клиник? Аз направих 3 процедурии засега съм доволна. Само че ми казаха , 4е било хубаво 10 да се направят, а в брошурата пише 4-6

# 404
Здравейте,
аз съм след своята първа процедура лазерна епилация.
Резултат на десетия ден - като ги дръпна падат лесно.
Моля кажете ми сами ли ще си изпадат или трябва да им помогна по някакъв начин?
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт