Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Aз също имам пробрема "светъл косъм". И си мисля, че затова от лазерната ме боли адски много. Дори ме изгориха веднъж и беше много неприятно, защото не можех да си седна на гъза цяла седмица, както се казва.
Можете ли да ми кажете на какъв принцип работи ЕЛОС епилацията - за лазерната и за фотото поназнайвам по нещичко от козметичките ми.

# 436
  • в 1001-та нощ
п ри светъл косъм боли по-малко, но зависи на каква сила е настоен апаратът  Peace

# 437
Абе да ви кажа, склонна да съм да повярвам, че ЕЛОС е много добра. Направих две елос на тригълник  и паднаха едно 85% , после продължих още 3 лазер (пусти ваучери  ooooh!) и да ви кажа почти нищо допълнително не опада.  Close Обаче е безболезнено , колкото безболезнено е да те ритнат в кокалчето.  Tired
Бе, аз миналата година приключих с данданията с мишниците, също с елос. Трябваха ми 5 процедури, ама аз не успявах точно през 4 седмици, ми ходех джаста-праста. Въпреки това приключи драмата "косми" поне за едно място. И не е съвсем безболезнено, ама не беше някаква болка, дето да трябва да се напъвам да я преодолея. Имаше боцкане и миришеше на опърлено и толкоз. Ех, аз бих се навила на ваучери за краката, примерно или някаква друга такава голяяяяма зона, ама тъпото е, че ваучерите най-често са към някакви никому неизвестни студиа, които работят с някакви съмнителни машини "мейд ин чайна", та нещо не смея...

# 438
Ти къде си прави елоса?

# 439
Момичета, имате ли някакви впечатления от тези студиа съответно за фото и лазерна епилация: "Барбадос" в Лагера и клиника "LEGRANO" на Черни връх? Thinking
Опитвали ли сте епилациите там и ако да, имаше ли ефект?
Правили ли сте фотоепилация PTF...

# 440
Ти къде си прави елоса?
Ами аз ходя в Бояна, в Хил клиник. Работя малко по-надолу, на бул. България и ми е супер близо и удобно с колата да ги посещавам след работа. И понеже имам сантименти и респект към тяхната дерматоложка, гледам там да си правя каквото мога.  Peace

# 441
а през колко време се прави фотоепилацията

# 442
През 4 седмици, ама аз малко не го спазвах стриктно... Кога поради финансови причини, кога просто отпуски и т.н.

# 443
а след първата процедура какъв процент от космите се махат  Thinking горе-долу

# 444
Хм, ами голям процент. То нали преди това отиваш бръсната. После след процедурата те не ми растяха никакви поне 4-те седмици, дето чаках... Но после като почнаха да се появяват бяха такива... "епизодични" туфички от по няколко косъма. Може би 60%.
За мишници наистина ми е трудно много точно да ги възпроизведа по памет нещата.

# 445
beginner_mamma    bouquet благодаря ти , но ме интересува за горна устна

# 446
Извинявай. Нямам наблюдения за тази зона. Но ако искаш я разпитай докторката (ако Бояна не ти е непреодолимо далеч). Тя сууупер мило се отнася към пациентите, без да ме е карала някога да се чувствам като дойна крава за пари. Консултацията май винаги е безплатна.

# 447
ами не съм от София  Simple Smile

# 448
Е, то предполагам и в твоя град можеш да получиш подробно мнение. Само разпитай и за машината, защото от колежка в офиса знам, че евтините китайски машини могат да причинят поява на пигментни петна. Тя имала такова след епилация на крака. Ама предполагам, за лице все пак е по-добре да го вземеш предвид. Успех, мила!
 Hug

# 449
благодаря ти отново   bouquet  но ако се включи някои с повече инфо  Simple Smile ще ми е много полезно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт