Тема Незабравима (Unutulmaz) 195

• 29 181
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Момичета благодаря за резюмето и снимките.Колко кръв,колко нещо  #Crazy #Crazy #Crazy Ужас!
Рекси,благодаря за тази информация   bouquet

# 451
  • Русе
Цитат
Ender Özgür
Dizimizin finaline kadar böyle bir ayrılık söz konusu değil. Serhan Bey'le finale kadar devam ediyoruz tabiki
Координаторката казва че няма такова нещо като раздяла и обещава че до финала ще си участва г-н Серхан
Слава Богу! 4е и съседите повярваха...

# 452
  • София
До колкото разбрах от снимките, Еда разбира, че болният на носилката е Харун. Мъката и е огромна, дали може да я понесе. Не знам какво ще и кажат лекарите, но по всяка вероятност, ще стои до леглото му докато не се свести.
Получава се интересно с Бату. По-назад някой беше казал, че може би полицията ще му устрои капан в болницата. И аз смятам така, но си мисля, че първия път ще го изпуснат /за кой ли път/, а после по някакво невероятно стечение на обстоятелствата, когато никой не очаква, Бату ще бъде заловен. Може да има и малко екшън, свързан с Менделинка, ако Бату реши да я ползва като защитен щит /болният му мозък ще измисли какво ли не - няма да се замисли дори и за детето си/, а тогава Мелда да направи спонтанен аборт. Фантазирам си ...
От тази снимка ли съдиш, че Еда го разпознава?

Във фрагмента дадоха, че тя го подминава! Може тук просто да спира погледа си на него! Дано ти да си права, но мисля, че ще ни измъчат доста преди да стане ясна истината! Иначе от какъв зор са тия кървища?

# 453
  • София

Вени, аз нищо не разбрах, освен че се споменава България!  newsm78 Дай, моля малко подсказки...може и в резюме, а ако не те затруднява и във фрагмент!  hahaha hahaha hahaha

# 454
  • Русе
Разсъждавам върху фактите, с които разполагаме : newsm12
Бату дори и да е разбрал, 4е Харун не е изгорял, къде и как ще го открие?! В 14-милионния Истамбул кой знае колко са спешните слу4аи.  Според снимковия материал Харун е блъснат от камион - това Бату не го знае. Ще го търси измежду болните с изгаряния. Има шанс мом4ето ни да му се измъкне. Или поне на малко време докато се възстанови.

# 455
  • Русе

Вени, аз нищо не разбрах, освен че се споменава България!  newsm78 Дай, моля малко подсказки...може и в резюме, а ако не те затруднява и във фрагмент!  hahaha hahaha hahaha
Не, 4е аз разбирам де?! Серхан е канен от нашите ТВ канали. smile3521 Ама ние си го знаем!

# 456

Ясно е, че все пак нашето момче преживява челен сблъсък с камион. По интересното обаче е, че при такъв трябва да е потрошен целия. А видимо от снимките  пострадала е  едната му ръка и главата му. Верно вече навлязохме в жанра фантастика  Rolling Eyes

Е, думи нямам! Като го гледам така потрошен, може и до края да не го видим на крака!
Значи трябва да има скок във времето!

# 457
  • София
Извинете за невъзпитанието, но с влизането в темата ме посрещнаха снимките, та се поошашавих малко  #Crazy #Crazy #Crazy
Ради, благодаря за фрагмента!  newsm51 newsm51 newsm51
Мокси, прекрасно оформление на стихчето на Боби! Браво и на двете ви!  newsm51 newsm51 newsm51
Хаха - благодаря за снимките!  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни сте всички!  Hug

# 458
Бату дори и да е разбрал, 4е Харун не е изгорял, къде и как ще го открие?! В 14-милионния Истамбул кой знае колко са спешните слу4аи.  Според снимковия материал Харун е блъснат от камион - това Бату не го знае. Ще го търси измежду болните с изгаряния. Има шанс мом4ето ни да му се измъкне. Или поне на малко време докато се възстанови.

Ох, ние от девет кладенци бистра водица носим, а тия /сценар-феите/ кой знае в какво блато ще ни забутат... smile3507

# 459
  • София

Български канали са отправили предложение към Серхан Яваш

# 460
  • София
Така е, но Бату има нюх на ловджийска хрътка - ще навърже събитията - Харун се е спасил, но семейството му го оплаква! Ерго, изчезнал е! Катастрофата е станала в близост до пожара - едва ли Харун е прекосил половината Истанбул в това състояние! Блъснат е човек - вестниците ще пишат за това и най-вероятно, че човекът е с неустановена самоличност! Две и две = четири! Но си права, че ще му трябва време!  newsm10

# 461
  • София

Не, 4е аз разбирам де?! Серхан е канен от нашите ТВ канали. smile3521 Ама ние си го знаем!
  love001

# 462
  • София

Вени, аз нищо не разбрах, освен че се споменава България!  newsm78 Дай, моля малко подсказки...може и в резюме, а ако не те затруднява и във фрагмент!  hahaha hahaha hahaha
Български канали са отправили предложение към Серхан Яваш
Благодаря ти Рекси, ама не разбрах какво предложение ? Да играе в "Стъклен дом" ли? hahaha Joy hahaha Ааа, не - по-добре в "Под прикритие" - нали и него го тегли екшъна!  hahaha hahaha hahaha

# 463
Така е, но Бату има нюх на ловджийска хрътка - ще навърже събитията - Харун се е спасил, но семейството му го оплаква! Ерго, изчезнал е! Катастрофата е станала в близост до пожара - едва ли Харун е прекосил половината Истанбул в това състояние! Блъснат е човек - вестниците ще пишат за това и най-вероятно, че човекът е с неустановена самоличност! Две и две = четири! Но си права, че ще му трябва време!  newsm10

Подкрепям! Ще го открие, но Харун ще има късмет!

# 464
  • София

Ох, ние от девет кладенци бистра водица носим, а тия /сценар-феите/ кой знае в какво блато ще ни забутат... smile3507
smile3532 smile3532 smile3532
Да използвам случая да те подкрепя в поста ти от днес! Много добре казано!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт