Тема Незабравима (Unutulmaz) 195

• 29 148
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Добре дошли на момичетата- ескурзиантки! welcome Надявам се, че сте си прекарали незабравимо в Истанбул и си чакаме репортажа, придружен с богат снимков материал! thumbsup Их, и аз искам да отида там, ама...друг път! no Сега само ще гледам и ще слушам! yes
Мокси, чудесно оформление си направила на стихчето ми!   bouquet
И две думи по резюмето- чака ни ужасна серия, може би най- ужасната до сега или може би като оная, дето Еда ровеше предполагаемия гроб на бебето! ooooh! Ох, изцедиха ни тия хора- като си помисля колко нерви ще потрошим, че и ще поплачем! ooooh! Честно казано, не издържам да гледам нито Харун, нито Еда да страдат! Naughty Да не говорим пък за Ямурчето! Cry Добре, че доколкото разбрах, няма да й кажат в тая серия, че нещо лошо се е случило с любимия й баща! Дано изобщо да не се стигне до този момент- да се изясни, че Харун е жив или нещо друго, което да отложи съобщаването на ужасната новина на детето! Peace
А относно заминаването на Серхан за Америка, аз май първа пуснах тая муха още миналата година през есента, след като получих непотвърдено инфо от сестрата на моята позната туркиня. Тя беше казала, че той има предложение от Холивуд за участие във филм. Това може и кьорфишек да е, ама като гледам май ще излезе вярно! Дано да не се наложи с това безкрайно протакане на сериала, наистина да сменят Серхан с друг актьор, че язък ни за гледането, тръпненето, потрошените нерви... ooooh!Без него, няма "Незабравима"! Crossing Arms

# 586
# 587
# 588
Това в дъното не е ли Серхан

# 589
В очакване на щастливия финал...   Praynig Praynig Praynig

# 590
  • Русе

Същият ! 4ете си сценария, както всеки път.

# 591
# 592
# 593
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
# 595
Ех, тоя Байрам! Какви ги върти и сучи! От стара коза яре! Последните серии ще направи пачките и  ще тегли чертата за рекапитулацията! Затова е тая шумотевица! Много голема мераклийка съм му! Ама, де късмет!

Не те разбрах...за какво?!?

# 596
  • София
Дали пък не са решили......да ни оставят без говорящ фрагмент newsm78
Хубавелко ,в това лошо състояние няма как да говори.Еда милата и тя от мъка само ще реве.
Бату нали казват в резюмето ,че е зает с Мелдичка планове да правят......Не остана братче кой да говори.Освен да чакаме.....мисловен,но не и говорещ  newsm78 #Crazy Laughing

# 597
Дали пък не са решили......да ни оставят без говорящ фрагмент newsm78
Хубавелко ,в това лошо състояние няма как да говори.Еда милата и тя от мъка само ще реве.
Бату нали казват в резюмето ,че е зает с Мелдичка планове да правят......Не остана братче кой да говори.Освен да чакаме.....мисловен,но не и говорещ  newsm78 #Crazy Laughing

Боб, какво да ни кажат, аз бих им го озвучила, но ще ме заглушат... Joy

# 598
Диди ,Боб ,Дани поздравления за последните ви творения . Hug Heart Eyes
Момичета благодаря ви за хубавите снимчици с който компенсирате последните творения на сценаристите. Hug Heart Eyes Лелеее....гледам Харун и невярвам на очите си  ooooh! немога да схвана от ляво ли е ранен от дясно ли  newsm78 #Crazy Може пък и действително момчето вече да ни е много уморено и да иска малко почивка .Ми няма лошо щом като снимат по 24 ч. в денонощието да вземе малко да си отпочине и да видят тогава тези сценаристи кой ще им гледа филмчето . Crossing Arms С наближаването на финала на филма фрагментите станаха все по кратки и по объркващи .Да не говорим пък и ,че закъсняват . Crossing Arms

# 599
  • София

Същият ! 4ете си сценария, както всеки път.

А дано вече да е намерил правилната страница и да назубри точните действия за залавянето на серсемина Бату  hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт