Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 30 775
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Привет Данина,
Аз бях така но от 3-ма лекари никой не ме прати на алерголог казаха ми да пия такива лекарства и да пръскам че аз и като не съм бременна не бих ги пила, но накрая аз си назначих лечение.
За съжаление не мога да ти съдействам за Пловдив.
Надявам се да се оправяш по-бързо и да намериш отговорен лекар.

# 646
ЗДравейте мен вече сте ме забравили  Crazy по активна съм във Фейса  Mr. Green.Включвам се да помогна на данина.МОята кожна е и алерголог аз лекувам друг вид алергия доволна съм много от нея и доколкото знам работи и със здравната каса .Д-р Елена Шумкова кабинета и е на Джумаята   в сградата над банка Пиреус даже от вън има и табела на прозореца .Доколкото знам работи и в кожния диспансер . Дано да съм била полезна  Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 16:49 от ALEXA18

# 647
Как сте момичета? Hug Моля ви, кажете какво мислите относно по-дългото пътуване. Ноща тръгваме за море, а всички около мен особено майка ми и баща ми са силно притиснени и започват и мен да ме заразяват. Така бях ентусиазирана и нямах търпение, а сега и багаж не ми се събира Thinking

Гери, и аз харесвам с цяла дръжка и големи колела, но тази много ми допадна, а и цветовете са много свежи.

Симона, и аз съм +12 досега Embarassed но ти ме стресира с това подминаване на +18, та ще видим до къде ще я докараме.

# 648
wella, ако се чувстваш добре, не мисля, че е проблем. Стига да нямаш лекарска забрана и да трябва да лежиш, няма какво да те притеснява.
Ние тази година ще пропуснем морето, но не защото ме е страх от пътуването, делят ни около 400 км от него, а от това да не тръгна да раждам в друг град, защото ще излизам в болничен от 17.06 и от 01.07 влизам в 9 месец, не ми се рискува просто.
За кг и аз последно бях +12, ще видя другата седмица,колко още отгоре ще бъда.
Брадата, за Викторията съм чувала само хубави отзиви. Peace
И мен ме понаболяваше малко срамната кост и то повече като съм легнала и се обръщам от една страна на друга, но тази болка поотмина.
Гери, на пръв поглед ми изглежда неудобна тази дръжка, други отзиви нямам за нея.
За всички  Hug

# 649
wella, ако се чувстваш добре и нямаш лекарска забрана, както Мария е писала, можеш да пътуваш.
Ние утре отиваме на море, а общо колко км имам изминати с тази и предната бременност, не бих могла да сметна...
Има доста момичета от темата, които си пътуват и до сега, Слава Богу, не са се оплакали.

# 650
Благодаря ви момичета Hug май трябва да се успокоя, нямам никакви проблеми. Вчера бях на консултация и всичко е наред, а днес се обадих на доки и тя каза че няма причина да не пътувам, само да пия магнерич преди пътуването. Отивам да стягам багажа  grinning039

# 651
Приятно моренце и хубаво време  Hug
Вени и на вас  Hug

# 652
Аз от доста време чета тук, пиша по малко във Facebook. Термина ми е 4.08. Второ дете - момче.
Wella , не се притеснявай. Аз се каня да ходя на море в началото на юли, като вляза в деветия Simple Smile, пък каквото ще да става. И в Бургас има болници. Приятна почивка Simple Smile

# 653
Мария, мерси Hug. Ние ще тръгваме късен следобед, след като мъжът ми приключи работа, та предполагам ще имам временце да се включвам поне за малко, макар да имам доста задачки за утре.
wella, приятно изкарване и на вас.

# 654
Нямам търпение и ние вече да ходим на море - на 14 юни тръгваме за Гърция:)))) На 13-ти съм на лекар, според лекарката, за да ми даде разрешение за заминаване.
Днес ходихме на подписването на двойката, чиято официална сватба е в събота - за мой късмет открих още две прилично официални рокли, които ми стават Party

# 655
Zdraveite,i az 4akam parvoto si detence na 12.08 Simple Smile

# 656
Приятно изкарване на планиралите почивки и екскурзии. Поздравления за покупките. Аз все още не съм се спряла на количка. Следващите седмици трябва да намеря време за това.  Hug за всички

# 657
Добро утро,
И ние утре потегляме за Гърция Grinning
Дано всичко е наред и няма изненади,че отиваме за 10 дни все пак.
На всички,които ще пътуват-лек път и чудесно изкарване на почивката Sunglasses

# 658
  • Sofia
Казвайте къде в Гърция ще почивате, че търся препоръки!
И ние се бяхме наканили натам преди да си счупя ръката, сега се чудя да ходим ли или не  newsm78

# 659
NBM ,отиваме на Халкидики,там бяхме преди две години и останахме доволни,но май не се сещам как точно се казваше хотела.Ще питам и пак ще пиша Peace

Общи условия

Активация на акаунт