ELECTROLUX EWF-106510W-пералня, някой има ли я?

• 5 094
  • 17
  •   1
Отговори
  • тук-там
Не намерих актуална тема за перални...
Харесала съм си тази - моделът е 2011г. - марката е много добра, но защо тогава цената и е като на пералните от по-нисък клас - около 500-550лв. Малко тъпо звучи, но вместо това да ме радва, ме притеснява. Трябва да избирам между ELECTROLUX EWF-106510W и INDESIT IWC7123....
Ако някой има мнение за  една от двете..... Peace

# 1
Аз имам мнение точно за тези две марки, в никакъв случай не препоръчвам Индезит.

# 2
  • с/у ОколоМръсТното
еднакъв клас, изпълнение, надеждност и каквото там се сетиш са и 2те, предложени от теб марки.
Аааа, гаранционните им сервизи са различни, но еднакво гадно се работи с тях.
И въпреки това, Индезит-а би се отремонтирал "по-леко" и в "срок".

# 3
  • София
Имам една баба Електролукс (от 2006г.) от тази серия, не е правила мизерии, дано и не прави. По едно време се беше разтракала като самолет, но се оказа проблем в задкормилното устройство. Simple Smile
Моя приятелка имаше проблеми с маркуча на нова съдомиялна Електролукс, наистина беше голямо премеждие комуникацията със сервиза.
Ако ми се налага избора между двата модела, може би бих избрала Електролукс, субективна съм.

# 4
  • тук-там
Взех си електролукса - ще пиша пак като изперем... Mr. Green
Надделя 5г. гаранция

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 12:51 от Wild_rabbit

# 5
Wild_rabbit, къде я дадоха тази гаранция. Ние също мислим да си купим пералня Електролукс, но в магазините които ходихме ни казаха, че гаранцията им е 24 месеца.
Аз харесах тази http://www.technomarket.bg/products/09079647/electrolux-ewf-127413w, а последната функция TIME MENIGER така и не разбрах за какво е  newsm78

# 6
Здравейте момичета и аз се колебая за тази elekctorlux EWF 106510 и още един модел на Elekcrolux EWF 106 79W,имате ли някакви отзиви някой има ли пералня Elekctrolux и доволнен ли е  Thinking

# 7
  • тук-там
Моята е от Технополис - само там го има този модел или поне така показа обикалянето ни...
Удължената гаранция е само за този модел, тъй като е най-новия и още е непознат. Получава се след като я купиш и регистрираш кода от гаранционната карта на самия сайт на сервиза - получаваш друг код, който се вписва в гар. карта.
За сега съм много доволна - 5 пранета. Доста по тиха е от предишната, голям люк, лесно обслужване.
Тайм мениджъра позволява да си променяш програмите по твой вкус.
Можеш да намаляш времето за пране, оборотите, температурата и др. Има отложен старт и разни др. работи , но тези разучих дотук.

# 8
Скъпа за Electrolux EWF 106510W ли става въпрос,нея ли си взе?

# 9
  • тук-там
Скъпа за Electrolux EWF 106510W ли става въпрос,нея ли си взе?

Да! Peace

Единствения недостатък е, че е 1000 оборота, моите досега винаги са били 1200, но не виждам голяма разлика накрая, пък и съм със сушилня, така че оборотите не бяха решаващи.

# 10
  • Sofia
И аз имам Електролукс от 2006 и до сега при дивашка употреба (почти всекидневна) не е мръднала вече 5 год. Изключително доволна съм.

# 11
и аз имам  Laughing   вече 6-та година я ползвам. за сега няма признаци за разваляне

# 12
  • Sofia
Привет,
аз имам ELECTROLUX EWF-10679W от повече от година и съм супер доволна! Не съм имала никакви проблеми с нея, много е тиха и на 1000 оборота дрехите излизат доста сухи, даже някои поларени дрехи и изкуствени пуловери - напълно сухи! Не бих я сменила, особено пък за Индезит  Naughty

# 13
Вашите перални имат ли "полвин пране",казаха ми ,че ако няма трябвало задължително, примерно ако е за 6кг да я пълниш толкова ,не било хубаво да я пускаш за по-малко дрехи,някой знае ли нещо по въпроса Thinking

# 14
Вашите перални имат ли "полвин пране",казаха ми ,че ако няма трябвало задължително, примерно ако е за 6кг да я пълниш толкова ,не било хубаво да я пускаш за по-малко дрехи,някой знае ли нещо по въпроса Thinking
всяка пералня би трябвало да има половин пране. нали за това се борим за икономии newsm78

Общи условия

Активация на акаунт