моля майките с подобни на нас проблеми да споделят своя опит. Дъщеря ми е на 3г. и 9м..От 2 годишна е с увеличена трета сливица. Прави чести бронхити, ОВИ, последно херпангина, вечно се поти вечер и диша тежко. Понякога се оплаква от болки в крачетата. От август 2010 я лекувам само с хомеопатия.Наскоро (март м.) на своя глава реших да и пусна секрет от носа, защото, често боледува и не може да ходи на градина. Излезе Str. pyogenes, GJ-то е УНГ и той каза,че още не е за АБ.Това било нормално от 3-тата сливица. Клас. хомеопат ми изписа стрептококцинум 30 за 2 седмици. По принцип съм мн. доволна от нея. Наистина детето по леко се справя с болестите. Изпихме междувременно тонове Колактив и слънчева енергия, но проблема си остава. От август до сега само 2 месеца не е боледувала. Миналата седмица пак сама на своя глава помолих DJ-то да ни пусне кръвна картина и урина. Резултата бе добър, но AST-to бе 450. Мн. се разтревожих и я заведох при д-р Габроски УНГ. Той каза, че с това AST от 200 на 450 е категоричен за операция. JP-то също е за операция, само хомеопата твърди, че след 10 дни курс от колактив удърна доза, може да се оправим и показателя да падне. За сега смятам да се доверя на УНГ и да дам укрепващите лекарства , които ми изписа -Ункалор, Тантумверде прей, Саностол и да пусна AST-то наново. С надеждата, че може да е паднало след проболедувана инфекция.
Моля за съвет!!! Много изчетох по темата и се чуда какво да правим. Мъжа ми е категоричен, че детето не трябва да се мъчи. На мен не ми се иска да я махаме тази сливица, но ако се стигне до равматизъм. JP-то отказа АБ за стрептококите, според него няма да се реши проблема, а по скоро ще се влоши.
Ако някоя майка е имала подобен проблем, моля да го сподели.