Моля за съвет -операция на трета сливица!!

• 3 025
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,

моля майките с подобни на нас проблеми да споделят своя опит. Дъщеря ми е на 3г. и 9м..От 2 годишна е с увеличена трета сливица. Прави чести бронхити, ОВИ, последно херпангина, вечно се поти вечер и диша тежко. Понякога се оплаква от болки в крачетата. От август 2010 я лекувам само с хомеопатия.Наскоро  (март м.) на своя глава реших да и пусна секрет от носа, защото, често боледува и не може да ходи на градина. Излезе Str. pyogenes, GJ-то е УНГ и той каза,че още не е за АБ.Това било нормално от 3-тата сливица. Клас. хомеопат ми изписа стрептококцинум 30 за 2 седмици. По принцип съм мн. доволна от нея. Наистина детето по леко се справя с болестите. Изпихме междувременно тонове Колактив и слънчева енергия, но проблема си остава. От август до сега само 2 месеца не е боледувала. Миналата седмица пак сама на своя глава помолих DJ-то да ни пусне кръвна картина и урина. Резултата бе добър, но AST-to бе 450. Мн. се разтревожих и я заведох при д-р Габроски УНГ. Той каза, че с това AST от 200 на 450 е категоричен за операция. JP-то също е за операция, само хомеопата твърди, че след 10 дни курс от колактив удърна доза, може да се оправим и показателя да падне. За сега смятам да се доверя на УНГ и да дам укрепващите лекарства , които ми изписа -Ункалор, Тантумверде прей, Саностол и да пусна AST-то наново. С надеждата, че може да е паднало след проболедувана инфекция.
Моля за съвет!!! Много изчетох по темата и се чуда какво да правим. Мъжа ми е категоричен, че детето не трябва да се мъчи. На мен не ми се иска да я махаме тази сливица, но ако се стигне до равматизъм. JP-то отказа АБ за стрептококите, според него няма да се реши проблема, а по скоро ще се влоши.
Ако някоя майка е имала подобен проблем, моля да го сподели.

# 1
Здравейте,

моля майките с подобни на нас проблеми да споделят своя опит. Дъщеря ми е на 3г. и 9м..От 2 годишна е с увеличена трета сливица. Прави чести бронхити, ОВИ, последно херпангина, вечно се поти вечер и диша тежко. Понякога се оплаква от болки в крачетата. От август 2010 я лекувам само с хомеопатия.Наскоро  (март м.) на своя глава реших да и пусна секрет от носа, защото, често боледува и не може да ходи на градина. Излезе Str. pyogenes, GJ-то е УНГ и той каза,че още не е за АБ.Това било нормално от 3-тата сливица. Клас. хомеопат ми изписа стрептококцинум 30 за 2 седмици. По принцип съм мн. доволна от нея. Наистина детето по леко се справя с болестите. Изпихме междувременно тонове Колактив и слънчева енергия, но проблема си остава. От август до сега само 2 месеца не е боледувала. Миналата седмица пак сама на своя глава помолих DJ-то да ни пусне кръвна картина и урина. Резултата бе добър, но AST-to бе 450. Мн. се разтревожих и я заведох при д-р Габроски УНГ. Той каза, че с това AST от 200 на 450 е категоричен за операция. JP-то също е за операция, само хомеопата твърди, че след 10 дни курс от колактив удърна доза, може да се оправим и показателя да падне. За сега смятам да се доверя на УНГ и да дам укрепващите лекарства , които ми изписа -Ункалор, Тантумверде прей, Саностол и да пусна AST-то наново. С надеждата, че може да е паднало след проболедувана инфекция.
Моля за съвет!!! Много изчетох по темата и се чуда какво да правим. Мъжа ми е категоричен, че детето не трябва да се мъчи. На мен не ми се иска да я махаме тази сливица, но ако се стигне до равматизъм. JP-то отказа АБ за стрептококите, според него няма да се реши проблема, а по скоро ще се влоши.
Ако някоя майка е имала подобен проблем, моля да го сподели.

Не може да се стигне до ревматизъм, когато жизнената сила е поддържана в добро и стабилно състояние с правилните хомеопатични лекарства. За остра инфекция  в следствие на трета сливица има чудесни хомеопатични лекарств, които действат бързо. За хронични състояния има показани други хомеопатични. Така, че не е необходимо да мъчите и травмирате детето с операция. Освен това си остава и замърсяването на детския организъм с упойващите вещества, които хич не са безобидни. Бъдете отговорни към детето си и не го подлагайте на излишни травми. Потърсете мнението и на друг хомеопат от класическата система, за да намерите правилното лечение. Упорствайте и не се отказвайте да търсите и лекувате детето си по най-правилния начин. Пожелавам ви успех. С поздрави!

# 2
  • Бургас
Хомеопатите са категорично против операция на сливицата, моите деца са на хомеопатия от много години, но въпреки всичко и на двамата се наложи такава операция. За всичко друго се доверявам на моя хомеопат, но третата сливица ни правше непрекъснати проблеми и от тях идваха и болестите. След като ги извадихме и на двамата/ на 3 год. на малкия и на 4 год. на големия/ спряха всякакви ангини, бронхити и прочее/. Вярвам, че всеки е на различно мнение по въпроса, но това е моето. От тогава имам здрави деца. Зависи дали сливицата секретира, ако е така тя ще прави повече инфекции, докато е там. Потърси чнението поне на трима специалисти, преди да вземеш решение.

# 3
  • Варна
Преди два месеца оперирахме сина ми който е на 2 и половина. Естествено преди това опитахме какво ли не. От тогава сякаш е друго дете.Болестите спряха, тонуса на детето се промени, съня и храненето също. Болестите които караше и антибиотиците които постоянно приемаше са много по-вредни от операцията, която е безобидна.Даже не мога да го нарека операция, защото просто с нещо като кюрета изстъргват гадния налеп който е между носа и гърлото.
Наскоро изкара хрема, без лечение , без температури и усложнения. А преди от една хрема винаги следваха бронхити, пневмонии, червено гърло, кашлици и пр. След като извадихме третата сливица сложихме и ваксина Превенар, започнах да давам и Коластра, защото тръгнахме на детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт