2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 138
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
искам да попитам-след като получите тази помощ и след тожа подавате документи за детски-този доход влиза ли към изчисленията за детските,понеже аз ще кандидатствам за тази помощ другата седмица и ще подавам молбата си за детските едновременно,но другата година да не стане така,че чрез тази помощ да надхвърля изискванията за доход за детските и така да ми ги спрат за след това? newsm78 надявам се да сте ми разбрали мисълта,какво имам в предвид

# 676
  • Sunshine state
Не,не влиза  Peace

# 677
Здравейте, имам въпрос във връзка с това как точно става изплащането на тези пари. Аз родих юли месец тази година и сега ще записвам магистратура. Класирането излиза октомври и започвам да уча може би ноември или декември. Тъй като разбрах, че парите се изплащат в зависимост от това на какво възраст е детето ми като се запиша и колко месеца остават до навършване на годинка, на мен от кога ще ми ги изчисляват и има ли значение да подам документи веднага като ме приемат?
Тоест за 8 месеца ще ми платят или цялата сума?

# 678
до колко време ги изплащат парите или е на определена дата защото  утре подавам документите

# 679
Тъй като разбрах, че парите се изплащат в зависимост от това на какво възраст е детето ми като се запиша и колко месеца остават до навършване на годинка, на мен от кога ще ми ги изчисляват и има ли значение да подам документи веднага като ме приемат?

Не си разбрала-не е пропорционално.

до колко време ги изплащат парите или е на определена дата защото  утре подавам документите

С майчинство/детски..

# 680
Благодаря за отговораMTV

# 681
Аз пък да попитам одобрените как разбрахте, че сте такива? Аз подадох документи средата на август и от тогава нямам ни известие, ни обаждане...  newsm78

# 682
Когато връщат акта за раждане  Peace

# 683
  • Sunshine state
Седмица,след подаването на документите Simple Smile Аз отидох да си го взема на 2-рата седмица,защото нямах време по-рано.  Peace

# 684
  • Mediterraneo

Какъв акт за раждане ти връщат? Не говорим за еднократната помощ за раждане( там няма неодобрени даже).
Никак не разбираш- ако ти преведат парите, значи си одобрен  Laughing

до колко време ги изплащат парите или е на определена дата защото  утре подавам документите

Ще ги вземеш в края на октомври.

# 685
Тарталета аз подадох двете молби едновременно и после трябваше да си взема акта.
Във Варна казаха да отида след 15 работни дни.

# 686
Че има ли шанс да не те удобрят. Примерно аз сега ще запиша първи симестър редовно в колеж и има ли такъв вариант , живот и здраве като се роди бебо да не ме удобрят?

Извинявай  - Удобрят Одобрят  Peace

# 687
Ами значи ще питам като ходя тази седмица до социалните, понеже и аз подавах едновременно за двете. Дано да са добри новините от там или направо от банковата сметка, ако може.  Simple Smile

# 688
Здравейте,момичета!Днес изпратих запитване до Агенцията за социално подпомагане дали помощта ще бъде увеличена след повишаването на минималната работна заплата.
ROSSETO,ти каква магистратура записваш?

# 689
здравейте-днес си взех уверението и си подадох документите в социалните и понеже съм им първия казус за тях,мнооооооогоооо чаках докато ми намерят образец Rolling Eyes-така...казаха ми да отида да си взема решението на 27-28.септември колко щели да ми бъдат паричките,което ме навява към мисълта,че те ще ми я намалят с един месец,защото аз родих на 17 уили,а съм записана на 25 август.Как се процедира след това-къде да се обжалва и какво да им пиша в обжалването newsm78Зададох си въпрос и в сайта на министерството,та очаквам да им приложа и техния отговор,ако се наложи.....но като им видях днес физиономиите -май натам отиват нещата #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт