2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 222
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Изпусни малко напрежението........като гледам колко време прекарваш във форума- намери си приятелки ли , мъж ли ,де да знам.

... hahaha сладурана...
Благодаря ти за загрижеността, ама не се кахъри за мен Stop

Мтв ,не мога да разбера какъв ти е проблема пък на теб,не отговаряй просто.Толкова ви е ясна първата страница,че на половината момичета е отказана помощта защото се тълкува по различен начин.....големи капацитети.Като не искаш да помогнеш не си изливай злобата, по-малко усилия щеше да ти коства.

Проблем имаш ти, аз-не Rolling Eyes
И посочих как да си го решиш-т.е. не прочитайки 3х50стр.; а само абзац от първа...но ти искаш някой да ти го сдъвче и изплюе..еми да ти кажа-писва! ;все  се отговаря на едни и същи въпроси, пък уж сте прочели.
От въпросите, които задаваш на всички стана ясно, че нищо не си прочела-затова и такива реакции получаваш-мн е просто! Ако това за теб е "злоба"-ми не е, мн ги бъркаш понятията и реакциите на околните.

Толкова ви е ясна първата страница,че на половината момичета е отказана помощта защото се тълкува по различен начин.....големи капацитети.

Еми не-тълкуванието,  не е от страна на пишещите тук...ама кой да прочете Whistling

# 511
  • Mediterraneo
И като си намериш мъж, свирни и аз да потърся  Crazy

# 512
galary, защо не отидеш и да си зададеш въпросите направо там, където ще си подадеш документите? И после ела да разкажеш дали са те посрещнали с отворени обятия и са били по-любезни служителките в социалното. Тъкмо няма да се чудиш за начина на тълкуване, който както са писали и преди мен зависи от конкретното място и служител /а не от момичетата тук/.
 Когато аз си подавах документите, жената беше очарована, защото не се налагаше да ме връща за липсващ или грешно попълнен документ /благодарение на отговорите на момичетата тук Simple Smile и на това, че съм прочела всички 5 теми с по 50 страници/. Цялата процедура по подаването отне 5 минути общо и за трите помощи /еднократна, тази помощ и за детските/.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 20:24 от dinora1605

# 513
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета ,
искам да ви попитам дали годините са от значение . Някъде бях чела че можеш до получиш тази еднократна помощ ако си до 26г. Така ли е ?

аз досега това не съм го прочела никъде, но нз

# 514
Имам отговор от МТСП, помощта не се изчислява пропорционално на месеците, през които съм студентка, сега да започвам да пиша жалbата и да ходя да я нося в Гabрово

# 515
Mtv, благодаря ти за линка!
Голди, успех!!!

# 516
Здравейте и от мен Simple Smile от прочетеното до тук ми стана ясно, че е по-добре да се подават документи до 6 месеца, защото законите са ни такива-пише едно, но всъщност е друго. Явно във всеки град е различно, но въпреки това според мен трябва да се пробва.  Моя термин е 07.12.11 и обмислям въпроса да се запиша редовно, за да мога да се възползвам от помощта ( колкото и нагло да звучи, това са си пари, които са си от голяма помощ).Притесняваме факта, че точно ще запиша и излизам в майчинство и няма да се мога да се явя поне 2-3 пъти за цвят Simple Smile По-скоро ме притеснява какви ли промени ще въведат при обсъждането  на бюджета за 2012 и дали си струва цялата история.
Записвам се да следя темата, пък и до октомври ( когато е записването тук  в СТЗ ) ще съм с по-ясна представа как да постъпя, надявам се.  Вие как мислите ? newsm78

# 517
zvezda777, магистратура ли ще записваш? Питам, защото и аз искам да запиша в Тракийския, но специалностите са все задочно.

# 518
zvezda777, защо не пробваш да запишеш индивидуална форма на обучение? Водиш си се, че си редовна студентка, а пък всъщност отиваш само няколко пъти и можеш да си изтегляш или отменяш изпитите. Аз така ще пробвам да запиша тази година, само силно се надявам да стане, че декана ни е някакъв скот, който единствено срещу Money одобрява молби (всякакви) Sad

# 519
Първо се запишете редовно, а после минете на индивидуален план/перманентна сесия Wink
Те вече навсякъде ни гледат като подвижни портфейли..и в болници и в университети.. Whistling

# 520
Запис и от мен. Изчетох настоящата тема и  си отговорих на доста върпоси. Едно ме притеснява - дано не се налага да връщам паричките, ако не успея да продължа следването, но ще рискувам Simple Smile Силно се надявам новата 2012 г. да не започне с тази промяна.  Praynig

# 521
  • София
Запис и от мен. Изчетох настоящата тема и  си отговорих на доста върпоси. Едно ме притеснява - дано не се налага да връщам паричките, ако не успея да продължа следването, но ще рискувам Simple Smile Силно се надявам новата 2012 г. да не започне с тази промяна.  Praynig
В момента няма такова правило, че трябва да връщаш парите, ако не продължиш, а пък ако го въведат в последствие, надали ще важи за тези, вече взели. Поне така си мисля.

# 522
Много се надявам да си права Praynig

# 523
Те вече навсякъде ни гледат като подвижни портфейли..и в болници и в университети.. Whistling
За съжаление е така  Rolling Eyes  Навсякъде гледат как да ни източат до стотинка  Tired

В момента няма такова правило, че трябва да връщаш парите, ако не продължиш, а пък ако го въведат в последствие, надали ще важи за тези, вече взели. Поне така си мисля.
Дано не се налага да се връщат, че това ще е поредната гавра  Crazy

# 524
От 1-ви Септември МРЗ става 270 лв Simple Smile Току що го чух по новините, кога и дали ще се отрази на еднократната помощ?

Общи условия

Активация на акаунт