Тя не заплака като я боцнаха, ами после,защото и държаха ръчичката и пръстчето, за да и вземат кръв. Ами Сияна не дава някой да и държи ръцете насила... И затова си ревна. Сега да сподела как успях да и взема урина, понеже на всички ще им се наложи да минат през това. Значи купих колектор за урина от аптеката, тази сутрин след като я измих и го лепнах на....., сложих и памперса. След половин час събличам, за да видя дали е станало нещо. Ами пишало е детето, ама в торбичката 2 капки, а памперса напишан....
Какво да правя, взех 2 чаши с вода, започнах да преливам вода от едната в другата,колкото се може по-шумно, като смятах че така ще я провокирам да се изпиша. Да, ама не. После се сетих, че вечер като я сложа да стъпе в коритото с топла вода, тя понякога се изпишква. Затова сега напълних леген с топла вода, сложиш Сиси да стъпи вътре, колекторът си е на мястото и воала.... След няма и две минути тя се изпишка в торбичката. И така успях да я излъжа. Дано съм била полезна на някой.... 

Днес таткото е до обяд на работа и следобяд отиваме градска 
! Да ми е живо и здраво малкото пате, снощи му направих торта, сега гребнах с лъжичката и ми се е получила мноооого добре!Черпя ви всички виртуално! 

За няколко часа се появиха хрипчета и се наложи да прибегнем до това.