За капилярите за съжаление нищо не мога да кажа
Като пускате къни изследвания помоли да пуснат и диференциално броене.
Като пускате къни изследвания помоли да пуснат и диференциално броене.

Как са нещата с мъдреца? За това, че сте започнали нощни хранения мога само да ти кажа, че при нас започнаха 1 ден след като пристигнахме в БГ и продължават... по 1, по 2, 3 понякога... а Вики от близо 3 месеца спеше непробудно по 8ч всяка нощ. Обяснението ми е, че е от промяната на мястото и обстановката. Аз преди седмица започнах захранване с оризова безмлечна каша, до момента не е повлияло това на нощните хранения... Ти си още млада, но един съвет от мен, внимавай с тичането точно сега, остави, че гърдите са тежки от кърменето, дори да тичаш след кърмене; от хормоните еластичността на кожата е понижена и може да увиснат... Това ти го казва човек, които цял живот в БГ е живеел до стадион и тичах всеки ден и ми е едно от най-любимите разпускащи неща, но сега бързо спортно ходене е по-подходящо. Ти си цяло лято на моренцето, ако намираш време за плуване вс ден, не ти трябва друго 

Ходихме на ДК и му биха противохепатитната ваксина и в понеделник ще го боцкат за кръв. Детето е вече 68.5 см и тежи 7800 гр. Бях се подготвила с въпросите за захранването към педиатърката, но тя ме изненада като каза да изчакаме още малко преди да започна. Аз така се бях настроила да стартирам от понеделник и сега малко съм разколебана. Иначе аз имам кърма достатъчно на този етап. От днес стартирах обучение на Гоги да пие вода от чашка, защото явно с бибероните няма да стане. Педи каза, че много добре сме се справили с пишока и аз съм много доволна от себе си - тъй като си мислех че нищо не правя.
Дано малкото сладуранче се размине с гадостите.
.
не се тревожи,знам колко си грижовна и за всичко се обвиняваш,но особено на нас с първите деца ни липсва опитът и децата ни не са толкова предвидими,колкото примерно на мамите с 2ро,ще се научим да имаме очи и на гърба си ,сигурна съм,че ще е еднократна тази случка,а колко ни предстои да целуваме коленца и да "бием" земята и разни ъгълчета и предмети 
С времето ще свикнем
Ако трябва пуснете по-рано кръвните изследвания ...
Браво и за пишока . Аз също мислих ,че нищо не правя, а педи и мен ме похвали... явно не ги разбираме много тия неща, но ни идва отвътре
А за захранването защо така ви е казал педи ? Има ли някаква причина да чакаш ?!?! Странна работа ... ако питаш мен действай както ти идва на теб отвътре

Нас може да ни чакаш след 19.06 на морето , надявам се да се видим

Ти до кога си в БГ?

Много ми стана кофти ,като прочетох съвета ти , но осъзнавам колко си права,защото вчера се обримчих с 2 спортни сутиена и въпреки това чувствах ,все едно нося камъни , които се удрят един в друг
Ще стопирам с тичането,може да пробвам наистина със спортното ходене,но вярвам че и морето ще си каже думата и ще се освободя най-сетне от тези пусти килограми
Иначе се върти наляво надясно,пее на всичко по - шарено , закача се , прави дъги и изобщо трябва постоянно ВНИМАНИЕ!

Препоръчани теми