5.600kg е преди малко го теглих, все толкова си стой много се притеснявам на последната консултация на 21-ви беше 5.400кг много малко сме наддали за сега

В къщи всички стаи са много цветни и тематични.

Днес дадох тиква и ябълка и много го хареса. Гери е хапвала най-много 60-70 гр. пюренце. Все още сме на плодови пюрета и съм дала малко видове. Мисля да не бързам много със зеленчуковите пюрета засега.
Имам време да реша. Да похваля тихичко девойката, че яде много културно и рядко се цапа. Тя и кака ѝ беше така - изяждаше лакомо всичко преди да успее да се нацапа. 

В къщи всички стаи са много цветни и тематични.
много ми хресва вьв вас ,толкова е цветно и и крсиво

!
. Нека е пълна само с позитивни новини, здравички и растящи бебчета, щастливи и усмихнати маменца 
, но мисля, че ще се справя. Само да сме здрави, другото човек като се амбицира и мобилизира се нарежда.
. Излезе без да разберем даже на 5 месеца и 5 дни. Съвсем случайно го видях като се гушкахме с Ники и той се смееше с глас. Наистина доста лигавеше последните седмици, но като знам каката как усилено слюноотделя 4 месеца докато не й изникнаха 2 зъба наведнъж на 9 месеца, не съм очаквала да е толкова скоро. От друга страна само мога да си пожелая и на всички останали бебоци, всички зъбенца да никнат така леко и неусетно
.
. Имате ли идея дали би имало значение?
Само преди сън си я лапва, даже в просъница я маха, през другото време не я търси.
, а бебчо толкова слушка, спинка в колата, в количката, кърмихме се в колата, изобщо много готин ден. За сега му понася чудесно пътуването и промяната на обстановката
На Алето биба не съм давала,но пък тя заспива само на гърда или в количката.
и на мен ми се иска да запиша 2ра магистратура ,но нямам тази вьзможност
,давам му лигавника да си го дьвче понеже му мирише на млякото