Иначе Поли ти е казала вече за прахчето, във вода и или с лъжичка или с това от панадола 

А тя пък и не иска да яде нещо, за кой ли път вече 

дано се оправяш бързо и малката да се размине.
Аз се притеснявам за трайността на замразената кърма. по едно време давах замразена и подменях с нова, но ми писна. Пюрето го приготвям гъсто и го разреждам после с кърма; то затова замразената е излишна. Казаха ми да я ползвам в кашите, но аз не смятам да давам. GP-то ми заяви, че щом съм захранила да си давам и пюрето и така. Бил голям да бъде само на кърма.

дано се оправяш бързо. Много лошо се боледува лятото.

Спомням си обаче, че само едното не ѝ действаше, а двете в комбинация. 
От много време вече се возим в летния кош. Има напълно легнало положение и като заспи я пускам назад. Ако не спи е полуседнала. Имам и една друга количка, която е само с 2 положения на гръбчето, но това не ѝ пречи да спи полуседнала. 

Ние също сме в кюпа ... както винаги. Гошко се скъсва да кашля с храчки, за 1 седмица го водя вече 5 път на преглед. Доки продължава да твърди, че всичко е от зъбите .... но тези храчки и задавяне ...вече не знам какво да мисля. Пазете малчовците много, има и доста болни от шарка. В неделя разхождам каката и дребо на едно барче с детски съоражения. Голямата си играе сума ти време с едно момченеце. Мъжо видя, че има особени пъпки (аз нали съм недоскив) и го пита от какво са. Детето чистосърдечно си каза, че е с шарка и са го спрели от градина
Просто само това ни липсва. Що за родители са това не разбирам
Аз побеснях, майката явно ни чу да говорим с мъжа ми разпалено, на секундата си грабна багажа и тръгна......

Тези каши, според мен са преработени и не са като да дадеш сварен и пасиран ориз. А и ориза , дори и при големи хора се препоръчва при захранване след диети и пречистване. Вече май се чудят какво да напишат, то не беше разни химикали в пюретата, то не беше ориза, то не бяха краставици с ешерехия коли, то не бе чудо
и какво да им даваме в крайна сметка 
Снощи се буди през 1-2 часа, горещо ли му е , какво е не знам, но цока малко и пак си заспива
Надявам се сега със захранването да спре да се буди толкова на често. Започвам да давам и вода.
)Препоръчани теми