Нови придобивки в гардероба - 26

• 108 356
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Някой може ли да ми даде отзив за качеството на Фурла като чанти, харесала съм една и се чудя дали да я взема, не съм имала техни чанти преди  Thinking

# 436
Някой може ли да ми даде отзив за качеството на Фурла като чанти, харесала съм една и се чудя дали да я взема, не съм имала техни чанти преди  Thinking
Като качество страхотни, няма спор, но цените са чудни Simple Smile

# 437
Моите не са мръднали, а няколко от тях търпят или са търпели системна злоупотреба. Без съмнение за мен това са едни от най- добрите чанти, чийто цени все пак не са с неизброими нули и макар и все пак соленички си заслужават всяка стотинка.

Тиа, красавице безобразна  Heart Eyes , тортичка пращам само в замяна на отдаване под наем на някоя твоя приказност. А аз не снимам нищо- не ми остава време от другите неща, засрамвам се  Embarassed
И за да не ме биеш вече, поне една, но не моя, снимка ще покажа на днешния супер подарък от половинката...Как да не го обичам
И едни обувки

# 438
Благодаря  Hug
Ясно е, ще се купува  Mr. Green

# 439
Здравейте, нова съм тука,  всички имате страхотни покупки Simple Smile със здраве да си ги носите. Търся си тези сандалки: http://www.album.bg/verri/images/28036991/, ако имате идея от каде мога да си ги закупя ще съм ви много благодарна.

# 440
Здравейте, нова съм тука,  всички имате страхотни покупки Simple Smile със здраве да си ги носите. Търся си тези сандалки: http://www.album.bg/verri/images/28036991/, ако имате идея от каде мога да си ги закупя ще съм ви много благодарна.

Мисля,че гледах някаква имитация на шанел по пиротска имаше такива и по екзарх йосиф. Дано да съм ти помогнала Simple Smile

Ако не там , то на Илиенци 100% има, но за оригинални нямам представа къде освен амазон, ибей

# 441

^ Само че светло синичка  Simple Smile

# 442
  • София-Младост
Един шал от мен:

# 443
# 444
Сисли, не мога да се нагледам на красотите си. Момиче, жал нямаш Hug Всичко е страхотно! Може ли инфо за колна-пояс Crazy

# 445
  • Belgium
Тиа, страхотни обувки пак си показала  Heart Eyes

Милейди, айде по-честичко с включванията моля  Hugю

Фурла са със страхонто качество - имам техни чанти, обувки, акесоари, слънчеви очила - не са мръднали. Гагче, смело купувай  Hug

Сисли, добър пазар си зафомила  Laughing Да са ти честити! Дай отизив моля те за пухеното болеро. От какъв материал е?

От мен:

бански
гривна
суитчър
пола
сандали

И няколко рокли:

# 446
  • ...край Дунава
Мерси Hug
Лу и на теб да са ти честити Laughing, мен пък ме грабнаха спартанците ти-аз пък искам инфо за тях Heart Eyes
Иначе пухенката ще я бъде няколко обличания, това в случай, че никой не ме пипа по перата  Mr. Green, мое мнение е че, е малко рехава но пък ефектна, определено ще може да се носи де, но за пране и химическо няма шанс според мен Tired

# 447
Sisley83 , точно като ботушките ти си търся!моля те кажи от къде и цена,ако искаш пиши на лични! кажи ми и дали стават за малък прасец? а също и за Делфиата чудна?

# 448
  • Belgium
Сисли, мерси  Hug

Подозирах аз, че няма да издържа на химическо, но изглежда адски ефектно  Heart Eyes

Гладиаторките са от Humanic, на Vagabond е моделът  Laughing

# 449
клин със такъв принт

шнолка

Общи условия

Активация на акаунт