Плодове и чай с мед - 42

• 72 586
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен. Доста късно се включвам, но то няма и за какво да се похваля Embarassed
Въпреки,че вчера изкарах лунен ден и сигурно съм извървяла 5км.,  не съм мръднала и грам Confused
Днеска бях пак на ябълки, та да видим резултата утре сутрин Praynig Предполагам, че е дошъл момента на задържане на килограмите ми и се надявам този период да не е много дълъг Confused

# 286
Здравейте, и тази сутрин няма с какво да се похваля, не съм мръднала.Това положение вече взе да ме изнервя, то с това темпо на сваляне кога ли ще свала останалите три кг Rolling Eyes

# 287
Здравейте момичета айде и аз да се запиша към плодуващите с моите 12(днес 13ти)дни. Наистина си мислех че ще е много по трудно, но издържах на всички изкушения които ми се поднасяха под носа(поне за сега) smile3503 Надявам се да издържа 20 дни и 10 захранване newsm17 но  и от постигнатите резултати съм доволна, макар по принцип да имам мноооого за сваляне.За статистиката след раждането се оказах 95кг(ужас и кошмар за мен) след известно време свалих 4 кг от самосебе си и така до 8.11.2010 год когато започнах режима на жито,ябълки, орехи и мед. С него за около 3 месеца свалих 12 кг. от които качих 3. Сега от 30.05 съм на плодове и съм с 5,500кг надолу(т.е. 76,800кг) newsm44 чувствам се прекрасно и дано до края сваля още някой грам или килограм. Пожелавам успех на всички плодуващи!

# 288
  • около ВАРНА
преди една година минах и аз по този път т. е. лечебния глад. 20 дни бях на плодове и чай  и 10 дни захранване -   отслабнах  15 кг  през целия период  и бях много щастлива защото започнах да се чувствам добре в собствената си кожа успех на всички ви  които се се решили на тази крачка -  с малко повече воля  резултатът ще е налице

# 289
Здравейте, момичета. За съжаление и днес нямам с какво да се похваля. Confused Как хубаво ми тръгна диетата и сега какво стана Rolling Eyes
с.м.н. няма да се отказваме...,сигурно няколко дена ще е така и после пак ще почнем да сваляме. Hug
veseladimitrova браво на теб, наистина много добри резултати си постигнала!  bouquet А каква е тази диета на жито, ябълки, орехи и мед? Blush

# 290
И на мен ще ми е любопитно да узная подробности за житната диета. Само жито,ябълки, орехи и мед ли се яде. През колко време и с каква продължителност. И аз продължавам да задържам килограмите. То е и нормално да ги задържаме за известен период, че ако започнем всеки ден да сваляме по килограм ще е много опасно за организма. За утре мисля да пина на зелен чай за прочистване и после ми оставва една седмица. Трябва да наблегна и на упражненията.

# 291
eti 1812, Florrentina диетата е на П. Димков(на Дънов също)и е следната на ден се изяждат 3 ябълки,100 гр покълнало жито(взема се жито за покълване накисва се вечерта към 19 ч след 24 часа се изсипва водата и на другия ден сутринта се консумира), 3 ореха и 3 лъжици мед и чай. Това е строгия вариант, но аз и в последствие мъжа ми малко си я разширихме и консумирахме салати и плодове,а и пилешко и телешко на скара. По принцип няма ограничения колко време ще се спазва защото съдържа всичко необходимо за организма. Смея да твърдя че е подходяща и за кърмачки , тъй като аз вече 1 год и 6 месеца кърмя и нямам проблеми. А днешния 13 ден мина на плодове успешно остават само 7 още. Ако имате въпроси питайте ще отговоря с удоволствие. Успех в плодуването

# 292
Да си призная честно за пръв път чувам за тази диета Blush А съм чела какви ли не диети, а и много от тях съм ги пазила Laughing Така като гледам, няма да е лесно да се пази но предполагам, че човек свиква с този режим?! Simple Smile По нататъка може да пробвам и нея, и без това имам достатъчно за сваляне.
veseladimitrova браво и за това, че успяваш да кърмиш още. Аз за съжаление моята дъщеричка я кърмих едва до 4 месеца и заради една диета ми спря кърмата smile3511
Само да кажа,че днес не съм се теглила и мисля да спра тези дни да се тегля, тъй като много се ядосвам, че въпреки диетата не мръдвам и грам Laughing Ще изчакам 2-3 дни до следващото теглене newsm78

# 293
Да се отчета и днес -200гр , но днес изпитвам ужасен глад имате ли и вие този проблем и какво знаете относно пиенето на зеленчуков бульон след 10тия ден. От какви зеленчуци се прави и не е ли вид захранване newsm78 А за житния режим забравих да напиша че във форума има доста теми стига да ви се чете но понеже съм нова във форумите незнам как да ви пусна линкче. Там могат да ви дадат и по добра информация кое как, а иначе изобщо не е трудно да се издуржи на жито.

# 294
# 295
ddididd благодаря ти за допълнението  bouquet точно това е необходимо на момичетата пък и смятам че там е много по добре обяснено отколкото аз го обяснявам   Simple Smile . Хайде пишете че ми е  любопитно докъде сте стигнали с плодуването  Hug

# 296
и аз да се оплача ........... Twisted Evil както ви писах първоначално запиша ли се в темата и провалям всичко ееееееее така стана но от утре пак съм с вас не ме интересува вече колко пъти ще я провалям продължавам на плодове и така докато сваля поне 10 кг. от моите 30 мисля че трябва да стане.
Браво на всички които са удържали фронта.
Ако изпитвате неутешим глад можете да пробвате моя начин за справяне изцеждам един лимон и 500 мл. студена вода и го изпивам наведнъж.
след 10 мин. вече не съм гладна.
При мен проблема е че съм при мама и тати на гости с малкия и тук храната е на почит и просто трудно се издържа.
Хайде стига съм се жалвала утре съм във вашите редици стриктна  bowuu

# 297
нина 2020, и аз съм от утре. Wink
Все не мога да сваля остатъка, но вече съм се заела.
Хайде заедно да започваме!  bouquet

# 298
Здравейте плодчета,вчера не писах защото нямаше с какво да се похваля.За съжаление и днес нямам минус EmbarassedЗакотвих се на едно място и не мърдам.След няколко дни ще ми идва цикъла и дали това е причината вече не знам,но важното е,че съм режимна, чак аз не мога да си повярвам че издържах толкова дни- вече 10.Добре дошли на новите плодчета  Hug и дано скоро се похвалите с минусчета PeaceАми това е от мен засега, пожелавам ви една успешна работна и плодуваща седмица Simple Smile

# 299
Здравейте и от мен! Днес е 15я ден и досега е успешен с едно чайче и една круша, току що си направих и втория чай и реших да ви се отчета Simple Smile. След няколкото дни на застой с килограмите днес вече трети ден отчитам минусче с -500 гр.  newsm44 Искам да ви пожелая много търпение момичета - то след като аз издържах толкова .... По принцип ми е много трудно с диетите особено след бремеността хапвах си всичко (за цялата бременност качих само 11кг) след това нали кърмя и всички ме убеждаваха че ако не си хапна нещо ще ми спре кърмата, е нищо такова не се случи. Затова момичета не се поддавйте на подобни манипулации от които после вие няма да се чувствате добре , ограничавайте се и плодувайте за здраве и красота. Успех !

Общи условия

Активация на акаунт