Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява плодолечението?
Какви са очакваните резултати от плодолечението?
Какви са препоръките за хранене по време на плодолечението?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява плодолечението?
Плодолечението е хранителен режим, който включва консумация на сурови плодове за определен период от време, като основната цел е да насърчи детоксикацията на тялото, да подобри цялостното здраве и да доведе до загуба на тегло. Може да бъде гъвкав или строг в зависимост от това дали включва други сурови храни като ядки, семена и билки.
-
Какви са очакваните резултати от плодолечението?
-
Какви са препоръките за хранене по време на плодолечението?
По време на плодолечението се препоръчва консумацията на плодове в естественото им състояние, като се избягва използването на сокове от плодове. Също така, разнообразието от плодове, като ябълки, круши, киви и ягоди, трябва да бъде включено за осигуряване на адекватно разнообразие и хранителни вещества.
-
Какви са препоръчителните упражнения по време на плодолечението?
-
Какви са алтернативите на плодовата диета?
нали затова си общуваме тук, да изказваме различни мнения да ги дискутираме и прочие. Emia относно прегрешенията аз с гордост мога да кажа че не съм-бях стриктна от началото до края, дори домат не съм хапвала заради противоречивите мнения. Всеки сам си решава какво да прави за мен беше голям стимул ,че много от вас са успели и така се нахъсвах още и още. 
защото не е минал деня(утре ще напиша по подробно за днес с часовете заедно) а часовете от вчера са ми по памет защото в 13 и 25 тръгнах за работа и към 17 се прибрах. Дано ви помогне това. Аз се консултирам с една близка позната която е била при д-р Емилова чела е(почти наизуст знае) книгите на Пол Брег и Лидия Ковачева,а също така се интересува от билколечение и прочие. С една дума искам да кажа че не си го измислям аз захранването. Успех!

...