Пъзели 22

• 36 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • виртуално
Преди малко и аз напазарувах един 3D - интересно ми е да го наредя, досега не съм виждала такъв.
Вчера завърших Starry Night, но на лампи не става добра снимка, ще пробвам да го снимам в събота на дневна светлина.

# 721
Здравейте, не съм се включвала от 100 години Sad Нямам никакво време за редене, нито за разглеждане на вашите красоти...
Но все пак ще си купя каквото е останало от лидл-ските. Дано скоро да ми се появи някаква възможност за редене.. ама май ще чакам коледната отпуска... ох Sad((  Cry

П.С. 3D пъзелите изглеждат крайно кичави, ама съм много любопитна и дано да има поне един останал от тях.

# 722
  • Русе
П.С. 3D пъзелите изглеждат крайно кичави, ама съм много любопитна и дано да има поне един останал от тях.
Наистина са голям кич,аз затова си взех този с тигъра,стори ми се най-изчистен.И аз не съм редила 3Д и съм любопитна,най-вече затова го купих,пък и цената не е лоша  Peace

# 723
  • На погрешната планета
Здравейте Grinning, не съм писала от много време, но ви следя редовно. Имам 2-3 наредени пъзела, но ми се развали фотоапарата и в момента няма с какво да снимам. Сега съм започнала един, ама много ме мъчи, бавно ми върви Whistling. Имам още 4 незапочнати и за капак днес си купих от Лидъл трите от колекция Готика Grinning, само време да имам да редя.

# 724
  • Пловдив
Ох, този Лидл ще ме разори. Може ли тези хора да пускат толкова често пъзели Laughing Колекцията готика не ми допадна "на живо", както и 3D пъзелите. И затова си взех пингвините и конете. Напоследък съм изключително продуктивна - в неделя залепихме цели 4 пъзела. Чакам да му остане време на мъжа да ги изреже, за да ги снимам като хората. Започнах този на Schimdt от предната промоция в ЛИДЛ и е почти готов.

# 725
  • На погрешната планета
Аз конете си ги купих на откриването на Лидл, много са красиви наредени Peace

# 726
Днес си имаме цели 2 рожденички Grinning

Ментолка и Yanac честит рожден ден!  Да сте здрави и каквото си пожелаете днес да се случи newsm67

# 727
 Честито на рожденничките   bouquet

Аз също взех пъзела с тигъра, макар че с делфините повече ми хареса ( нищо, че е кичозен  Blush) . А кога ще ги нареждам.... Tired

# 728
Честито на Яна и Мария!!! Здрави, щастливи и много обичани!

# 729
  • на североизток от Рая
  Мили рожденички, честит рожден ден!  Hug

Бъдете здрави, обичани и се радвайте и на най-дребните неща в ежедневието!  Heart Eyes Heart Eyes

# 730
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, YANAC! Да си много усмихната, здрава и всичко каквото си пожелаеш да ти се случва с лекота!  Hug

А аз да благодаря хубавите пожелания  Hug
Току що си получих подаръка, получих най-желания пъзел и ми усмихнахте още повече деня. Снимки ще кача по-късно, че сега нямам никакво време  Hug
Междувременно се почерпете за мое здраве  Wink

# 731
честит Рожден ден ,Яна !

Честит Рожден Ден ,Мария !

Желая от сърце и на двете много здраве ,много любов ,много късмет ,много пъзели ,въобще от всичко хубаво по много  !

# 732
  • Русе
Честит Рожден Ден на Ментолка и на Яна! Момичета да сте живи и здрави,много обичани жени и нека се сбъдват мечтите ви!

# 733

YANAC и Ментолка!

Желая ви много любов, късмет и щастие! Hug  bouquet

# 734
  • София
Яна, Ментолка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт