Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на всички!!!

Как спахте??? Защото аз сънувах такива сънища, че на сутринта бях на седмото небе.....  Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Хайде ставайте, момчетата отдавна са будни, направиха си сутрешната гимнастика (само здравите де...  Peace Peace) под зоркия ми контрол и сега закусват френски кроасани (мое производтсво  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ) и силно, черно кафе.....  Whistling Whistling Whistling Whistling Аз минах да ви събудя, че питат и за вас, ама като спите още, какво да направя- аз се връщам при тях, че да не скучаят.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И за да имате стимул да ставате рано съм казала така на Мурат- да изпълнява по 1 желание на   първата, която отиде сутрин при него.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Тази сутрин аз бях първа, а за желанието си ще замълча, че да не вземете да ревнувате и да ме убиете...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire #2gunfire

# 91
Момичета може ли да ви помоля за нещо?Можете ли да качите снимки на Зейнеп,на които е бременна?    

Ако са на Зейнеп, мога да ти помогна, но интересно, на Гамзе никъде не съм срещала снимки като бременна....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Да,на Зейнеп искала

# 92

Ок, снощи съм ги извадила....  Hug Hug Hug
По- късно ще пусна няколко тук, а повече ще ти пратвя на ЛС...  Hug Hug

# 93
Добро утро на всички!!!

Как спахте??? Защото аз сънувах такива сънища, че на сутринта бях на седмото небе.....  Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Хайде ставайте, момчетата отдавна са будни, направиха си сутрешната гимнастика (само здравите де...  Peace Peace) под зоркия ми контрол и сега закусват френски кроасани (мое производтсво  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ) и силно, черно кафе.....  Whistling Whistling Whistling Whistling Аз минах да ви събудя, че питат и за вас, ама като спите още, какво да направя- аз се връщам при тях, че да не скучаят.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И за да имате стимул да ставате рано съм казала така на Мурат- да изпълнява по 1 желание на   първата, която отиде сутрин при него.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Тази сутрин аз бях първа, а за желанието си ще замълча, че да не вземете да ревнувате и да ме убиете...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire #2gunfire

Добро утро и на теб!

Какво ли ще е това твое желание? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilПосле и аз ще намина при нашите "гости" от снощи не съм ходила.......липсват ми многоооо тия хубавци,но най-вече Тарзанчооо Twisted Evil Twisted Evil

# 94

Ок, снощи съм ги извадила....  Hug Hug Hug
По- късно ще пусна няколко тук, а повече ще ти пратвя на ЛС...  Hug Hug

Добре,много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
# 96
Добро утро!  Hug Hug
Саманта ти добре ще стоиш при тях до обяд ами аз ще бъда при тях от обяд до довечера!!  Twisted Evil Twisted Evil

# 97
Здравейте....то много коментари...много нещо...бе.... #Crazy
Не мога да ви изчета... #Crazy

# 98
Здравейте....то много коментари...много нещо...бе.... #Crazy
Не мога да ви изчета... #Crazy

Еми така е -  има материал за обсъждане......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз ще позичезна и днеска, то май до петък ще е така- с нередовни влизания когато мога, че вкъщи е малко пренаселено и нямам достъп до компа.....  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Вечер, когато аз мога да влизам, щото у дома всички спят, явно и вие спите.....  Whistling Whistling Whistling И няма да се засичаме толкова чсто, за това предлагам нападението над Хюсню да го оставим за събота късно следобед, а след него ще дооточним и Ръза за неделята....  Peace Peace Peace Peace

# 99
Боже..убиха човека...
И то невинният....имаше си жена и дете щеше да си има...
 Sad
Здрав рев му изтърсих накрая... Cry Cry Confused

# 100
Здравейте някой може ли да каже какво ще стане с Али и Пънар

# 101
Здравейте някой може ли да каже какво ще стане с Али и Пънар

Ами те ще се оженят!Поне аз така чух! newsm78 newsm78

# 102
Виждам,че никоя от вас не е тук,така че и аз ще изчезвам! Joy Joy Joy JoyСега се върнах от къщата на нашите така обичани  "гости"!Скъпичките ми те бяха с една голяма усмивка,стигаща до ушите! hahaha hahahaБяха радостни,защото аз съм отишла да ги видя.........След около 1-2 часа ще отида пак,за да не им е скучно.После може би пак ще дойда при вас,за да си говорим,но не обещавам! Whistling Whistling Whistling WhistlingХайде аз ще ставам,че ме чакат!Пожелавам ви приятно писане! Whistling Whistling WhistlingЩе цункам гостите и заради вас! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 103
Здравейте! Сега се връщам от къщата! Днес се разходихме в градината с Месут! Може да се каже, че е малко по-добре.....абе до 1-2 седмици ще се оправи!!!  Praynig  А с другите.....с другите не правихме нищо особено! Подреждахме къщата и така!  Whistling Явуз каза, че утре ще махат конците на Али!

# 104
И аз ходих да ги посетя....
Муратчо му беше малко скучно...но когато ме видя казаче му се е оправило настроението.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт