Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 660
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
В момента и по турската дават Опасни Улици hahaha

Че що по това време, явно е повторение на понеделнишкия епизод....  newsm78 newsm78 newsm78

Ето ви три колажа...които спретнах набързо...
.........................
Харесват ли ви.... Rolling Eyes Thinking

Много са хубави...  Hug Hug Hug Hug

Месут тряяше да ги пребие и да каже че са катастрофирали... Twisted Evil
Ама къде ти.... Whistling ooooh!

Че то повече бой от този с пистолета на къде- това, че не са го дали оня после, не значи, че не е бил в леко извънредна форма, също като онези от вчера с микробуса.....  hahaha hahaha hahaha Тогава Зейнеп ме уби кака само стоя пред клатещия се автобус и се подхилкваше, а после Мурат, като ги извеждаха, като вика на журналистите :"Не снимайте, не снимайте.."- представям си онези на какво са приличали, като знам Мурат и Месут какви са "спокойни душички"....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Финала на серията наистина беше гаден, ама то и вчерашния беше така... все пак е полицейски сериал за задните улички на Истанбул, за убийците, крадците и мошениците в него, а не за невинните и добри хорица, които си живеят спокойно всеки ден....  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Това беше от мен за сега, ще се върна към 22:30, като преди това намина и през къщата...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Надявам се днес да заваря някого тук.....  Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
Ето още едно колажче...

# 122
Здравейте!Днес се включвам за първи път.....имах доста работа и нямах никакво свободно време!Преди малко бях при красавците ни.Супер са! Hug Hug HugСтана ми жал за момиченцето,което застреляха newsm45 newsm45 е сега ще ви оставям,че гледам Забранения плод!Довечера може и да намина,но не обещавам Naughty Naughty NaughtyЧао!!!!!!Прегръщам ви всичките Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 

# 123
samanta666:"Наистина ще ви се разсърдя- всяка вечер сама кукувам тука като някоя кукувица......     Ще се караме, да знаете.... "
Саманта, още много ще си кукувате сами ти и дружките ти, които превърнахте темата в някаква боза. Никой не иска да влиза и да ви чете упражненията на чувството ви за хумор, които между другото не са едни от най-качествените. Човек извън вашата велика група на бандитките влиза тук за да види мнения за епизодите и новини за актьорите, а чете фантасмагориите ви и предпочита да не влиза. Няма нужда да ми отговаряте, защото затварям за себе си тази опорочена тема.

# 124
Саманта, още много ще си кукувате сами ти и дружките ти, които превърнахте темата в някаква боза. Никой не иска да влиза и да ви чете упражненията на чувството ви за хумор, които между другото не са едни от най-качествените. Човек извън вашата велика група на бандитките влиза тук за да види мнения за епизодите и новини за актьорите, а чете фантасмагориите ви и предпочита да не влиза. Няма нужда да ми отговаряте, защото затварям за себе си тази опорочена тема.

Искаш или не искаш, аз ще ти отговоря:  Не е вярно, че хората не влизат заради нашите "упражненията на чувството ви за хумор".... Темата и преди се посещаваше от същите хора, които и сега само я посещават, но без да пишат....  Crossing Arms Crossing Arms До къде беше стигнала темата, преди ние да почнем да пишем нашите "фантасмагории"....  Thinking Thinking Да ти кажа ли- до кривата круша....  Naughty Naughty Naughty Почти никой не пишеше, стояхме си на едно и също място, никой нищо не обсъждаше... както си е и сега....  Naughty Naughty Naughty Naughty Това, че ние пишем тези наши "фантасмогории" не ви кара да ги четете- никой не ви пречи да си пишете вашите мнения и обсъждания за сериала, където аз в радост ще се включа- ако не си забелязала, точно аз си играх 5 дена подред да рова като побъркана из всевъзможни сайтове, за да намеря така желаните от вас биографии, защото едни момиче попита 5 пъти дали някой нещо знае, ама никой не и отговори.....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Така че, нямаш право да ни обвиняваш, че заради нас никой не влиза.... просто вие си пишете вашите неща, ние нашите, и готово.....

# 125

Искаш или не искаш, аз ще ти отговоря:  Не е вярно, че хората не влизат заради нашите "упражненията на чувството ви за хумор".... Темата и преди се посещаваше от същите хора, които и сега само я посещават, но без да пишат....  Crossing Arms Crossing Arms До къде беше стигнала темата, преди ние да почнем да пишем нашите "фантасмагории"....  Thinking Thinking Да ти кажа ли- до кривата круша....  Naughty Naughty Naughty Почти никой не пишеше, стояхме си на едно и също място, никой нищо не обсъждаше... както си е и сега....  Naughty Naughty Naughty Naughty Това, че ние пишем тези наши "фантасмогории" не ви кара да ги четете- никой не ви пречи да си пишете вашите мнения и обсъждания за сериала, където аз в радост ще се включа- ако не си забелязала, точно аз си играх 5 дена подред да рова като побъркана из всевъзможни сайтове, за да намеря така желаните от вас биографии, защото едни момиче попита 5 пъти дали някой нещо знае, ама никой не и отговори.....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Така че, нямаш право да ни обвиняваш, че заради нас никой не влиза.... просто вие си пишете вашите неща, ние нашите, и готово.....
Точно така... а и ние обсъждаме и епизодите...
Има поне 2-3 страници запълнени с мнение САМО  за епизодите...
Може да са с ББ.....
Но....какво ви пречи да си пишете мненията.... newsm78

# 126
Междудругото....бтв не са пуснали новото резъме за днешният епизод.....
Но в програмата пише че ще го дават... newsm78

# 127
Филма ни започва след малко....приятно гледане... Whistling

# 128
Тоя пък младоженеца много ме дразни!Как може така да ги прикрива #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireАз,ако бях на мястото на булката щях да му кажа:Приятелите ти или аз? Whistling Whistling Whistling Naughty Naughty NaughtyЗа сега чао!

# 129
Аххаха....Мурат много добре си изигра ролята.....
Зейнеп замалко да я раскъса оная...."интернет красавица" Joy Joy Joy Joy Joy
Ма много ме е яд на ония дет убиха детенцето... #2gunfire

# 130
Охххо...ще си имаме заврян зет.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 131
Някой има ли песента която пускат накрая

# 132
Някой има ли песента която пускат накрая

Аз я имам....

# 133
Точно така... а и ние обсъждаме и епизодите...
Има поне 2-3 страници запълнени с мнение САМО  за епизодите...
Може да са с ББ.....
Но....какво ви пречи да си пишете мненията.... newsm78

За да е пречим повеч имам едно предложение- всяка от "бандитките" да ми прати на ЛС своя скайп, така няма да занимаваме другите хора с нашите интереси.....  Peace Peace Peace Peace Чакам с нетърпение....  Hug Hug Hug Hug

# 134
Здравейте! От 2-3 дни нямам инетрнет! Затова не съм влизала! Надявам се нашите гости вече да са добре! Като се оправи интернета, пак ще се завърна, но сега просто нямам възможност!   Hug
Чао!  Hug И вси пак, често навестявам къщата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil!

Общи условия

Активация на акаунт