Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 98 281
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
A КАКВО СТАНА С 6 СЕЗОН ЩЕ ИМАЛИ ИЛИ НЕ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

То че ще има, ще има, това е ясно като бял ден... започват на 22 август...  Peace Peace Peace Peace Peace Проблемът е кой ще се завърне- Гамзе или Илкер, или и двамата, или никой...  Thinking Thinking Thinking Също така се говореше и за нов комисар.. ама докато не почнат, нищо няма да е ясно..  Thinking Thinking Thinking

# 601
TOВА С МЕСУТ Е В 199 ЕПИЗОД ТАМ ГО ОБВИНИЯВАТ, И  И ПОСЛЕ ГО ОПРАВДАВАТ , А ЗА НОВИЯ КОМИСАР В 6 СЕЗОН МОЖЕ ДА Е ТАЗИ ОТ МАЛКИ ТАИНИ ГЛАВНАТА.ЗАЩОТО КАТО ГЛЕДАХ БИОГРАФИЯТА И ПИШЕШЕ ARKA SOKAKLAR  Komiser Muavini

# 602
НА 22 ЗАПОЧВАТ ДА ГО СНИМАТ ИЛИ ДА ГО ИЗЛЧВАТ Simple Smile Simple Smile

# 603
TOВА С МЕСУТ Е В 199 ЕПИЗОД ТАМ ГО ОБВИНИЯВАТ, И  И ПОСЛЕ ГО ОПРАВДАВАТ , А ЗА НОВИЯ КОМИСАР В 6 СЕЗОН МОЖЕ ДА Е ТАЗИ ОТ МАЛКИ ТАИНИ ГЛАВНАТА.ЗАЩОТО КАТО ГЛЕДАХ БИОГРАФИЯТА И ПИШЕШЕ ARKA SOKAKLAR  Komiser Muavini

Коя, коя.... Че аз като гледах, пишеше, че ще е мъж... Левент нам си какъв... За комисарка нищо не съм чувала.. Я кажи коя по- точно...  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 604
НА 22 ЗАПОЧВАТ ДА ГО СНИМАТ ИЛИ ДА ГО ИЗЛЧВАТ Simple Smile Simple Smile

Да го излъчват... и като им знам практиката, 210 епизод трябва дори вече да е заснет...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 605
TAЗИ ОТ МАЛКИ ТАИНИ ГЛАВНАТА В БИОГРАВИЯТА И ПИШЕ ЧЕ ИГРАЕ КАТО КОМИСАР  Komiser Muavini А ТЯ СЕ КАЗВА Su Mabeynci      Küçük Sirlar, 2010, Турция (2010) ....
Arka sokaklar, 2006, Турция (2006) .... Komiser Muavini
Selena, 2006, Турция (2006) .... Selena
Nefes nefese, 2005, Турция (2005) .... Asligül
Hürrem Sultan, 2003, Турция (2003) .... Ayşe
Lise Defteri, 2003, Турция (2003) .... Inci Altin
Dadi, 2001, Турция (2001) .... Dilara Giritli

# 606
НО НЕ ЗАВРШВАЛИ 5 СЕЗОН С 210 ЕПИЗОД ПОНЕ В НЕТА Е ТАКА ТАМ КАДЕТО ОБИВАТ ЕЛИФ Cry Cry

# 607
Видях за коя ми говориш.. Но Komiser Muavini означава "сержант" и доколкото видях в биографията й, е играла още в 1 сезон... Някоя малка роля, явно се появила в 1-2 епизода в униформа...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

5 сезон завърши наистина с убийството на Елиф, но беше 209 епизод.... 210 ще е първият от 6 сезон..  Peace Peace Peace Peace

# 608
AХА ЕМИ СИГОРНО Е ТАКА, А ТОЗИ 6 СЕЗОН  ВЕЧЕ ТРИАБВА ДА Е ПОСЛЕДЕН Simple Smile Simple Smile

# 609
AХА ЕМИ СИГОРНО Е ТАКА, А ТОЗИ 6 СЕЗОН  ВЕЧЕ ТРИАБВА ДА Е ПОСЛЕДЕН Simple Smile Simple Smile

Трябва не трябва, ако рейтингът им си остане все така висок, искрено се съмнявам да го спрат...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Хората за пари всичко правят...  Whistling Whistling

# 610
ДА ТАКА Е НО ЩЕ СЕ ИЗЩЧЕРПАТ ВЕЧЕ, А ЕНГИН КАКВО СТАНА С НЕГО И АДВОКАТКАТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 611
ДА ТАКА Е НО ЩЕ СЕ ИЗЩЧЕРПАТ ВЕЧЕ, А ЕНГИН КАКВО СТАНА С НЕГО И АДВОКАТКАТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Няма изчерпване.. Те и досега колко нещо са измислили, ще си понапрегнат още малко мозъците...  Whistling Whistling Whistling Whistling
Виж, за Енгин, и мене ме е яд, че не мога да се сетя.... Ще се разделят, ама как, убии ме, не знам...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 612
А ТОИ ЗАЩО НАПУСКА СЕРИАЛА, И ДА ТЕ ПИТАМ СЕГА В 6 СЕЗОН ЩЕ ИГРАЕЛИ ШЕФКЕТ ЧЕРУХ НАЛИ СНИМА АНАДОЛСКИ ОРЛИ,ИЛИ ТОИ Е СНИМАН ВЕЧЕ

# 613
А ТОИ ЗАЩО НАПУСКА СЕРИАЛА, И ДА ТЕ ПИТАМ СЕГА В 6 СЕЗОН ЩЕ ИГРАЕЛИ ШЕФКЕТ ЧЕРУХ НАЛИ СНИМА АНАДОЛСКИ ОРЛИ,ИЛИ ТОИ Е СНИМАН ВЕЧЕ

Ще участва, как няма да участва, нали ще става баща...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil А и озгур обяви да очакваме още забавни случки с Хюсню и Месут.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Предполагам, че след като филма е от 2011, или са снимали паралелно с "Опасни улици", защото в него участват и Енгин и Айля, или ще го снимат сега през лятната почивка...  Thinking Thinking Thinking Thinking
Енгин напуска, защото има назначение за работа в Мадрид...  Peace Peace Peace

# 614
МЕРСИ МНОГО ЛЕКА  ВЕЧЕР ОТ МЕН Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт