Британците, британците! - В света на лудите гъби - тема 16

• 15 237
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque

ВАЖНО: Сарказъма не се е отказала от претенциите си за сър Хопкинс. Ако някой освен мен е против, да изказва съображения и да видим дали са смислени.
Още един против  Mr. Green Несправедливо е, след като напоително обсъдихме невъзможността сър Антъни да принадлежи само на една... Не може така да се протягат хищни пръстчета  Crossing Arms

Против мен ли ще застанеш? Ти?
Доообре!  Close

Като толкова пищите за него, защо никъде не е отбелязан, като общ, м?
Нима Шон Конъри е по-заслужил?

# 46
Това го обсъдихме още в тема втора (или там някъде), виновна ли съм, че Пуци е забравила да го отрази?  hahaha

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Така, така.
Продължавай, ще патиш най-много ти.

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дайте и го на Саркито тоз Сър бре, вижте я как тъжно седи на последно място сред наглеците Mr. Green

# 49
  • Ænima/Albuquerque

Как бе? Я брой хубаво.  hahaha

# 50
  • Варна
брютруу от мен и бЕгам по задачи  Mr. Green

Пуциии, с тоз Рафаело, заради тебИ не съм спала - казвай как са казваше 4тата костенурка - че цяла нощ броя Рафаело, Донатело, МикеланДжело иииии ...,  четвъртия - не беше Рембранд, не е Гаспачо, не е ..ох, не знам колко още имена ми хрумнаха да изброявам  Mr. Green

ааа, Пуци, ти таз клауза на Алън, кога успя да я прибавиш  Thinking. Ай по ягодите, що така непацифистично, с  това чупене и осъкатяване  Mr. Green Mr. Green

ай пийс, от менИ

# 51
  • София
Добро утро!

Кво става тука!
Добре, че дойдох! Хопкинс не е мъж за една жена! Да му се разваме общо!

Анели - Леонардо

# 52
Леонардо е четвъртата, на четвъртия художник Peace. спи спокойно Mr. Green

Сарки, права си, Мури изостава, но тя късно се включи в състезанието. Иначе гледам, ако ти дадат Тони, и се изравняваме, така че вече съм против Mr. Green

# 53
  • Ænima/Albuquerque
... така че вече съм против Mr. Green

От теб не го очаквах.

# 54
Анелчеее, извинявай, сърце мое!  hahaha Леонардо, да.
А клаузата я прибавих още тогаз, бре, даже се чудех после що целувки ми пращаш, ама реших, че пацифистираш и ме убеждаваш в добрите си намерения. Клаузата вАжи още по-силно откак имах шанса да му разгледам анатомията.  Mr. Green

Джой, посипах си главата с пепел и веднага вписах Кристин.  Heart Eyes Коя Танди па ся? И кой е Джеймс?

За Хопкинс и на мене тва ми е аргумента - че е Мара Обща, макар че за да млъкне поне за секунда Сарказъма,  Mr. Green може да й бъде зачислен про-форма, като всички останали имат право да го третират като Мара Общата. Решавайте.

# 55
Ами състезание е това, аз съм борбен тип Party
Все пак, за извинение

Пуци, Танди Нютън, налазих я по някое време миналата седмица. А за Джеймс и аз питам, и точа секирата Wink

# 56
Никакво зачисляване, макар и проформа  Mr. Green

Сега отивам да се покрия, че мЪ прИбиха  Whistling

# 57
  • Ænima/Albuquerque
За Хопкинс и на мене тва ми е аргумента - че е Мара Обща, макар че за да млъкне поне за секунда СарказъмаMr. Green може да й бъде зачислен про-форма, като всички останали имат право да го третират като Мара Общата. Решавайте.

Ам тъй де, няма да ми е на равно с Джуди, пък и аз само ще го храня и пОя, щото е оставен на произвола вече 15 теми, за друго не ми трябва.  Tired

Слънчогледа, ще кажеш Сарказъме, ама мен няма да ме има!

# 58
  • Варна
 Hug, тенкю Ванче, Джо

Пуци, баси ква съм  пацифистична ш(п)атка

# 59
  • София
ПолудЕхмЕ с тея емотки!

Общи условия

Активация на акаунт