Британците, британците! - В света на лудите гъби - тема 16

• 14 393
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
За Джоли съм съгласна с теб, голяма роля играят гените Peace

# 706
А ако го видиш окол 145 пъти за 42 минутна серия?!?!?!  #Cussing out

Ще си спра субтитрите, то това не е живот  Laughing  Laughing

Ами аз съм на 28, не съм раждала и пак нямам такова Embarassed

Джо, не се прави, виждала съм твоя снимка в Клюто  Flutter

# 707
  • Ænima/Albuquerque
За мен Анистън има великолепно тяло- гладка кожа, прекрасна талия, страхотни крака, не е въпрос на фитнес, диетолог или прислуга. Джоли защо не изглежда така, и недейте с раждането- и преди да роди, беше равна като дъска, без никаква талия, със сплескан задник и твърде тежки гърди. Болнавия вид на кожата отделно...

Ааа, задника и е ужасееен!
Като има толкова кинти, да вземе да си сложи поне г*з!  Sick

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Слънчо, снимката беше от преди две лета, колко хляб и понички изядох оттогава Embarassed А ти защо влизаш в Клю-то, там атмосферата яде мозъчни клетки Wink?

# 709
Джой, понички Heart Eyes Обиичам поничкиии!! Mr. Green

# 710
  • София
Джой, ти защо си го прииняваш? Влизането в Клю-то?!?! Виж поничките вероятно са следствие от това... напрежение!

# 711
Говорете ми за Клю-то, знаете ли в СО колко време прекарвам?  hahaha Joy

# 712
Малко да се върнем към темата - две топли-топли-чак парещи снимки на Алекс О'Кактотамсечете Grinning

# 713
Джой, ти защо си го прииняваш? Влизането в Клю-то?!?! Виж поничките вероятно са следствие от това... напрежение!
За да ви нося рокли, Джолита и Анистъни за клюкарене Wink

Слънчо, Какво е СО?

# 714
Подфорум Семейни отношения - там са битовите драми и свекървещиците  Joy

# 715
ауууу, там не мога да пиша, и слава богу Sick. Ама си имам любима потребителка Crazy

# 716
Ти пък да не мислиш, че аз пиша?  Mr. Green Само гледам сеир  hahaha

Коя е потребителката?  Flutter

# 717
Невена Виролан, основно в темата за чужденците се подвизава, винаги намира по някоя грозна дума за всяка нация Sick

# 718
Разбирам  Mr. Green

# 719
Въх, сразихте ме с това ``Мечов ден``- моят пастрок е титулуван от мен Мечо и си му викам така от години и като го видях Пуцевото съобщение се ошашках! Та да му е честито на адаша на моя Мечо, да е все така...ъъъ...вървежен Mr. Green И стига толкоз флиртове с небесните тела и техните състояния  Laughing Анджи беше мацка навремето, но от години е болезнено слаба и измъчена. Джен изглежда много добре, но ми е някак лекомислена, не знам защо, не мога да го обясня. Но Джой е права, че всичко е до ген- на 21 съм, деца нямам, отвреме-навреме спортувам (доста рядко де), но от 15 годишна задника ми е като на зебра   Cry Та така, след първото дете сигурно вече ще съм цяла зебра, уатевър! Миналото лято се бях вманиачила на тема целулит и пазех диета по отношение на сладко е тестени храни...ми то не де издържа! Айде, отивам да хапна едно парченце баничка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт