Заедно сме вече всички - мами и АПРИЛските душички! - Тема 1

• 31 529
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
КАзвайте бързо, че да не ми приеме детето формата на кошчето, че какво ще правя тогава
И аз го слагам в кошче от време на време,но ММ е против поради същото мнение.

# 436
  • София/Варна
КАзвайте бързо, че да не ми приеме детето формата на кошчето, че какво ще правя тогава Simple Smile))
Ние сме постлали в дупката сгънато одеало, така че да стане равно и тогава я слагаме.

# 437
Според мен също няма проблем бебчо да е в такова столче,разбира се не цял ден.Някой друг час все пак са за деца
КАзвайте бързо, че да не ми приеме детето формата на кошчето, че какво ще правя тогава Simple Smile))
Ние сме постлали в дупката сгънато одеало, така че да стане равно и тогава я слагаме.
.Ние нашата принцеса в началото я слагахме там като беше будна и подлагахме също Peace,но от както имаме шезлонг той върши тази функция.Който няма мога само да препоръчам много е удобно,а и за по късен етап може да се храни там детето.В четвъртък сме на консултация,ще се мерим,теглим и имунизации.Дано да има,че да не се отлагат понякога ми писва от нашето здравеопазване Naughty

# 438
  • España (Плевен)
Някой беше сложил една таблица, ама нали не я сейвнах, та сега не мога да я намеря за да се отчета. Simple Smile
  ЗАПОВЯДАЙ  Peace

# 439
Много ви благодаря за успокоението, момичета. Като казвате шезлонгче, това ли имате предвид?

Тази сутрин предпочетох да не си доспя, но да си имам малък момент за мен докато мъжете ми спят. Вярно, не е с кафе, а с чай против колики за кърмачки, но пък утрото е много приятно!

Чудесен ден на всички, по-малко колики за бебетата, а майките да се мажат със слънцезащитен крем, че ще почернеем на потници и блузки всички   bouquet

# 440
Дубрутру  Hug що така не пишете.
кафееее
и шоколад.
За нощния живот всеки би могъл да пробва,но зависи от детенцето.За кошчето,точно поради тази причина си взех матрикса на jane защото има пълно легнало положение и можем да пътуваме повече км с него. Grinning
Момичета кога започвате с масажите на бебетата.

# 441
  • София/Варна
Масажът с поглаждане става за новородено. Все едно галиш бебето. Има за цел отпускане на мускулите. Ние го правим след баня със зехтинче. А  с лек натиск мисля, че поне от втори месец.

# 442
Да се отчета и аз. Вчера ходихме по магазини за бебешки дрешки. Беше голямо шоу. По средата на Джъмбо Венци ревна, че е гладен. Викам на ММ какво да правя, да ходя ли в колата да го на кърмя, той вика дай му от шишето, бях взела за спешни случаи. Изтока си 100 гр без никакъв проблем. Тръгваме от магазина, ама то голяма жега, добре че бях взела тънки дрешки та го преоблякох.Отидохме до Вис витали и там да пазарим, нашия ревна, че му е топло и айде в едни приятели на кафе. Там си кротува, ама пак ревна по някое време, че е гладен. Аз му загубих режима, кога яде за последно така и не успях да се сетя. И след това до вечерта не дремна и през 1 час искаше да цока. Най - после вечерта заспа, след като ММ му даде кърма от камерата, че мен гърдите ми бяха скапани от това цокане през час.
Сега спи в шезлонга, а аз тъкмо си изядох овесените ядки Simple Smile
И като се събуди на разходкааааааааааааааааааа Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Пепито21 - Няма за какво, помагаме си с каквото можем Simple Smile Радвам се, че си по - добре, не се предавай и успех. Дано всичко премине по скоро.

За кошчетата за кола ние сложихме една малка възглавничка във дупката и сега е хоризонтален и така си возим Венци. Казаха ни в магазина, че в тези кошове макс. време за седене били 2.30 мин. Аз в началото, като го видях как е изкривен чак ми се доплака, честно ви казвам и ММ го реформира. Според мен тези столчета не са до измислени, спрямо новородените - те са си седнали, ама пуста работа задължителни са кола. Най - безопасно било да се поставят с гръб към движението и зад дясната седалка, поне така прочетох и така практикуваме.

Приятен ден!!!

# 443
ДУ !!! Днеска маята малка кукла става на месец , хем ми се струва ,че много бързо мина времето ,хем като я гледам колко се е променила от раждането все едно е минало мн време .Да ми е жива и здрава и все така послушна! Simple Smile Хубав ден на всички ние ще заведем тати на сладкарница и после разходкаааа!

# 444
  • Пловдив
  tiptoe

# 445
Добро утро и от нас!
Каним се да излизаме, ама преди това да питам имате ли болки в гърдите след кърмене? При мен се получават едни тъпи болки в долната част на гърдите след хранене т.е. след изпразване на гърдата. Сякаш започва да се образува нова кърма и боли??? Някаква идея за какво иде реч?

Днес разходките ще са със слинга, че искам и малко работа да свърша, а с количката не съм много мобилна така да се каже.

# 446

За кошчетата за кола ние сложихме една малка възглавничка във дупката и сега е хоризонтален и така си возим Венци. Казаха ни в магазина, че в тези кошове макс. време за седене били 2.30 мин. Аз в началото, като го видях как е изкривен чак ми се доплака, честно ви казвам и ММ го реформира. Според мен тези столчета не са до измислени, спрямо новородените - те са си седнали, ама пуста работа задължителни са кола. Най - безопасно било да се поставят с гръб към движението и зад дясната седалка, поне така прочетох и така практикуваме.

Приятен ден!!!
И аз се зблъсках с проблема със столчето  Confused сложих една олекотена завивка в дупката нагъната няколко пъти и сега е по добре но като цяло и аз съм на това мнение не са доизмислени за новородени  Rolling Eyes

# 447
  • Варна
Дубрутру  Hug що така не пишете.

Защото нямаме време да пишем на 2 места  Laughing и айде престраши се да ползваш Фейсбука, там е и варненската тайфа!  Mr. Green  Hug

# 448
В хубаво време и празници наистина малко се пише - ние бяхме 3 дни на вилата - пиша отличен 6 на момчето ми, защото много добре го понесе. Вече 2 дни спи от 22 до 4 часа. И аз се наспивам, но резултата днес е една препълнена гърда. Току що я изпразни и сега е добре. Надявам се да нямам сериозни проблеми. Утре сме на чиста молитва, че става на 40 дни. Даже преди малко момчето заспа само - много съм щастлива.

# 449
Привет и от нас Simple Smile От събота сме на английска земя и хаосът е приказен и все не мога да стигна до форума, както и до компютъра, за да редактирам това-онова по темата.
В този ред от мисли - Кати, можеш да сложиш линк към таблицата на първа страница в НОВИ ЛИНКОВЕ.  Hug

Ние сега се занимаваме с регистриране на малката към джипито, за да можем да си направим консултацията и да ни бият ваксината за първия месец.
Magimon, в коя седмица ви преглеждаха? Знам, че тук на 6та седмица има преглед на мама и бебе.

Да се оплача, че от няколко дни се опитва да ме боли гърло и много ме е страх да не заразя Мери. Усетих се, че почти не и говоря като съм много близо до нея или пък не гледам в нейна посока, ако говоря. Не знам какво мога да пия, за да отшуми. Засега съм на чай с мед. Ако имате други предложения, цялата съм в слух. Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт