АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • На плажа
Ехеееее днес НИКОЙ не е писала  ooooh!
Какво правите мамчета....разходки?
Джема сега,като каза си спомних,че си споменавала за зъбчето на Никол.И мен ми боде очите ,макар,че го заведохме на зъболекар и малко му го изпили,понеже беше доста остро и си пробиваше долната устничка постоянно.Иначе не го боли.
Приятно моренце и хубаво време   grinning039 Никол ще я взимате ли последно?
Алекс стискам палци за яслата,макар,че най-вероятно вече си ходила....е,ще я приемат ли?
Шайн бързо да се оправяш...как я пипна тази пневмония посред лято  ooooh!
Янче вие кога тръгвахте за моренцето...скоро беше май newsm78 А Анди свикна ли с отсъствието ти?Ники все още не ми обръща внимание като се прибера,а почва да мрънка за баба си Laughing
Днес ми вдигна температура,веднага го изпратих при личната да му види гърлото,понеже  повечето ни приятелчета се разболяха от ангина,но нищо му няма.Зъбите били тръгнали...задни..какви ще са и аз вече не знам newsm78дано утре да не вдига.

И да ви разкажа как НАЙ-СЛУЧАЙНО днес се запознах с Рени-вм. Laughing Тъкмо бях свършила работа и влезнах да напазарувам,а тя беше вътре  в магазинасъс семейството си,но да ви кажа изобщо не я познах...май рядко е слагала своя снимка.Когато излязах от магазина,тя ме извика по име...толкова се стъписах като ми каза коя е ShockedТези дни се разбрахме да се видим за повече,много се зарадвах  Peace

Хайде сега аз ще ви кажа лека нощ и дано утре сте по активни  Hug

# 481
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме от Кюстендил, където изкарахме добре и най-вече спокойно.

И Софи е приета в ясла, но само ясла, не ОДЗ и колкото повече наближава времето, толкова повече се притеснявам как ще е, особено с боледуването. А и с бебе у дома, май май зимата няма да има много посещения, че само ще носи вирусчета.

Трейси, Софи изкара нещо подобно с температура и после ситен обрив по цялото гръбче и коремче още миналото лято. Тогава разбрах за този 6-ти вид шарка, ама не знам дали е от това обрива, може и от Нуреофена да е, който тогава й давах.

Силви д, стискаме палци за леко раждане!  Praynig  Hug

Диндла, ей измъчиха ни тези втори бебета, ама и ние не се даваме, нали...!  Grinning

Аси, честито ви приемане в ясла!   bouquet

Шайнче, ти пък как и къде я пипна тая пневмония??? Леле, добре че Бела не се е разболяла...  Praynig Скорошно оздравяване ти пожелавам!  Hug

А кой ще тегли жребия за подаръците? Нямам търпение вече да разбера на кого ще подаряваме.  Laughing

На всички, които отиват на почивка - приятни плажни емоции и се изкъпете в морето и заради мен!  Hug

# 482
  • Кърджали
Привет!
Първо...Да споделя за ясла...Отидохме, ама вече било късно.Директорката ни насочи към други две, и в двете ще я вземат без проблем. Но нещо и двете не ми грабнаха окото, забутани в крайния квартал, на никакво място. Ще има и циганчета там. Не знам, сигурно ще я пуснем в едната от тях, идея си нямам  коя, и за градината ще направя и невъзможното ако трябва за да я преместя на някое по - хубаво място.Това поне ще е за урок на таткото, че такива неща не се отлагат.
Иначе сме добре. На Кати истериите покрай лягането в леглото и май приключиха.Вчера я гледам си лягаше дори без да я подканвам сто пъти.Играе, обикаля, дивее си. Нещо за почна да отказва закуски, два - три дена не мога да я накарам да хапне сутринта, чак към 11 часа се сеща. Вчера пък излезнахме уж за малко само до яслата, ама после като се наложи да обикаляме и другите и то стана обед, а Кати дори не се сети, че иска да яде.Често обяда или вечерята и е мляко или салата. Въобще все едно се храни от въздуха това дете....
Жребия за подаръците, ако искате мога да го изтегля аз. Ако има желание, може да го тегли някой друг.
Друго, друго...Не се сещам....

# 483
Привет,мами!
Наистина няма голяма активност в темичката ни...
Искам да попитам има ли мама от Поморие?Разглеждам оферти за почивка и попаднах на една, която горе-долу ми хареса, но искам да попитам някои неща, за да добия по-ясна представа, тъй като не съм ходила в този град...

# 484
      Като ви чета и много се радвам, че дечицата ви са приети в ясли.  Simple SmileПри нас няма да се получи, а така искам да я пусна на ясла, хем ще се запознае с други деца и аз малко ще си почина. Даже се опасявам, че може да изтървем и детската градина в България.    Sad

Шайнче, леко оздравяване

Приятно изкарване на всички които отиват на почивка. Много да се забавлявате и още повече да си починете. Hug

# 485
Здравейте бандюги Simple Smile
Чета и чакам тегленетооо, ама все го няма, притеснявам се да не го изтърва Simple Smile
 Embarassed

# 486
И аз вече нямам тършение за тегленето.Хайде нека е по-скоро! Hug Hug Hug Hug

# 487
  • София
Здравейте,
Добре дошла на Станислава Коева, защо ли имам чувството, че сме се засичали и в други теми newsm78! Браво на детенцето ти, защо се притесняваш че говори и се развива така бързо!!! Съпругът ми е проговорил точно като вас, рано! Но пък сега не мога с ченгел да му измъкна дума от устата Laughing На моя близка детето също проговори рано, направил е впечатление в яслата с изречение към плачещо другарче : Няма ли да спреш да ревеш, че ме заболя главата от теб!  #Crazy  Joy Всяко детеце е уникално по себе си!
Шайн къде я пипна тая пневмония! Пази се и бързо оздравяване!
Джема весело моренце, с Ники ли сте?
Онзи ден се засякохме със Силви -д в НСА, децата не се обърнаха кой знае какво внимание, но пък ние се впечатлихме от тумбака и, гледам е на линия, явно госпожицата си седи на топличко!

Силвия онзи ден направи сефтето на падането от кошарата! Ще купуваме ново легло , видяло се е! Добре че, се приземи на мокета, нищо и нямаше , даже не заспа целият ден след това!

Хариела аз съм се настроила ,че скоро на работа може и да не се върна, каквито и добавки да давам, все ще има болести и т-н. Най-много ме е страх за шарката, аз не съм я карала, пробвах да си направя изследвания за антитела, но без контакт нямало смисъл! Каквото стане, това ще е!
АСИ съчувствам ти с пренасянето, до болка ми е познато! Понякога отказвам да пътуваме до Пловдив с малката, но мъжа ми настоява, не можело да го изоставям така! А става дума за 24часа, то само багажи и приготовления!

Ние заминаваме на морето с командировката на мъжа, може и да допускаме грешка ,но така решихме! Ще се местим с него, два ,три дни Св. Константин, 2-3 дни Равда, в краен случай ,ако замине за по-дълго извън страната ,ние или със самолет към София , или на гости при баба ми в Шумен!  И в София ще съм си сама цяло лято и на морето пак така! Но поне почти всеки ден, татито ни ще се прибира или пък ще пътува да ни прибира при себе си, ако сме останали не където е кацнал той! Съдба!  Heart Eyes
Сиска се събуди, ставам...

# 488
Здравейте момичета!
Ние сме добре,играем ,дивеем и лудеем Crazy
Хайде вече да теглим кой на кого,мисля,че които искаше да се включи вече го е направил,едва ли някой ще се присъедини в последния момент Rolling EyesХайде на 10 юли да ги изтеглим и всеки да си направи сметката!
Славена аз съм от Поморие,питай каквото те интересува.
Ще ставам ,че ми се спи утре ще ви проверя,кой колко е писал LaughingХайде чао..... smile3524
П.С Забравих да кажа welcome на новата мама Станислава Коева,когато прочетох поста ти,много се очудих и пак го препрочетох и не видях никакъв проблем за притеснение,а само повод за гордост,че имате такова дете.Когато казах на моя мъж и той се усмихна и каза''супер на 5 години ще е финансов министър",не се обиждай,а само се гордей Hug

# 489
Добро утро мами!
Нещо виждам, че темичката е замряла, нормално де, сега всички или са на море, или се готвят да ходят, а има такива  като нас, които вече са били...
Ние прекарахме прекрасно, сравнявайки с миналата година, тази беше просто песен по отношение на гледането на Марти... Много по-самостоятелен, много интересен, а и той говори много, прави изречения от 4-5 думи, използва вече определителен член, лични местоимения, задава въпроси, удоволствие е да си комуникираш с него...
Та пораснаха си дечицата, не са вече бебенца...
Да се запиша и аз за тегленето на подаръците.
Подаръкът от миналата година, който ни прати Сончето и Емо е сложен на видно място в къщи и тати и Марти му се любуват много често, (става въпрос за ветроходна лодка) даже вече Марти знае всяко едно от платната как се казва и къде стои капитана, въжета, котви... страшна работа  Heart Eyes
Хари, записахме се при твоята хомеопатка, сега ни предстои интервю.. дано сме доволни. Да те попитам, а когато е болна Софи, тя понеже имала много пациенти хомеопатката, как помни всеки един, и само по телефона ли се чувате и ти описваш симптомите или ходите като на доктор да я преглежда? Мерси предварително за инфото! Леко продължение на бременността!

Поздрави от нас и чакаме тегленето!
Да сте здравички и щастливи!

# 490
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Да кажа и аз добре дошла на Станислава Коева!  Hug Ще се радваме да пишеш често!  Grinning Имаш си едно здраво и бързо развиващо се детенце, недей да си мислиш глупости и да търсиш притеснения, каквито няма. Моят племенник проговори много добре, както ти описваш нещата на годинка и половина, играеше игри с мисловна дейност, които са за деца над 4-годишна възраст, а той тогава нямаше още 3 годинки. И всички много се гордеем с него, изобщо не сме си и помисляли за проблем! Така че надувай се с умното си дете и не обръщай внимание на злобни изявления!  Peace

Италианче, аз съм много доволна от нашата хомеопатичка, неведнъж съм го писала. Досега Софи има точно 2 срещи с нея, а интервюто й беше на 11 месеца. Винаги, когато се разболее, веднага й се обаждам по телефона, тя много рядко ми вдига веднага, защото повечето пъти е в интервю и не обича да го прекъсва. Но след това веднага ми звъни, съответно аз й затварям и я набирам, не ми е казвала така да правя, но аз го правя, защото аз имам интерес да я търся. Подробно описвам симптомите, тя ми задава допълнителни въпроси, каквото я интересува, назначава ми лечение с гранулките, които предварително ни е дала, всеки път според случая и ако се налга пак й се обаждам или вече водя детето на преглед, ако съм притеснена. Но досега само веднъж се е наложило, защото Слава Богу досега това, което й назначава като лечение, винаги действа. Вече ме познава по телефонния номер, защото често съм й звъняла и като ми вдигне веднага пита "Какво става? Как е Софи?".  Grinning  Много важно е обаче да слушате и да изпълнявате това, което ви каже, иначе няма никакъв смисъл от индивидуалното хомеопатично лечение. Успех и дано останете доволни. Решила съм живот и здраве, като се роди малката принцеса, пак при нея да я записвам.  Simple Smile

# 491
  • София
Hariela  - драсни на лични моля те данните на тази хомеопатка. Да взема и аз да запиша малчо, че сега с тази градина дето ще почваме от септември ще ни трябват нейните услуги.
Привет и на новата мама.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 11:38 от dyndla

# 492
  • Варна
Ехоооооо! Laughing

Водих вчера Дария да и вземат кръв за яслата и и обяснявам по пътя, че ще боцкат пръстчето и ще има кръв и като влизаме в лабораторията тя почва да мрънка и вика "Ужасено, тах"(Ужасно, страх). Joy hahaha Очаквах много да реве, но ме изненада като само мрънкаше от време на време, кръвните показатели и бяха добре, но в урината имаше бактерии(аз я взех от гърнето, уж го бях измила) и днес пак повторих урината, нищо няма, живот и здраве от понеделник ще си имам ученичка. Sunglasses Grinning

Хари, как върви малката принцеса, ходила ли си скоро на преглед? Продължавам да стискам палци да си я износиш докрая. Praynig

Шайн, бързо оздравяване!

Другите ни бременни мамчета докъде стигнаха, ще има ли скоро нови попълнения? Simple SmileБуболечето, Силви.д, Dyndla, кога са ви термините?

За подаръците, ако искате да е документирано с клип, мога аз да ги тегля и евентуално Дария да ми помага. Laughing

Много мами не са се разписвали отдавна - Мариелка, Фликс, Терпсихора, Амбишъс, Лидето, Рене, Поли_зое, нещо съвсем зачезнаха. Crossing Arms newsm66

Хайде да ви оставям, че правя едни мъфини с банани и ягоди, надявам се да станат много вкусни.  chef bowuu

# 493
Ола,  мами Simple Smile Ние се върнахме от Испания  Sunglasses Страхотно беше, но ще ви разказвам и ще ви 4ета по-късно, 4е багажа мен 4ака  ooooh! Включвайте и мен с подаръците, 4е май ще си идваме края на Август и ще мога да ви пратя  и нашия подарък лесно   bouquet

# 494
  • Sofia
Здравейте, мамчета!

Супер, увеличава се бройката за участващите в размяната на подаръци.  Grinning

Ганушка, сега е Силви д наред, после Буболече и Диндла и накрая съм аз. Дано да не ги изпреварвам, че доки каза поведението на бебка било, като да излиза скоро, ама ще се моля до септември да изкара.  Praynig Станала е вече килограм беба и е добре, в добра среда живее, къде е тръгнала да излиза толкова рано, хич не мога да я разбера. Но при мен така стоят нещата заради инфекцията, която изкарах. Хич и не пускайте палците!  Hug След две седмици ще ми слагат инжекции за разгръщане на белите дробчета на бебето, защото има опасност от преждевременно раждане.
А твоята Дари много приказва, какви думи използва само...  Laughing Аз нямам нищо против ти да теглиш жребия с малката ти помощница.  Laughing Каквото и да решите, всичко приемам.
А сега като ги спомена тези мъфини, пък да беше заметнала по една насам...  Heart Eyes

Лиде, радвам се че сте изкарали хубава ваканция в Испания.  Grinning

Моето дете нещо взе насила да яде плодове от скоро и това ме притеснява. Преди как хубаво си ги хапваше и предиобяд и следобяд, а сега все се муси, все се лъжем и накрая я пробутам нещо, я не ...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт