Какво правите мамчета....разходки?
Джема сега,като каза си спомних,че си споменавала за зъбчето на Никол.И мен ми боде очите ,макар,че го заведохме на зъболекар и малко му го изпили,понеже беше доста остро и си пробиваше долната устничка постоянно.Иначе не го боли.
Приятно моренце и хубаво време
Никол ще я взимате ли последно?Алекс стискам палци за яслата,макар,че най-вероятно вече си ходила....е,ще я приемат ли?
Шайн бързо да се оправяш...как я пипна тази пневмония посред лято

Янче вие кога тръгвахте за моренцето...скоро беше май
А Анди свикна ли с отсъствието ти?Ники все още не ми обръща внимание като се прибера,а почва да мрънка за баба си Днес ми вдигна температура,веднага го изпратих при личната да му види гърлото,понеже повечето ни приятелчета се разболяха от ангина,но нищо му няма.Зъбите били тръгнали...задни..какви ще са и аз вече не знам
дано утре да не вдига.И да ви разкажа как НАЙ-СЛУЧАЙНО днес се запознах с Рени-вм.

Хайде сега аз ще ви кажа лека нощ и дано утре сте по активни

При нас няма да се получи, а така искам да я пусна на ясла, хем ще се запознае с други деца и аз малко ще си почина. Даже се опасявам, че може да изтървем и детската градина в България. 
Всяко детеце е уникално по себе си!

на новата мама
Очаквах много да реве, но ме изненада като само мрънкаше от време на време, кръвните показатели и бяха добре, но в урината имаше бактерии(аз я взех от гърнето, уж го бях измила) и днес пак повторих урината, нищо няма, живот и здраве от понеделник ще си имам ученичка.