АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ех, почнаха рождените дни! Grinning

Честит рожден ден на порасналата Преслава! Да расте здрава и щастлива и да е обградена с много любов и детски смях!     bouquet  bouquet  bouquet

Буболече, честит рожден ден и на теб!    bouquet Много е хубаво сигурно да празнувате двете с Преслава на един ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам!     bouquet

Поли, и аз бих изтръпнала с такъв колега и в никакъв случай не бих заставала с гръб към него. Mr. Green Laughing Майтапа настрана, вземи си един спрей за всеки случай.

На мен ми се обадиха от старата работа да се връщам другата седмица, на мен хич не ми се искаше, но ще почвам, докато си намеря нещо друго. Работи се и в събота и как ще се оправяме с Дария незнам. Освен това тези в яслата ме нервят, вече четвърти ден ходи, нито реве, нито създава проблеми, обаче само до обяд, не искат да я оставят за цял ден, щяла да се стресира, дъра-бъра, и сега като ще почвам работа от понеделник, трябва да викам свекървата да идва да помага, сигурно ще отиде още една седмица, докато тръгне както трябва на ясла.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 09:28 от Гануша

# 571
Честит рожден ден на Преслава! Да е жива и здрава и много да слушка и да помага на мама и тати.

Бубичка , честит рожден ден и на теб мила!Жива и здрава и много щастлива.

# 572
Честит 2-ри  Рожден Ден, Писи  Heart Eyes Да си много здрава, усмихната винаги и най-грижовната кака, да радваш много мама и тате и безброй безгрижни игри  Hug

Веси, Честит Рожден Ден и на теб  Heart Eyes Много здраве и на теб пожелавам, защото това е най-важното, много щастливи моменти с любимите ти хора и да си останеш все така усмихната и най-сладкото малко беб4е скоро да изпълни живота ти с още повече топлина  Hug

# 573
Много благодаря, момичета! Много ме развълнувахте! Не ми остава много време за писане, но ви чета! Чакам новини за Силви и аз!  Hug

Почерпете се за здравето на моето момиче! Нека ми е все така усмихната, послушна и най-важното здравичка!  Heart Eyes

Тортата - довечера Wink  Hug

# 574
  • На плажа
Честит рожден ден на първата рожденничка от августинската чета,Преслава!!!Пожелаваме ти живот изпълнен с вълнения и весели емоции!!

И един голям букет за мама Бубулечка,да е жива и здрава!!!!

Ще бягам на работа,но стискам палци за Силви и чакаме радостни новини  Praynig Hug

# 575
Честит рожден ден Преслава!Бъди много усмихната и здравичка за радост на мама и тати.Безгрижно и много щастливо детство ти желая  bouquet
Буболече,Честит празник и на теб!много здраве и успехи!

Ех,че хубаво започнаха празниците.Буболече и аз и майка ми сме на една дата и винаги ни е много весело на двойния празник Simple Smile
Аз тази седмица съм и гледачна на малкия(както винаги )и болногледачка на мъжо.Незнам от къде го хвана тоя бринхит обаче беше много злееееее,милия ми той.Днес и той има рожден ден и довечера ще имаме гости и аз действам с приготовления и ала-бала CrazyТака,че да ми е жив и здрав и все така да си се обичаме Heart Eyes
Едно огромно благодаря на  Дундла Hug
Джема,забравих да ти кажа,че на Поморие п.к е 8200.И аз много харесвам Св.Влас скоро бяхме там на разходка и много ми хареса как се е разкрасило  Simple Smile
Хайде и ние да се запишем в списък на децата без памперс.от 5 дни сме по гащи и само вечер сме с памперс.Понякога и нощния ни е сух,но не винаги затова ще чакам още малко с махането му.
Темата за яслите ми е болна,затова ще пиша друг път за нея и да ви разправям за Поморийските ясли,но друг път...а сега бягай работа,че идвам Laughing Laughing Laughing

# 576
 newsm59  хайде честит роджен ден и от нас на Преслава да расте много здрава и щастлива. И честит рожден и на майчицата и preggo лека бременност и при теб малко остана  Hug да сте живи и здрави всички.
 Ами то и ние сме в отбора на без памперсите, но толкова палвано си станаха нещатата, че незнам от кога сме така. В нас си беше без памперс, а на вън задължително, но после го махнах и на вън , но непомня newsm78 от кога( може би ей сега като спряха дъждовните дни)и си казва , че има и 'пиш' и 'ако' даже и да забравим да го подканим идва и ни дърпа за ръката, но вечер сме задължително с памперсчето, че му нямам доверие, а и  често спи на нашето легло.
 Влизам с нетърпение да прочета за Силви. д newsm03

# 577
  • Кърджали
Бубулече, честит ти празник! Честит рожден ден и твоят красив двугодишен подарък, да е жива и здрава, весело и безгрижно детство и да бъде щастлива кака!
Ние пък без памперси скоро няма да останем. От време на време като реши, че ще играе в басейна и ще обикаля я оставям голичка или пък после и слагам само гащички.напикава се та хич не и дреме после.Вчера се топна с гащичките в басейнчето и после сума ти време си обикаля с мокрите гащички.какъв ти дискомфорт, явно даже и е хладничко  Laughing ...Явно ние памперсите в жегата няма да ги махнем,ще пробваме като стане по - хладно....
Аз да ви изклюкаря какви ги свърши снощи Кати. Племенника на Краси бяха в къщи, че имаше нещо да се свърши. Кати така добре си играе с тяхното дете... И двамата се хванаха на игри, смях и веселие.По едно време пълна тишина, ама една нетипична за две двегодишни бандитетчета. И след малко и двамата дотичват целите омазани в бебешко олио, а Дани държи тубичката и не я дава. Лошо ни стана като ги видяхме.Хвърлих един бегъл спомен на спалнята, не видях поражения и се успокоих.По едно време гледам кошарата - и ужас, цялата в олио. Хайде чаршафи, калъфки, възглавници, калъфката на матрака - всичко веднага в пералнята. И от тук нататък да се знае - мълчи ли едно дете - на проверка, че белята е в кърпа вързана, мълчат ли две деца заедно ... лошо, лошо, лошо, голямо чистене ще пада после...

# 578
  • Sofia
Честит Рожден на голямото вече Писи! Да е много здравичка, умна, красива, добра бъдеща кака и помощница на мама!   bouquet   bouquet   bouquet

Буболече, честит празник и на теб, мило майче!   bouquet   bouquet   bouquet

Рибке, да е жив и здрав и твоят рожденик!  hbday
Софийка ми е болна и имахме една ужасна нощ ...

# 579
Надничам и аз набързо да видя за новини от Силви Д.
Янушка, четвъртата мама е тя (засега) Laughing Laughing Laughing аз да те поправя - Захирка, Сосми, аз и сега Силви.
Честити рожденни дни на Писи и на хубавата и вече гостожа майка  Joy Joy Joy Желаем ви прекрасен празник.
Аси, питаш как се отнася Дани - ами супер добре, милва го, радва му се, люлее го, от време на време се опитва да му целува ръката, ама го поохапва, аз му обяснявам, че трябва да е по-нежен и внимателен и той започва пак да го милва. Така с двойна количка наистина си е екстра, защото хич не ми се иска да изоставяме следобедния сън все още, а всеки ден сме на работа или на път за вкъщи по това време и като ми заспи не където трябва си е кофти работа. Мерси много за подаръка, другата седмица ще го видим, чакам с нетърпение.
Ех, колко е хубаво - почнаха се рождените дни Simple Smile
Аз сега да го похваля, че вече най-сетне се научи да ака на гърне, голямо постижение е това за нас. Един ден просто седна на гърнето и се изака и от тогава нямаме пропуск. Та вече сме без памперс. През деня като излизам навън слагам все още, но го изпишвам въпреки това и винаги е сух памперса. От една седмица и нощния памперс е сух, за следобеден сън не слагам. Та може да се каже, че имаме голям напредък, за което аз съм безкрайно щастлива.
Качвам малко снимки от село, на който му се гледа ето тука цък цък http://www.flickr.com/photos/tomsickova/

# 580
  • Кърджали
Трейси, ела ми на гости. Осигурявам прекрасна природа за снимки...  Mr. Green Просто са прекрасни....

# 581
  • На плажа
Трейси  невероятни са... всичките снимки са просто прекрасни,Дани е страхотен модел,а любимата ми снимка е тази с теб и Томи в кошницата,в полето....Просто нямам думи smile3501
Жижин пращай адреса,да се подготвям   Mr. Green

# 582
Честит рожден ден на голямото Писи! Да бъде все така лъчезарна и мила и да е най-прекрасната кака на света!
Буби, честит празник, майче! Честит рожден ден и на теб! И скоро да си получиш и другия прекрасен подарък Hug  bouquet  bouquet!
Много се извинявам, че постът ми е толкова едноцветен, чак ме е яд, че не мога да поздравя както искам. Но компа ми спря и сега пиша от един разбит лаптоп, на който половината неща не му работят и не мога нито картинка да копирам, нито цвят да вкарам Sad.
Надничам за новини от Силви, стискам палци всичко да е минало наред!

# 583
Здравейте, хайде и аз да честитя на малката рожденичка и на нейната мама - да са живи и здрави, да се радват една на друга! Чакаме снимки от партито   Hug Hug Hug
                                                                   newsm51 newsm51 newsm51
                                                                                           bdbaloni

Силве, дано всичко е минало леко, имаш ми тел., ще се радвам да се чуем и да ни кажеш хубави новини. Hug Hug Hug
Трейси, за снимките взехме много да се повтаряме, страхотни са Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 01:30 от stella77

# 584
Още един ужасен пост от моите, но с най-прекрасната новина!!!!

На 13.07 в 11ч Силви е родила малката принцеса Аделина- 2900кг  49см. И двете са добре, кърмят се и в неделя най-вероятно ще ги изпишат. Боби много се е зарадвал на малката , но му било странно без мама. Силви звучеше много добре.
На добър час на Аделина!
Силви, браво, майче! Пожелавам ти най-вече и двамата да са здрави и много незабравими мигове!  bouquet  bouquet  bouquet

Моля, някой да сложи един букет вместо мен, че вече ме е срам да пиша.
Силви ми е писала още на 13 вечерта, но съм сменила телефона и номерът й не ми е запаметен. И от 13 издирвам кое бебе се е родило, защото около нас очакваме всеки момент още 5 бебета Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт