Честит рожден ден на порасналата Преслава! Да расте здрава и щастлива и да е обградена с много любов и детски смях!

Буболече, честит рожден ден и на теб!
Много е хубаво сигурно да празнувате двете с Преслава на един ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам! 

Поли, и аз бих изтръпнала с такъв колега и в никакъв случай не бих заставала с гръб към него.
На мен ми се обадиха от старата работа да се връщам другата седмица, на мен хич не ми се искаше, но ще почвам, докато си намеря нещо друго. Работи се и в събота и как ще се оправяме с Дария незнам. Освен това тези в яслата ме нервят, вече четвърти ден ходи, нито реве, нито създава проблеми, обаче само до обяд, не искат да я оставят за цял ден, щяла да се стресира, дъра-бъра, и сега като ще почвам работа от понеделник, трябва да викам свекървата да идва да помага, сигурно ще отиде още една седмица, докато тръгне както трябва на ясла.

Да си много здрава, усмихната винаги и най-грижовната кака, да радваш много мама и тате и безброй безгрижни игри

Така,че да ми е жив и здрав и все така да си се обичаме
хайде честит роджен ден и от нас на Преслава да расте много здрава и щастлива. И честит рожден и на майчицата и
лека бременност и при теб малко остана
от кога( може би ей сега като спряха дъждовните дни)и си казва , че има и 'пиш' и 'ако' даже и да забравим да го подканим идва и ни дърпа за ръката, но вечер сме задължително с памперсчето, че му нямам доверие, а и често спи на нашето легло.

.