Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 770
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Eтомира, не съм Мила, но ще ти кажа аз как процедирам. Ако остане хляб го завивам с домашна кърпа и го слагам в найлонова торбичка. На другия ден е мек и не се рони. Успех!

Да се похваля: днес от НОИ ще ми изплатят доплащане върху болничните и са ми увеличили среднодневното възнаграждение  newsm44 newsm44 newsm44

Днес при нас времето е хубаво и ще сме цял ден навън, надявам се и при вас да е така  Hug

Биричке, ние или ще купим самостоятелно столче или ще вземем от тези които се поставят върху нормален стол и са сгъваеми. Може би нещо такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3634&cat=69

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 09:55 от pepita1973

# 76
Гали, ние взехме някаква на Чиполино и Марти много играе с нея още от 2 месечен. Но бебчетата ни вече са големи и можеш да купиш и килимче за игра някакво или басейнче с играчки. Защото нашата активна гимнастика вече ни умаля, крачетата му опират
Абе къде ги даряват тези парички да ида и на нас да дарят малко Joy

# 77
  • София, Лагера
Гали, нашата е тази

Много съм доволна, светка, свири, лесно преносима е. Имахме и платнена, но на Писун му беше скучна и я подарих.

# 78
look_at_me, ама вие сте гиганти  Laughing Laughing Laughingмарти е огрооомен. казвам го с неприприта добронамерена завист Simple Smile едната от активните гимастики на дара е само за него. така е проектирана, че страничните играчки тя ще може да ги хваща според мен някъде около година и половина Laughing Laughing Laughingа горната е толкова високо, че  дори и тогава ще трябва да се набира, за да я хване Simple Smile

иначе любимата й активна гимнастика е на инфантино и е проектирана много удобно - висят 3 играчки, като всички имат хващалки и са на удобно за хващане разстояние. такъв тип е:
http://www.kolko.bg/bg/infantino-aktivna-gimnastika-merry-monkey-gym-bg/p/1339966

но и според мен вече няма смисъл да взимаш активна гимнастика, те още малко и няма да искат да седят в тях. аз сега се оглеждам за столче за хранене. че са ни предложили от 2 места, ама аман от стари неща, искам аз да си й го избера Simple Smile

# 79
gali&presi-аз имам тази и ми е удобна.Единствения недостатък е ,че когато бебчо стани по дълъг ще му стърчат крачетата.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … cc2b64eb8169fa80b
pepita1973 -честито
Имам въпрос има ли мами които не съм им превели майчинството след болничния?Колко време НОЙ го бави?

# 80
Ех, че сте забавни.  Laughing Спахте ли спокойно след като поджавкахте Бебеш? Ха, дано!

Гали, нашата е такава :

Заиграва се, но не за дълго.Доволна съм, защото се пере много лесно и съхне за 2 часа.Изпитано е  Mr. Green

# 81
сенедра, на мен още не са ми го превели. късно са внесли документите от университета. спред нашите от ЛС от НОИ щели да ги обработят след 24 май. да видим Simple Smile

грозно пате, не си актуална, днес аз съм на пандара, бебеш почива Laughing Laughing Laughing

# 82
  • София
Пепита, благодаря  Hug Сериозно обмислям закупуването на машина за хляб след поста на Мила, че е свалила кило и половина.

Биричка, аз имам едно столче от Яна на което трябва да се смени тапицерията и мисля да ползвам него. С нея ми свърши страхотна работа - хранеше се с нас на масата, играеше, а в същото време беше прилично овързана и нямаше как да падне. За инфо - столчетое Чиполино Гранд Комфорт и съм много доволна. Има всички екстри на скъпо столче Чико, освен цената.

Гали, нашата е една като охлюв с четири животни отгоре - много й се радва.

Пате, никой не иска да джавка Бебеш, но ако прочетеш назад, темата се беше успокоила, докато Мила не спомена, че Нощни й липсва, а Бебеш веднага след това трябваше да се заяде.

# 83
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Гледам много сте се разтъжили за мен.  Laughing Ама все пак има живот и извън Интернет и понякога се случва да го предпочитам.  Wink Sunglasses

Бебеш, честита ви годишнина! Да илядите заедно и щастливо в любов и разбирателство!  Hug  bouquet

Столче за хранене съм си заплюла такова в Продавалника: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3019

# 84
На някоя стои ли си й линеа негра-та след раждането??  Rolling Eyes

# 85
Пате, никой не иска да джавка Бебеш, но ако прочетеш назад, темата се беше успокоила, докато Мила не спомена, че Нощни й липсва, а Бебеш веднага след това трябваше да се заяде.

ноеми, моля те, като разумен човек (какъвто аз изглежда не съм Simple Smile)) обясни ми кое е агресивното в изказването ми?
нищо според мен...

И това не е двоен съандарт, нали  Laughing

НЕ бих си купила пак пеперудата на бертони.  Peace

# 86
  • София
Добро утро!

Радвам се, че заглавието ви е харесало, дано наистина вече свърши това лошо време.

Първо по наболелия въпрос - аз също предпочитам да казвам когато нещо ми харесва, премълчаването не е за предпочитане и обикновено води до неприятни последствия.

Елч, свързах се с Младенов. Оказа се, че мейла, даден в сайта на УНСС не е от най-актуалните и няма възможност да го проверява често. Мен също ме учуди, че не успявах да се свържа. Вече дори се уговорихме за консултация.

Честита годишнина на Бебешондел!

Честито зъбче на бебчето на Жекова!

Гали, за разхлабването - каквото и да приемах не ми действаше, на Радостина още по-малко. Обикновено овесените трици добре регулират. Активна гимнастика имаме такъв тип от племенника. Удобна е, защото можеш да закачаш каквото искаш допълнително на нея, а става да я сложиш и в креватчето.

look_at_me, много се смях на описанието  Joy

Столче за хранене смятам да ползвам като започна да захранвам.

Пепита, супер за увеличението! Аз се надявам и моето да се увеличи, че през януари ми изплатиха едни суми за последното тримесечие и съответно осигурителната база би трябвало да се е променила.

Ноеми, ти си преборила мързела и си отишла да си купиш цветя, а аз се моля мъжа ми да пребори неговия и да ми монтира преградка на единия прозорец, че да накича сандъчетата.

Благодаря на Дейзи, че се е захванала с колажа. Ще пратя снимка на мойто маймунче.

Агентке, в Младост 1 съм, да не се окаже, че ще сме съседки докато си тук.

# 87
момичета, привет!

благодаря за хубавата темичка на Anabella!    bouquet ..не се харесвам размахала пръст, ама никак даже, но като типичен водолей с мнооого стрелец в натала не мога да се въздържа да кажа 2 думи и аз. искрено пожелавам на всички ни да се научим да се смиряваме, приемаме и толерираме тук. колко време още ще определяме, разбирайте ограничаваме, уточняваме и т.н. параметрите на това ни общо пространство!? теми, идеологии, фиксации.. аман!! благодаря на Бога, че сме различни и че /ни/ събира в живота ни във всякакви уж случайни групи, ето например тази. малко емоционална интелигентност и човек разбира уклона на другия, стила му на личностна изразност, вкл. изказ, същинската 'храна', от която се нуждае, същинските му страхове и резервираности. още малко такава, и се приучва да проявява търпимост и разбиране към тях. нека е наивно, но твърдо вярвам, че въпреки различната ни възраст, жизнен опит и духовна зрялост/пълноценност, бидейки родители всички тук сме повече или по-малко способни на такава интелигентност.. или не?  Sunglasses

за мен са изключителен моментум, откровение, уникално и опияняващо напомняне отгоре за истински състоятелните неща времето и начинът, по който акуширахме, почти съвсем реално, една на друга децата си. също особеното благородство, търпимост, разбиране, солидарност и здравословно сътрудничество, които проявявахме, която някоя от нас изживява/ше/ лична криза.
благословение е, че ми, че НИ е позволено свише да сме такива. оставете ме, моля ви, на сладкото ми самозаблуждение, ако бъркам.  Hug Hug

няма да правя повече подобни отклонения, обещано;)))

# 88
  • някъде
активна гимнастика-има,но внимание тц Naughty
стол за хранене-безценна покупка за София,надявам се и Венци да кротува в него.Храня го в стола за кола  в момента.

# 89
Елч,  Joy hahaha Да ти се оплача съм силно притеснена, Марти взе да залинява, този месец хич не качва, а тъкмо мислех да го прекръстя на Котоошу.

Общи условия

Активация на акаунт