Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 753
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Ех, че сте забавни.  Laughing Спахте ли спокойно след като поджавкахте Бебеш? Ха, дано!

Мислиш ли, че така помагаш за възстановяване на добрия тон на темата?
Нали щяхме да престанем?

Ноеми, ти си преборила мързела и си отишла да си купиш цветя, а аз се моля мъжа ми да пребори неговия и да ми монтира преградка на единия прозорец, че да накича сандъчетата.
Готви инструментите, ида!  Laughing

# 91
Бирка, моята - избледнява де, но още е там:D

за разхлабването - овесени или пшенични трици за по-бързо или овесени ядки, сварено жито или лъжица сурови слънчогледови ядки на гладно за по-естествено;)

ей, и успех на всички учАщи!:)

# 92
  • София, Лагера
... завиждам (с възхищение) на всички учащи... аз нещо не мога да се организирам...  Embarassed дано успея като поотрасне Тервел  Wink

# 93
Здравейте. честито зъбче на Жекова. И нас май ни мъчат зъбите. Вече семе и с разстройство, не спи спокойно . венеца е много твърд и побелял отпред. ще видим какво е? Давате ли нещо обезболяващо за зъбките и какво? С какъв плат са покрити столчетата за хранене? На нас ни дадох едни приятели тяхното , но има нужда от претапициране на седалката

# 94
Елч,  Joy hahaha Да ти се оплача съм силно притеснена, Марти взе да залинява, този месец хич не качва, а тъкмо мислех да го прекръстя на Котоошу.
ахахаха под "хич не качва" сигурно имаш предвид, че е качил само кило и половина? Laughing Laughing Laughing

аз имах съвсееем бледа линия, но като гледам още си седи.

и аз не мога да се организирам да уча, дори не мога да се накарам да седна да почета нещо... Sad

anabella, браво за младенов. той още по мое време беше супер интернет ориентиран. а първанов намери ли го?не мога да повярвам, че още води...

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:34 от Елч

# 95
Ети, въобще не се замисляй много е удобна и хляба става вкусен. Моята е евтина и ми върши страхотна работа.

Жекова, честито ви зъбче  tooth

Момичета  Hug дано и на вас ви дадат още парички от НОИ.

Още щях да пиша, но Кали ме привиква от другата стая.

# 96
Момичета, не се хабете да отговаряте на хора, които изпитват необходимост винаги и на всичко да са контра и наопаки. Има си такъв модел хора, лично аз просто ги игнорирам
И без това по мои прогнози до няколко месеца темата ще се изпразни, то и без това половината момичета вече не пишат, ще започнат отпуските и почивките, някои ще се върнат на работа, други ще забременеят и ще се преместят в други отчетни, в темите за диетите и тренировките и т.н

Аз също съм изкуфяла тотално, много ме мързи и хич не ми се чете и учи.
Но мисля да записвам втора магистратура, нещо свързано с финанси и одит, защото другия септември мисля да се връщам на работа и ще ми трябва, защото мисля да се местя в друг отдел.
Само, че искам да запиша някъде, където не се учи много и лесно се пуска на изпити Joy Че в СУ ми скъсаха гъзинката от учене и повече не искам там
Нещо за някакъв хляб говорите, искам да ви се оплача, че не знам как да си овладея лакомията- от една седмица съм се отворила на домашно песто със сирене, моцарела и хляб с маслини и задника ми вече е четворен

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:49 от look_at_me

# 97
В Метро са пуснали на промоция столче за хранене на Бертони и му се чудя...  Thinking
Някой има ли отзиви?
Ето такова е:

# 98
Паянтови са, като стане 10кила ще може да го обърне с една засилка Peace

# 99

ooooh!
Ми сега разглеждах снимки и на разни други и те повечето така изглеждат...  Confused

# 100
  • В две тъмни очички
Ха здравейте!
Първо да се похваля,че си взехме изпита с мъжо (поне този де)Ей, отличници сме бе  Mr. Green
Сега остава този в четвъртък (малко ме притеснява)

Момичета искам да ви питам какво ще кажете по въпроса - Замислям се да започна да дохранвам вечер (след кърмене). От седмица насам малката изпапва всичко от двете гърди (преди да заспи) и не й стига, търси още! Сутрин започна да се буди в седем , а не в десет както до сега  newsm78 Ама се чудя и дали да не изчакам, щото може и да е скок в растежа!

Нощни, радвам се да те видя  Hug

# 101

ooooh!
Ми сега разглеждах снимки и на разни други и те повечето така изглеждат...  Confused

Вземи си от този тип - аз го ползвам и с двете деца: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7626 моето го взех от ибей за 230лв

# 102
Добро утро мамита,

стига сте се яли, моля ви се!!!!!!!!!!!! Тъй като вие сте ми социалния живот, че покрай бебока съм ограничена  Wink, ми става ебаси и тъпото да влеза във форума и да гледам нападки. Не може ли всеки да си държи лошото настроение и език далеч от тук. Хайде сега набийте ме  hahaha

направо ми го взе от устата Mr. Green
като някои 100 годишни баби се разправяме  Naughty

Елч, на нас ни расте по светла коса, а се родихме с тъмна!

Бебеш, честита годишнина   bouquet

Look at me, честита годишнина и на теб със закъснение   bouquet

# 103

ooooh!

Вземи си от този тип - аз го ползвам и с двете деца: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7626 моето го взех от ибей за 230лв

Ее, тва е чок пара...  Laughing Не ми се дават, а и нямам толкова за стол, специално...  Wink

# 104
Бубе, съвет не мога да дам. С това хранене и аз съм на принципа проба грешка, така и не можах да разбера кое е правилно и кое не
Може да идеш да я претеглиш и да видиш как наддава, защото може и да не е гладна, а просто да обича да си виси на гърдата. Плаче ли, нервна ли е, има ли вид на гладна ? Говори и с педиатъра ти, все пак това им е работата, поне Ам да ти препоръча. И най-вече го наблюдавай детето и си прецени

Леле тоя Азис съвсем е изтрещял, гледам го при Гала Shocked  Joy Остри обувки с метален връх било мачовско Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт