едната от активните гимастики на дара е само за него. така е проектирана, че страничните играчки тя ще може да ги хваща според мен някъде около година и половина 
Сериозно обмислям закупуването на машина за хляб след поста на Мила, че е свалила кило и половина.

)) обясни ми кое е агресивното в изказването ми?

..не се харесвам размахала пръст, ама никак даже, но като типичен водолей с мнооого стрелец в натала не мога да се въздържа да кажа 2 думи и аз. искрено пожелавам на всички ни да се научим да се смиряваме, приемаме и толерираме тук. колко време още ще определяме, разбирайте ограничаваме, уточняваме и т.н. параметрите на това ни общо пространство!? теми, идеологии, фиксации.. аман!! благодаря на Бога, че сме различни и че /ни/ събира в живота ни във всякакви уж случайни групи, ето например тази. малко емоционална интелигентност и човек разбира уклона на другия, стила му на личностна изразност, вкл. изказ, същинската 'храна', от която се нуждае, същинските му страхове и резервираности. още малко такава, и се приучва да проявява търпимост и разбиране към тях. нека е наивно, но твърдо вярвам, че въпреки различната ни възраст, жизнен опит и духовна зрялост/пълноценност, бидейки родители всички тук сме повече или по-малко способни на такава интелигентност.. или не? 

Препоръчани теми