Какъв крем за лице използвате - тема III

• 92 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами донякъде се интересуваме, но главно се интересуваме от красотата си. Ако един крем за лице прави кожата по-красива, занчи не е толкова вреден за нея. Забелязала съм, че повечето продукти, които ми развалят кожата вместо да я разкрасяват, са с лоши съставки - парафин, пропилен гликол, производни на нефта всякакви, особено петролатум (вазелин), химични УВ филтри и т.н. Разни неща, които ги описват с парфюм или цифрички като бои. От друга страна, много от продуктите, които са био и/или органик и/или екосерт ми се отразяват много зле. Много от растителните компоненти ме изпъпчват и ми се раздразва кожата. А на усещане са мазни, лъскави и лепкави. Имам добри впечатления от Логона само, от Веледа - смесени, от Дарфен - ужас! КАто ходих в чужбина понасъбрах тестери от разни био, органик и т.н. неща и нищо не ме грабна...

# 91
На Логона нищо не съм ползвала.....не знам от къде да си купя, а от Интернет не ми се поръчва  Blush
Веледа определено не е за мен.
Кожата ми не понася продукти, които са натурални и био и са натъпкани с алкохол, само и само за да са без парабени.
Продуктите с парабени ми се отразяват добре и проблем с тях нямам.  Simple Smile 

# 92
  • Варна
До скоро бях в неистови опити да се прехвърля на натурална козметика. Опитах доста и единствено за около очи намерих много добър крем. Имам пълна непоносимост към всички дневни на Веледа( само от нощният с нар съм доволна ), Логона, Плант Систем и т.н. Наистина, щом кожата не ги иска и реагира е по - добре да се намери оптимален вариант.  Добър баланс на екстракти, аминокиселини, витамини и по възможност добри консерванти.Кожата ми е много добре точно с продукти, които не са напълно натурални. Сега като се кротнах с опитите и лицето ми се успокои. Предпочитам кремове без парфюм и ограничено присъствие на петролни продукти. Доста марки намаляват парабените, което е приемливо.

B & C , Логона в България има в Санита.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 16:38 от didaka

# 93
Здравейте, моля за помощ и съвет. Ползвам ето това за нощен крем, http://www.euoko.com/Product.aspx?pid=420  подариха ми го, а сега свършва и нямам възможност да си купя ново. Много съм доволна от продукта. С какво бих могла да го заменя? Кожата ми е смесена, а този продукт много добре ми хидратираше кожата без да я омазнява. На 28год съм. Моля ако ви хумне нещо да ме посъветвате. Благодаря ви предварително за отзивчивостта.   bouquet

# 94
Отзиви за LIGHT CREAM - WRINKLE FIRMNESS RADIANCE на Decleor от гледна точка ефективност против бръчки и поносимост от комбинирана кожа през летния сезон?  bouquet Също дали изобщо е подходящ за сега Tired, пише, че има ексфолиращо действие Confused

http://www.decleor.com/produit.php?id=177

В момента ползвам серията им 30+ и се чудя дали да продължа с продукти на марката Peace

# 95
  • In transit
Идвам с въпросче:
Искам да си взема един крем на Clarins слънцезащитен,трябва ли според вас под него да се слагам друг крем newsm78 Ще си го слагам и в градски условия тъй като факторът не е висок,пък и много държа на него

да крем задължително, но си вземи по висок фактор  Peace

# 96
  • София
Mikkey,мерси за отговора  Hug

Замених Ла рош с този на Авен,голям минус му е липсата на фактор,но поне фдт-на ми има

# 97
*Bubble*  може ли отзиви за крема,ако вече имаш някакви впечатления,и ще те помоля да го сравниш с Ла Рош.

Аз зимата си бях взела Ефаклар дуо сложих си няколко пъти и го забутах в шкафчето,от както пия противозачатъчни кожата ми е много по добре,беше ми мазна,а сега е комбинирана омазнява се единствено на брадичката и съответно само там ми излизат едни пъпчици не са с връх,но много ме дразнят,черни точки също имам,и реших да извадя Ефаклара и от няколко дни се мажа само на брадичката,но май ми идва силен,защото доста ми изсушава и опъва кожата,напоследък пробвах тестери на няколко крема и си мисля че може да са се запушили порите и от това да са тези пъпки,май ми е време да посетя дерматолог.

# 98
а има ли значение ако имаш лунички?

# 99
  • София
*Bubble*  може ли отзиви за крема,ако вече имаш някакви впечатления,и ще те помоля да го сравниш с Ла Рош.

Аз зимата си бях взела Ефаклар дуо сложих си няколко пъти и го забутах в шкафчето,от както пия противозачатъчни кожата ми е много по добре,беше ми мазна,а сега е комбинирана омазнява се единствено на брадичката и съответно само там ми излизат едни пъпчици не са с връх,но много ме дразнят,черни точки също имам,и реших да извадя Ефаклара и от няколко дни се мажа само на брадичката,но май ми идва силен,защото доста ми изсушава и опъва кожата,напоследък пробвах тестери на няколко крема и си мисля че може да са се запушили порите и от това да са тези пъпки,май ми е време да посетя дерматолог.

Не е трябвало да си взимаш Ефаклар дуо,той е доста агресивен и е за доста тежко акне,ползвала съм Ефаклар М.
Аз също пия противозачатъчни и кожата ми от мазна премина към смесена,от пъпки не мога да се оплача,от черни точки-да,продължавам да си взимам хидратиращи кремчета за мазна кожа,много "лъсвам" в Т зоната а и порите ми винаги са си били проблем.

Кремчето на Авен от две ползвания мога да кажа че е лекичко и приятно,определено не създава усещане за запушени пори като например един от продуктите за проблемна кожа на Нукс,все още не мога да направя сравнение с Ефаклар М,засега са ми еднакви Simple Smile А дуо-то просто не е за твойта кожа.

# 100
  • In transit

Не е трябвало да си взимаш Ефаклар дуо,той е доста агресивен и е за доста тежко акне,ползвала съм Ефаклар М.
Аз също пия противозачатъчни и кожата ми от мазна премина към смесена,от пъпки не мога да се оплача,от черни точки-да,продължавам да си взимам хидратиращи кремчета за мазна кожа,много "лъсвам" в Т зоната а и порите ми винаги са си били проблем.

Кремчето на Авен от две ползвания мога да кажа че е лекичко и приятно,определено не създава усещане за запушени пори като например един от продуктите за проблемна кожа на Нукс,все още не мога да направя сравнение с Ефаклар М,засега са ми еднакви Simple Smile А дуо-то просто не е за твойта кожа.

преди няколко години съм ползвала и двата, определено Авен е по добър. Сега същия съм купила на сина ми, който е на 14 години и лицето му е доста мазно. В комбинация с измиващия гел на Авен просто кожата му става като нова, но задължително трябва да се ползва сутрин и вечер.

# 101
  • София
Ползвам този в момента --->

Подхранващ за чувствителна кожа, против бръчки, със SPF 30. На 22 съм и май май още нямам нужда от крем против бръчки, но пък така или иначе не бих си заложила главата, че цялата тази работа около "подмладяващата" козметика не е просто една грандиозна измама, така че не ме притеснява Laughing Единствено не ми харесва, че идва прекалено тежък и мазен за моята кожа, но реших това с редуциране на количеството, което нанасям.

# 102
Здравейте.Аз също минах през какви ли не кремове.До миналата година бях с Нукс докато не пробвах Skincode.Крема, който ползвам е уникален поне за моята кожа, а тя е ужасна - постоянно имах по някоя пъпка или черна точка и стоеше неравна.Вече съм на втора опаковка  Heart Eyes

# 103
Мисля, че тук е най-подходящо да си задам въпроса:

Ползвали ли сте DERMALOGICA? Интересува ме конкретно мнения за MultiVitamin Power Concentrate.

Имах една капсула за мостра и ми хареса много, но бих искала да прочета повече мнения.   bouquet

# 104
  • France
В момента съм приятно изненадана от  Code Jeunesse на L'Oreal. Попива много бързо, никакъв мазен филм, никакво лъщене и в същото време хидратира страхотно. За мен е в пъти по-добър от  Estee Lauder - Day Wear  (зеления) , които поне при мен формираше един много неприятен мазен филм.

Общи условия

Активация на акаунт